Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Η Βίβλος : Ιερό Βιβλίο ή έκφυλη φυλλάδα ;
 






Πολλοί νομίζουμε ότι η Βίβλος διδάσκει το καλό, την αγάπη, την αγνότητα, την ειρήνη, την αλήθεια, διότι ακριβώς αυτό θέλουν, να μας κάνουν να πιστέψουμε. Ο Χριστιανισμός, το Ισλάμ και ο Ιουδαισμός έχουν όλες ένα κοινό σημείο : Ολες προστάζουν σε σφαγές κατά "απίστων" ανεξάρτητα αν είναι δική τους ράτσα ή ξένη ράτσα για να μην χάσουν την εξουσία καταπίεσης...
...παρακάτω βλέπετε μερικά αποσπάσματα της βίβλου...
 


 

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ.
 
(Πράξεις των αποστόλων 8, 1-4 ή η΄1-4.)
--- Και ο Σαύλος (μετέπειτα απόστολος Παύλος) συνέπραξε στον φόνο αυτού (*του Στεφάνου)…. Ο δε Σαύλος (*Παύλος) κακοποιούσε αυτούς που συναντιόνταν, μπαίνοντας σε κάθε σπίτι και τραβώντας άνδρες και γυναίκες, και τους έβαζε στην φυλακή.

Σημείωση : Ο απόστολος Παύλος ιδρυτής και δημιουργός της "Χριστιανικής θρησκείας" ήταν ένας κοινός δολοφόνος….



Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΣΔΡΑΣ
 
ΕΣΔΡΑΣ Ζ,26Και όποιος δεν κάνει ότι γράφει ο νόμος του θεού σου (*ΕΣΔΡΑ, ιερέα, ραβί) και ο νόμος του βασιλέως (*Αρταξέρξη, καθεστώς), ας γίνεται αυθημερόν δίκη σε αυτόν και θα αποφασίζεται αμέσως ή να ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ή να τον διώξουν εκτός συνόρων ή να του πάρουν την περιουσία όλη ή να τον βάλουν φυλακή.
[Μετάφραση]

Σημείωση : Ο δήθεν προφήτης ΕΣΔΡΑΣ ήταν τότε γραμματέας στην αυλή των Περσών και έλαβε την διαταγή να κάνει το πρώτο κράτος των Εβραίων. Ο ΕΣΔΡΑΣ δεν ήξερε πώς λεγόταν αρχικά η χώρα που θα την κυβερνούσε στο μέλλον και την ονόμαζε "χώραν πέραν του ποταμού". Ήταν κάτι σαν ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ των Τούρκων στην Ελλάδα. Ήταν ο πρώτος θρησκευτικός τρομοκράτης .



ΔΟΥΛΙΚΗ ΥΠΌΚΛΙΣΗ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
 
ΕΣΔΡΑΣ Ζ, 27-28.
Ευλογητός κύριος ο Θεός των πατέρων ημών, όστις έδωκε τοιαύτα εις την καρδίαν του βασιλέως, δια να δοξάση τον οίκον του κυρίου, τον εν τη Ιερουσαλήμ και έκανε να εύρω έλεος ενώπιον του βασιλέως και των συμβούλων αυτού και πάντων των αρχόντων του βασιλέως των δυνατών.
[Μετάφραση]

Σημείωση : Δουλική υπόκλιση στην εξουσία ακόμη και των αλλοεθνών. Βλέπε όρκο χειροτονίας Πατριάρχου. Η Συμβίωση της Εκκλησίας των Ορθοδόξων με κάθε είδους εξουσίας (Βυζάντιο - μοναρχία, Τουρκοκρατία - κατοχικό καθεστώς, Όθων - Βασιλεία, Χούντα, Ψευτοδημοκρατία) αρκεί να θρέφεται το Ιερατείο από αφελείς.



ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ (ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ- HOLOCAUST) ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ ΙΑ, 14-15Και όλα τα υπάρχοντα των πόλεων αυτών και τα ζώα τα έκλεψαν για τον εαυτό τους, τα παιδιά του Ισραήλ (*οι Εβραίοι), τους ανθρώπους όλους έσφαξαν με μαχαίρια μέχρι πού δεν έμεινε κανένας (*μηδενός εξαιρουμένου και τα μικρά παιδιά) από όσους ανέπνεαν. Έτσι να σφάξουν διέταξε ο Κύριος (*ΘΕΟΣ) τον Μωϋσή τον δούλο του, έτσι να σφάξουν διέταξε ο Μωϋσής τον Ιησούν και αυτό ΈΚΑΝΕ ο Ιησούς και τίποτα δεν παρέβηκε από αυτά πού διέταξε ο Κύριος (*ΘΕΟΣ) στον Μωϋσή.
[Μετάφραση]

Σημείωση : Με άλλα λόγια ο θεός ευλογεί την Εθνοκάθαρση και την Γενοκτονία. Ο Χίτλερ τους είχε για παράδειγμα. 
  


Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑ, 1) ΦΟΡΑ.
 
(ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ. ΙΒ,11-16).
Και όταν πλησίαζε να εισέλθει εις την Αίγυπτο, είπε προς Σάρα την γυναίκα αυτού (*ο Αβραάμ), "ιδού γνωρίζω ότι είσαι γυνή ευειδής (*όμορφη), θα συμβεί λοιπόν, ώστε καθώς θα σε ιδούνε οι Αιγύπτιοι, να θελήσουν να ειπούν, γυναίκα του είναι αυτή και θα με σκοτώσουν και εσένα θα πάρουν για να ζήσουν. Πες λοιπόν ότι είσαι αδελφή μου για να έχω καλοπέραση και να με αφήσουν στην ζωή".
Και όταν εισήλθε ο Αβραάμ στην Αίγυπτο, είδαν οι Αιγύπτιοι την γυναίκα ότι ήταν ωραία πολύ. Και οι άρχοντες του Φαραώ είδαν αυτήν, και επαίνεσαν αυτήν εις τον Φαραώ και την πήρε στο οίκο του (*σαν γυναίκα του.). Τον Αβραάμ σαν (*γυναικάδελφο) μεταχειρίστηκε καλά, και του έδωσε για αυτήν (*την Σάρα) πρόβατα και βόδια και γαϊδούρια θηλυκά και καμήλες.
[Μετάφραση]


Σημείωση : Οι Εβραίοι πωλούσαν τις γυναίκες τους σε προσωπικοτητές εκβιάζοντας μια καλύτερη μεταχείρηση . Αυτό είναι το αρχαιότερο τους παράδειγμα (και η Λεβίνσκι το νεότερο)



 

Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑ, 2) ΦΟΡΑ.

 
(ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ. Κ,1-2).
Και εκίνησε εκείθεν ο Αβραάμ εις την γη προς νότο και κατοίκησε μεταξύ Κάδης και Σούρ και έκανε οικία στους Γεράρους. Και είπε (διέδωσε) ο Αβραάμ για την γυναίκα του Σάρα, "είναι αδελφή μου". Έστειλε για αυτό ο Αβιμέλεχ ο βασιλέας των Γεράρων και πήρε την Σάρα για γυναίκα του.
[Μετάφραση]

Σημείωση : Τι να πούμε εδώ; η Σάρα η καημένη συνήθισε μάλλον του Αβραάμ τα "βρώμικα κόλπα" !




Ο ΛΩΤ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΔΙΔΕΙ ΣΕ ΟΧΛΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ.
(ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ.ΙΘ, 8).
Ιδού έχω δύο θυγατέρες οι οποίες δεν γνώρισαν άνδρες, να σας τις φέρω αυτές έξω και κάνετε σε αυτές ότι αρέσει σε εσάς.
[Μετάφραση]
Σημείωση: Αυτά μας διδάσκει η βίβλος, εεε ;; Τι κάνουν όλα οι γονείς για τα παιδιά τους;
 


Ο ΛΩΤ ΚΑΝΕΙ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ.
 
(ΓΕΝΕΣΙΣ Κεφ.ΙΘ, 31-37).
Και είπε η μεγαλύτερη (*κόρη Λωτ ) προς την νεώτερη "Ο πατέρας μας είναι γέρος και άνθρωπος δεν υπάρχει σε αυτή την γη, για να μας γονιμοποιήσει, όπως γίνεται σε όλη την γη, έλα να ποτίσουμε τον πατέρα μας με οινόπνευμα και να κοιμηθούμε με αυτόν και να γονιμοποιήσουμε τέκνο από τον πατέρα μας".
Πότισαν λοιπόν τον πατέρα τους με οινόπνευμα εκείνη την νύκτα και εισήλθε η μεγαλύτερη και κοιμήθηκε με τον πατέρα της και εκείνος δεν κατάλαβε τίποτα. Και την επαύριον είπε η μεγαλύτερη στην μικρότερη "κοίτα εγώ κοιμήθηκα χθες την νύκτα με τον πατέρα μας. Ας ποτίσουμε αυτόν οινόπνευμα και αυτήν την νύκτα και να εισέλθεις εσύ να κοιμηθείς με αυτόν, για να κάνουμε με τον πατέρα μας τέκνα".
Πότισαν λοιπόν και την νύκτα εκείνη τον πατέρα αυτών με οινόπνευμα και σηκώθηκε η νεώτερη και κοιμήθηκε με αυτόν, και εκείνος ούτε κατάλαβε τίποτα. Και γονιμοποιήθηκαν οι δύο θυγατέρες του Λωτ εκ του πατρός αυτών.
Και γέννησε η μεγαλύτερη γιο και τον ονόμασε Μωάβ. αυτός είναι πατέρας των Μωαβιτών μέχρι σήμερα. Και γέννησε και η μικρότερη γιο και τον ονόμασε Βέν-αμμί, αυτός είναι πατέρας των Αμμωνιτών, έως σήμερα .
[Μετάφραση]

Σημείωση : Γράφει "ο Μωάβ είναι πατέρας των Μωαβιτών και ο Βεν Αμμί των Αμμωνιτών μέχρι σήμερα (πότε;)" και από αυτό υποθέτουμε ότι οι συκοφαντικές αυτές (ΓΕΝΕΣΙΣ και λοιπές) ιστορίες γράφτηκαν αργότερα περί το 400 π.χρον. από τον συκοφάντη γραμματέα ΕΣΔΡΑ, για αυτό και τους κατηγορεί σαν μιάσματα αιμομιξίας. Για να καταλάβετε την έχθρα του Εσδρά και Νεεμία προς τους Αμμωνίτες και Μωαβίτες διαβάστε (ΝΕΕΜΙΑΣ ΙΓ, 1. Εκεί γράφει " Εν τη ημέρα εκείνη διαβάσθηκε βιβλίο του Μωϋση (*πού έγραψε ο Εσδρας όπως ήθελε) να ακούσει ο λαός. Και εκεί ευρέθηκε γραμμένο σε αυτό (το βιβλίο του Εσδρά) ότι οι Αμμωνίται και οι Μωαβίται δεν έπρεπε να εισέλθουν στην συναγωγή (εκκλησία) του θεού στον αιώνα".-



ΝΟΜΟΣ ΙΑΚΩΒ (ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ), ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΛΑΟΥ.
 
(ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΖ, 18-24).
Αφού τελείωσε ο χρόνος εκείνος ήλθαν σε αυτόν τον δεύτερο χρόνο και είπαν σε αυτόν. Δεν θέλουμε να κρύψομε από τον κύριο μας (*Φαραώ) ότι δεν έχουμε άλλο χρήματα και τα ζώα μας έγιναν του κυρίου (*Φαραώ), δεν έμεινε άλλο (*για πούλημα) εμπρός στον κύριο (*Φαραώ), παρά μόνον τα σώματα μας και η γη μας, αγόρασε μας (*σαν δούλους) και την γη μας για άρτο (*ψωμί) και θα είμαστε δούλοι εμείς και η γη μας στον Φαραώ, και δώσε εμάς σπόρο για να ζήσουμε και να μην πεθάνουμε και η γη να μην ερημωθεί. Και αγόρασε ο Ιωσήφ όλη την γη για τον Φαραώ, διότι οι Αιγύπτιοι πώλησαν έκαστος τον αγρό του, επειδή η πείνα καταπόνησε αυτούς, έτσι η γη όλη έγινε του Φαραώ. Τον λαό μετατόπισε από τις πόλεις, από άκρη έως άκρη της Αιγύπτου. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ (*ΜΟΝΑΧΩΝ) ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ (ΕΞΟΥΣΙΑ), ΚΑΙ ΈΤΡΩΓΑΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΔΩΣΕ (*για την προδοσία του λαού που έκαναν) Ο ΦΑΡΑΩ, ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ. Τότε είπε ο Ιωσήφ προς τον λαό. Ιδού σας αγόρασα (*σαν δούλους) και την γη σας σήμερα για τον Φαραώ (*εξουσία, Σιωνισμό). Ιδού λάβετε σπόρο και σπείρατε την γη και στον καιρό του γεννήματος, θα δώσετε το ένα πέμπτον (*της σοδειάς) στον Φαραώ, και τα τέσσερα πέμπτα θα είναι δικά σας για σπόρος των αγρών και για τροφή σας και για αυτούς που είναι στους οίκους σας, και για τροφή των παιδιών σας.
[Μετάφραση]

 


ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

(Δευτερονόμιον ς΄, 10-11. ή 6, 10-11)Και όταν Κύριος ο Θεός (Ιεοβά-ιρέ, γένεσις κβ,14) σας, σας φέρει (*σαν κατακτητές) εις την γη, την οποία ορκίστηκε προς τους πατέρες σας, προς τον Αβραάμ, προς τον Ισαάκ και προς τον Ιακώβ, για να σας δώσει, σε εσάς πόλεις μεγάλες και καλές (*των Ελλήνων Φιλισταίων), τις οποίες δεν εκτίσατε (*εσείς), και οικίες γεμάτες αγαθά, πού δεν γεμίσατε εσείς, και πηγάδια ανοιγμένα, πού δεν ανοίξατε εσείς (*αλλά για εσάς εκλάπηκαν από τον Θεό σας, από τους Φιλισταίους έτοιμα), αμπελώνες και ελαιώνες τους οποίους δεν εφυτεύσατε εσείς, αφού φάγετε και χορτάσετε να θυμάστε τον Κύριο (*ότι τα έκλεψε αυτά ο θεός σας (Ιεοβα-ιρέ) για εσάς από τους Έλληνες Φιλισταίους).
[Μετάφραση]

Σημείωση : Το παρόν κομμάτι γραφής είναι από λόγο του Γραμματέα-Ιερέα Έσδρα ενώπιον του Νεεμία (Κεφ. η΄,1-3) στην πόλη πού τους έδωσε ο Αρταξέρξης το 400 π.χρον., παίρνοντας την από τους Φιλισταίους διότι αυτοί (οι Φιλισταίοι) υποστήριξαν στον αγώνα διαδοχής τον αδελφό του, Κύρο. (βλέπε και "Κύρου Ανάβασις" Ξενοφών).



ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

(Ιερεμίας 38,15 ή μη΄,15.)
--Και τους Μωάβ (*πόλεις Φιλισταίων), (*πρέπει εσείς τέκνα Ισραήλ) να κατακλέψετε και να κατάκαύσετε τις πόλεις αυτών και τους καλύτερους (*έφηβους) νέους αυτού, να ρίψετε κάτω σφαγιασμένους, προστάζει ο Βασιλεύς του οποίου το όνομα είναι (*Ιεοβά ιρέ) Κύριος των δυνάμεων.
[Μετάφραση]

Σημείωση: Ο Θεός, ο Μέγας Γενοκτόνος, ο Αιμοβόρος, ο Άρρωστος, προστάζει στους Εβραίους ανελέητα να σφάζουν Φιλισταίους-Έλληνες .



ΓΕΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΗ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ).
 
(Σαμουήλ (Α) ια΄ 2-3 ή 15, 2-3)
--- Έτσι λέγει Κύριος (*Θεός Εβραίων, Χριστιανών), των δυνάμεων. Θέλω να εκδικηθώ με εσάς, για όσα σας έκανε ο Αμαλήκ (*πόλη Φιλισταίων) στον Ισραήλ (*Εβραίους), όταν αμύνθηκε στις επιθέσεις του Ισραήλ, όταν ανέβαινε (*οι Εβραίοι) από την Αίγυπτο. Πήγαινε τώρα προς τα εκεί (*Σαούλ Εβραίε βασιλέα) και ισοπέδωσε τον Αμαλήκ και εξολόθρευσε κάθε τι πού έχει (μέσα) και μη λυπηθείς αυτούς, αλλά θανάτωσε άνδρες και γυναίκες, παιδιά και μωρά πού βυζαίνουν, βόδια και πρόβατα, καμήλες και γαϊδούρια... Και έτσι έσφαξε με μαχαίρια ο Σαούλ (*Σαμουήλ (α) ια 8) όλους και τα γυναικόπαιδα στον Αμαλήκ (*πόλη Φιλισταίων) .
[Μετάφραση]

Σημείωση: ο Θεός, ο Μέγας Εκδικητής, ο Τρελός Σφαγέας ξαναχτυπάει και δεν λυπάται ούτε μωρά αθώα που βυζαίνουν...




ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
 
(Ψαλμοί 35, 5-6 ή λε΄, 5-6).

(ο Δαδιδ προσεύχεται στο θεό...)
Και (τους εχθρούς μου) να κάνεις σαν άχυρα να παρασύρονται στον άνεμο και ο άγγελός σου (Ιεοβά ιρέ) να τους καταδιώκει και ο δρόμος τους να είναι σκοτεινός και πέφτουν κάτω.
[Μετάφραση]




ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ.

(Ψαλμοί νε΄, 16 ή 55, 16)
Σκοτώστε τους (*Φιλισταίους), θάπτε τους ζωντανούς στο χώμα, διότι στα σπίτια τους συζητούν άσχημες (*για μένα τον Δαβίδ (Εβραίους) συζητήσεις).
[Μετάφραση]

Σημείωση: Σιγά! Μόνο γιατί δήθεν μιλάνε άσχημα πρέπει να τους σκοτώσουνε και να τους θάψουνε ζωντανούς ; Τη μίσος είναι αυτό ;

 


"ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ" ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ 3000 ΑΤΟΜΑ

(Έξοδος λβ, 27-28 ή 32, 27-28.)
.
Και είπε προς αυτούς (*ο Μωϋσης), ούτως λέγει Κύριος ο Θεός (*Ιεοβά ιρέ) του Ισραήλ : Να βάλει (*ζωστεί) ο καθένας το σπαθί του στο μηρό του και να διέλθετε και να εξέλθετε από την μία πύλη έως την άλλη πύλη, διαμέσου του στρατοπέδου και να θανατώσετε τον αδελφό σας, τον φίλο σας και τον πλησίον σας ο καθένας.
Και έκαμαν οι υιοί του Λευή (*ιερείς, ραβίνοι) (*σύμφωνα) με τον λόγο του Μωϋσέως (*και Θεού) και θανατώθηκε λαός κατά την ημέρα εκείνη περίπου τρεις χιλιάδες άνδρες.
[Μετάφραση]
Σημείωση : Μόλις κατέβηκε από το όρος Σινά ο Μωϋσής με τις γραμμένες ΔΗΘΕΝ από "Θεό" πλάκες, με τις "δέκα εντολές" του (*έξοδος λβ,16), τις πετάει κάτω σαν άχρηστες και τις σπάει. Μετά διατάζει τους ιερείς (*λευίτες, παπάδες) να σφάξουν 3000 άτομα της Ράτσας τους για να προστατευθεί η θρησκεία του Μωϋσή (Εσδρά),ενώ "Οι δέκα εντολές" έγραφαν "ου φονεύσει".



Ο ΔΑΒΙΔ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ

(Ψαλμοί 58,6 ή νη΄, 6).
(ο Δαβίδ για τους Φιλισταίους):
Θεέ (Ιεοβά ιρέ) σπάσε τους τα δόντια μέσα στο στόμα τους, Θεέ ξερίζωσε τα σαγόνια τους (πού είναι) σαν νέου λεονταριού.
[Μετάφραση]

Σημείωση : Δίδαγμα - Ποιός χρειάζεται τον Σατανά αν την ίδια δουλειά την κάνει και ο θεός;



ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ.

(Αριθμοί κα΄,2 ή 21,2.).
--- Και ευχήθηκε ο Ισραήλ (*Εβραίοι) ευχή προς τον Κύριο (*Θεό Εβραίων, Χριστιανών) και είπε, "εάν πράγματι παραδώσεις σε εμένα αυτόν τον λαό στα χέρια μου, θα καταστρέψω τις πόλεις αυτού". Και άκουσε ο Κύριος την φωνή του Ισραήλ και παρέδωσε (*ο Θεός) τους Χαναναίους και κατέστρεψαν τις πόλεις αυτού και ονόμασαν τον τόπον Ορμά.
[Μετάφραση]

Σημείωση : Όταν ο Θεός ακούει ιδέες ή σχέδια για μαζικές δολοφονίες και βανδαλισμούς τότε χαίρεται έξαλλα και βοηθάει όσο μπορεί ο καημένος.



Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ
 
(Ζαχαρία Θ,13-15)
Και εξέγειρε τα τέκνα σου Σιων, κατά τα τέκνα σου Ελλάς και σε έκανα (*Σιων) ως ρομφαία μαχητού . . . Ο Κύριος (*θεός) θα πάρει την σφεντόνα για να πετάξει πέτρες στους εχθρούς του (* στους Έλληνες) και θα τους πιει σαν να έπινε κρασί και θα τους κλείσει σε μια φιάλη και θα τους κάνει "γωνίες" του θυσιαστηρίου του.
[Μετάφραση]


Σημείωση: Ο θεός θα βοηθήσει τους Εβραίους να καταστρέψουν ΕΜΑΣ τους Έλληνες ,θα μας πιει σαν κρασί και θα κάνει από τα πτώματα μας δομικά υλικά για το θυσιαστήριο (Ναός). Βλέπουμε ότι ο θεός είναι μέγας Ανθέλληνας όπως ο ΑταΤουρκ και βιτσιόζος στα σχέδια που σκέφτεται για την εξολόθρευση των Ελλήνων.




ΘΕΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
 
(Ψαλμός 59, 13-16 ή νθ΄, 13-16.).
--- Και κατέστρεψέ τους, με οργή κατέστρεψέ τους, ώστε να μην υπάρχουν (*κάνε τους σκόνη) και να μάθουν, ότι Θεός κυβερνά με τους Ιακώβ (*εμπόρους Εβραίους) έως τα πέρατα του κόσμου. Και να επιστρέφουν τα βράδια (*οι αλλοεθνείς) και ας ουρλιάζουν σαν σκυλιά γύρω από πόλεις και ας γυρίζουν για τροφή και αν δεν χορτάσουν ας βογκάνε από πείνα. Και εγώ θα σου τραγουδώ για αυτό πού έκανες.
[Μετάφραση]

Σημείωση: Ο θεός, ένας πληρωμένος δολοφόνος, που έχει καθαρίσει κιόλας εκατοντάδες χιλιάδες αθώους, είναι και φτηνός διότι πείθεται με λίγα τραγουδάκια και γλειψίματα.



ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
 
(Ψαλμοί 83, 2-11 ή πγ΄, 2-11.).
--- Θεέ μη σιωπήσεις ... κάμε εις αυτούς (*Φιλισταίους), όπως (*έκαμες) εις τους Μαδιανίτες (*κατακρεούργηση, γη Μαδιάμ), όπως έκαμες τον Σισάρα (*πόλη), όπως το Ιαβείν (*πόλη), (πού έρριψες τους ανθρώπους τους ), στον γκρεμό Κεισών. Οι οποίοι εξαφανίστηκαν στην Εν-δώρ (*λάσπη) και έγιναν κοπριά για την γη.
[Μετάφραση]

Σημίωση: Ρε Θεε ! Πόσες φορές θα το πούμε "ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ" ! Τι νομίζεις ότι κάνεις εκει ; .... Αλήθεια, "κατα εικονα" σου μας έκανες !



ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ
 
(Ιησούς Ναυή 6,17-21 ή ς΄, 17-21.).
--- Και η πόλη (*Ιεριχώ) θα αναποδογυριστεί (*όλοι θα σκοτωθούν) για τον Κύριο (*Θεό Εβραίων, Χριστιανών), όλη και όλα (*τα ζωντανά) μέσα σε αυτήν και μόνον της πόρνης Ραχάβ θα προστατευθεί η ζωή της, σε αυτήν και όλους όσους είναι στην οικία της , διότι έκρυψε τους κατασκόπους τους οποίους στείλαμε εκεί...
--- Άπαν δε το αργύριο και το χρυσίο και τα σκεύη τα χάλκινα και τα σιδηρά (*εποχή Αρταξέρξη) είναι αφιερωμένα εις τον Κύριο (*Θεό). Εις το θησαυροφυλάκιο του "Θεού" θα τα φυλάξουμε.
--- Και εξολόθρευσαν σφάζοντας με το κοφτερό μέρος των μαχαιριών τους όλους μέσα στην πόλη άνδρες και γυναίκες , νέους, μωρά και γέροντες, βόδια και πρόβατα, και γαϊδούρια.
[Μετάφραση]

Σημείωση : Οι Εβραιογενείς εισχωρούν ύπουλα και κρυφά με προδότες, πόρνες, ανώμαλους και φαύλους σε ένα κράτος (*χωρίς Γένος οι ταυτότητες μας) και μετά το κυριεύουν και το διαλύουν, με την βοήθεια του Θεού τους. Μετά κάνουν όπως συνήθως, εθνοκάθαρση (Holocaust) ακόμη και σε ζώα.




Ο ΘΕΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ
 
(Σοφονίας β,12)
(*μιλάει ο ΘΕΟΣ προς τον προφήτη Σοφονία...)
...Και εσείς, Αιθίοπες (*μαύροι) θα διαπεραστείτε δια της ρομφαίας μου...
(*θα σας σουβλίσω, δηλαδή)
[Μετάφραση]

Σημείωση: Βλέπετε ότι ο θεός μισεί θανατηφόρα τους μαύρους.Γιατί όμως αυτό το μίσος; Οπως και να είναι , εμείς συμφωνούμε με την άποψη του "θεού" αλλά αναρωτιόμαστε γιατί τους έφτιαξε καταρχήν , ίσως για να έχει πάλι κάτι να σφάζει.



ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΜΩΣ ...ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ.
 
(Αριθμοί λα΄, 15-18 ή 31, 15-18.)
--- Και είπε προς αυτούς ο Μωϋσής (*στους Εβραίους), γιατί αφήσατε ζωντανές όλες τι γυναίκες; . Βλέπετε , αυτές έγιναν αιτία οι Ισραήλ (*Εβραίοι) να παρανομήσουν στις εντολές του Κυρίου (*Θεού) ...και τώρα σκοτώστε από τα μικρά όλα τα αρσενικά και σκοτώστε όλες τις γυναίκες πού δεν είναι παρθένες. Τα μικρά κορίτσια (*παρθένες) φυλάξτε τα ζωντανά για εσάς (*για να ικανοποιήστε).
[Μετάφραση]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βλέπετε ο θεός είναι ο πρώτος διδάξας στο θέμα της εθνοκάθαρσης, στις οποίες δεν έχει έλεος, ακόμη και στις γυναίκες των ηττημένων . Επιπλέον ο ψευτοπροφήτης αρχιερέας (και ότι προκύψει) Μωϋσής δεν πολυαγαπάει τις γυναίκες. Αλλά καταλαβαίνει τις ανώμαλες ορέξεις των συμπατριωτών του , δηλαδή τoν μαζικό βιασμό πολύ μικρών παιδιών. (Δες και Woody Allen)



Ο ΘΕΟΣ - SECURITY.

(Δευτερονόμιο ς΄,18-19. ή 7, 18-19.)

--- Μην φοβάσαι από αυτούς! Σκέψου για αυτό, τι έκανε ο Κύριος (*Θεός) στον Φαραώ και στους Αιγυπτίους….έτσι θα κάνει ο Κύριος (*Θεός Χριστιανών, Εβραίων) όλα τα έθνη από τα οποία εσύ φοβάσαι Ισραήλ (*Εβραίοι).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: "Προσοχή ! Το κατάστημα προστατεύεται από την ΘΕΟΣ- SECURITY Α.Ε."



Ο ΘΕΟΣ ΤΣΙΝ-ΓΚΙΣ-ΚΑΝ
 
Ιησούς Ναυή 13, 1-6. ιγ΄, 1- 6.
--- Ο Ιησούς ήταν γέρος, μεγάλος σε ηλικία και είπε προς αυτόν ο Κύριος (*Θεός Εβραίων, χριστιανών). Συ είσαι γέρων μεγάλος σε ηλικία. Ενώ μένει πολύ γη , για να κυριευθεί. Αυτή είναι η γη, η εναπομένουσα ακόμη, των Φιλισταίων, των Γαζέων, των Αζωτίων ….. Τούτους εγώ, θα εξολοθρεύσω (*κομματιάσω) μπροστά στους υιούς Ισραήλ (*Εβραίων). Εσύ να την μοιράσεις αυτή με κλήρο στους Ισραηλίτες (*Εβραίους), όπως εγώ (*ο θεός Εβραίων, χριστιανών) σε διέταξα εσένα να κάνεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η στρατιωτική μηχανή του Θεού θα καθαρίσει όλους!



Ο ΘΕΟΣ ΥΠΕΡΣΑΤΑΝΑΣ

Ιησούς Sirach 36, 2-12. ή ις΄ 2-12.

Και να προσεύχεστε στον Κύριο (*Θεός) : Τρόμαξε όλα τα έθνη, σήκωσε το χέρι σου εναντίον των ξένων, έτσι ώστε να βλέπουν την δύναμή σου….Φανέρωσε την βλοσυρότητα και χύσε την οργή σου (*σε αυτούς). Ξέσχισε τους αντιφρονούντες από εκεί και κομμάτιασε τον εχθρό σε μάζα. Πελέκησε τα κεφάλια των αρχηγών των, οι οποίοι είναι δικοί μας εχθροί.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να προσεύχεστε στον Θεό ή στον Σατανά ; Το ίδιο δεν είναι ;


Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ,ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ
 
Δευτερονόμιο 7, 24 ή ζ΄, 24.
(*Ο Μωυσής καλέσας το Ισραήλ λέγει). Αλλά ο Θεός σου θα σου παραδώσει αυτούς έμπροσθέν σου και θα τους διαλύσει με μεγάλη φθορά, μέχρι να εξολοθρευτούν. Και θα παραδώσει εις την χείρα σου, τους βασιλείς αυτών και θα σβήσεις αυτούς κάτω από τον ουρανό (*θα τους σκοτώσεις) και κανείς δεν θα σταθεί μπροστά σου, χωρίς να εξολοθρευτεί.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο δήθεν προφήτης Μωυσής δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας αιμοβόρος ηγέτης των Εβραίων που τους έλεγχε ανακοινώνοντας ότι ίδιος ο Θεός τακτικά και αποκλειστικά τον συμβούλευε: "Ο Θεός σας είπε να . . . "
Δεν είναι παράδοξο ότι όλες οι φυλές μισούνε τους Εβραίους εδώ και χιλιάδες χρόνια , αφού έχουν μια άκρως εχθρική θρησκεία. Το Δευτερονόμιον είναι κοινώς αποδεκτό και ιερό για τους Εβραίους και γενικά για όλους τους Χριστιανούς. ...



Ο ΘΕΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ
 
Ησαϊας 13, 16-18 ή ιγ΄ 16-18.
(Ομιλεί ο Θεός στον Ησαϊα)
Και τα τέκνα αυτών να γίνουν κομμάτια σκόνη μπροστά τους (θα κάνω), τα σπίτια τους να λεηλατηθούν και οι γυναίκες αυτών να βιαστούν. Θα ξεσηκώσω τους Μήδους εναντίων τους, οι οποίοι δεν ξέρουν από χρήματα και δεν ηδονίζονται από χρυσάφι, αλλά τα τόξα αυτών θα διατρυπήσουν τους εφήβους και δεν θα λυπηθούν τις κοιλιές εγκύων, και θα σκοτώσουν τα παιδιά.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Άρχισε σιγά-σιγά να γίνεται βαρετό διότι κάθε φορά που ανοίγει ο θεός το στόμα του σφάζονται δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από τους Εβραίους. Αλλά σε αυτό το κομμάτι εδώ διατάζει ο θεός άμεσα να ΒΙΑΣΤΟΥΝ και ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ αθώες γυναίκες και παιδιά.




ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ
 
Σαμουήλ 12, 30-31 ή ιβ΄, 30-31.
--- Και σύλησε (*έκλεψε από νεκρό ο Δαβίδ) τον στέφανον του Βασιλέως αυτών, από την κεφαλή αυτού, το βάρος του οποίου ήταν ένα τάλαντο….και τον ετοποθέτησε επί της κεφαλής του. Και τον λαό τον εν αυτή (*την πόλη Ραββά Αμμωνιτών Φιλισταίων), τους έβγαλε εκτός πόλεως και με πριόνια και σφαίρες καρφιών σιδερένιες και με πελέκεις (*τσεκούρια) σιδερένιους (*τους θανάτωσε) και μετά τους πέρασε σε καμίνι τούβλων (*καίγοντας τους). Και έτσι έκανε σε όλες τις πόλεις των γιων των Αμμωνιτών . Μετά επέστρεψε ο Δαβίδ και όλος ο λαός (*των Εβραίων) στην Ιερουσαλήμ
(*δοξάζοντες τον Κύριον, Θεό Εβραίων, Χριστιανών).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Αυτό το άκρως χυδαίο έγκλημα που διαπράξανε λέγεται και εθνοκάθαρση ή holocaust (ολοκαύτωμα).Πολύ ειρωνικό ότι ο Χίτλερ τους έκανε το ίδιο (δήθεν).



ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
 
Δευτερονόμιο 2, 34 ή β΄, 34.
--- Και Κύριος ο Θεός ημών (*Εβραίων) παρέδωκε αυτόν (*τον Σηών βασιλέα της πόλεως Εσεβών), σε εμάς και τους κομματιάσαμε κάτω, αυτόν και τους υιούς αυτού και τον λαόν αυτού. Και εκυριεύσαμε πάσας τας πόλεις αυτού, κατά εκείνον τον καιρόν, και εξολοθρεύσαμε (*σκοτώσαμε), σε κάθε πόλη τους άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Δεν ντρέπεται λίγο ο θεός; Δεν άφησε τίποτα στον Σατανά για σφάξιμο, θα γίνει άνεργος ο καημένος !



ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ"...
 
Κριταί 1, 24-25 ή α΄, 24-25.
--- Δείξε εις εμάς παρακαλούμε την είσοδο της πόλεως και θέλουμε κάνει έλεος σε σένα. Και έδειξε (*ο προδότης) σε αυτούς την είσοδο στην πόλη και κομμάτιασαν την πόλη με τα κοφτερά μαχαίρια, τον δε (*προδότη) άνθρωπο και όλη την συγγένεια αυτού απέπεμψον (*με δώρα).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι Εβραίοι (μαζί με τον θεό) παραδοσιακά στηρίζονται στην προδοσία του αντιπάλου για να διεισδύουν σε ξένα κράτη. Τι έντιμος λαός; Εκλεκτός δεν είπαμε ;



ΟΧΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ, ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ - ΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ...
 
Δευτερονόμιο 7, 2-6 ή ζ΄, 2-6.
Και όταν θεός σου (ομιλεί ο θεός Εβραίων, Χριστιανών), σου παραδώσει αυτούς μπροστά σου, θα τους πατήσεις σκοτώνοντας αυτούς και εξολοθρεύοντας αυτούς. Δεν θα κάνεις συνθηκολόγηση μαζί τους, ούτε θα δείξεις έλεος σε αυτούς (*αλλά θα θανατώσεις αυτούς)…. Επειδή συ είσαι λαός άγιος εις Κύριον τον Θεόν σου και σε εξέλεξε ο Κύριος ο Θεός σου, για να είσαι ο εκλεκτός από όλους τους λαούς πού βρίσκονται επάνω στην γη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτός ο Θεός της Αγάπης και της Συγχώρησης ξαναχτυπά ! Κάντε πέρα γιατί αυτός ο τύπος και ο εκλεκτός όχλος του είναι αλήθεια τσαντισμένοι και το μόνο που βλέπουν είναι αίμα - πολύ αίμα.




Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ

Ιερεμίας 51, 40 ή να΄, 40 .

(Ομιλεί ο θεός στον Ιερεμία...)
Θα τους οδηγήσω (*τους ανθρώπους), όπως πρόβατα στην σφαγή, όπως τους κριούς έτσι και τους τράγους, θα τους κομματιάσω.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πως μπορεί να κάποιος να γράφει τέτοιες βρωμιές ;--- Τρελοκομείο, αμέσως !



ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
 
Ισαϊα λδ΄, 5-8 ή 34, 5-8.
Το μαχαίρι του Κυρίου (*Θεού Εβραίων, Χριστιανών) γέμισε αίματα, και γέμισε λίπη από σφαγές…. Διότι είναι μέρα εκδικήσεως του Θεού πού ανταποδίδει (*για τους Εβραίους) σαν εκδικητής (*για τις επιθέσεις) κατά της Σιών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Εδώ φαίνεται η υποκρισία της θρησκείας : Σφάζουν , βιάζουν , λεηλατούν και στο τέλος κηρύττουν ότι δήθεν ότι θεός τους διατάζει, βοηθάει και ευλογεί αυτές τις απάνθρωπες πράξεις.



ΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ
 
Ιερεμίας μς΄, 10 ή 46, 10.
--- Διότι αυτή η ημέρα είναι για τον Κύριον τον Θεόν (*Εβραίων, Χριστιανών) τον παντοδύναμο, μέρα εκδικήσεως, για να εκδικηθεί τους εχθρούς του. Και η μαχαίρα αυτού θα χορτασθεί (*σφάζοντας) και θα μεθύσει (*πίνοντας το αίμα αυτών των εχθρών των Εβραίων).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ποιος έλεγε ότι ο "Θεός της Καλοσύνης" δεν εκδικείται; Και βέβαια εκδικείται, σαν τρελός τούρκο-μογγόλος !



ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
 
Ησαϊας κζ΄, 1 ή 27, 1.
--- (*Μιλάει ο Θεός στον Ησαϊα)
Θεού κήρυξη πολέμου στην υπερδύναμη των ανθρώπων : Εκείνη την ημέρα θα την εξοντώσει με το δικό του σκληρό, μεγάλο, δυνατό σπαθί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
Ησαϊας ιδ΄, 26 ή 14, 26.

--- (*Μιλάει ο Θεός στον Ησαϊα)
Αυτό είναι το σχέδιο (*Ισραήλ, Εβραίοι), εξαπλώσου σε όλα τα έθνη, εξαπλώσου σε όλη την γη, και εσύ (*Ισραήλ), θα είσαι το χέρι μου, να κυριεύσω όλα τα έθνη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Αυτό θυμίζει κάπως τον μεσαίωνα όταν οι Εκκλησίες είχαν μεγάλο στρατό, δύναμη, περιουσίες και καταπίεζαν τον φτωχό λαό . Ευτυχώς έχασαν τον στρατό και την δύναμη τους (η μεγάλες περιουσίες τους έμειναν δυστυχώς).



Ο ΧΡΙΣTIΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΘΕΪΑ
 
(Γένεσις α,26)
--- Όταν ένας "θεός χριστιανών" κάνει έναν "τέκνο Ιησού" κάνει έναν νέο "θεό", άρα γίνονται δύο θεοί. Όταν όμως αυτός ο ίδιος ο "θεός χριστιανών", κάνει και άλλο τέκνο τον "Σατανά" και αυτός δεν τον υπακούει, αλλά κάνει τα αντίθετα, έχουμε μια αποδεδειγμένη "ΠΟΛΥΘΕΪΑ". Απόδειξη της πολυθεΐας των "Χριστιανών" έχουμε στην δική τους Βίβλο. Βλέπε στο ΔΙΚΟ τους κείμενο τον πληθυντικό των θεών τους : "Ας κάμωμεν άνθρωπον κατά εικόνα ΗΜΩΝ (από ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΎΣ.. )".
Σημείωση : Είναι ψέμα ότι ο "Χριστιανισμός" είναι μονοθεϊστική θρησκεία. Από την "Βίβλο βλέπουμε ότι η ΊΔΙΑ γράφει ότι είναι "ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΟΙ" πού κάνουν τον άνθρωπο, άρα είναι "ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ". ΨΕΥΤΕΣ, ψεύτες, ψεύτες.






ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΟΡΙΣΜΑ
αυτά διδάσκει η βίβλος...
 
- Η βίβλος καταδικάζει σε θάνατο, όποιον δεν υπακούει στο βασιλιά ή στο πολίτευμα και ας είναι φασιστικό.
- Η βίβλος ευλογεί τον βασιλιά και την αυλή του ή το πολίτευμα και ας είναι φασιστικό.
- Ο Θεός διατάζει και ευλογεί την γενοκτονία.
- Ο θεός κλέβει από "άπιστους" πλούσιους λαούς την περιουσία και την δίνει σε "πιστούς".
- Ο Θεός διατάζει την σφαγή αμάχων, την σφαγή έγκυων και αθώων μωρών .
- Nα πουλάς την γυναίκα σου και τα παιδιά σου είναι απόλυτα φυσιολογικό.
- Η αιμομιξία δικαιολογείται.
- Ο θεός έχει μεγάλο μίσος και εκδικήται.
- Οι ίδιοι οι προφήτες φτύνουν επάνω στις "δέκα εντόλες" του θεού τους.
- Αν ευχηθείς στον θεό, σε βοηθάει να σκοτώνεις.
- Ο θεός είναι Ανθέλληνας και θέλει την εξολόθρευση μας.
- Αν μιλάει κάποιος άσχημα μπορείς να τον σκοτώσεις και να τον θάψεις ζωντανό.
- Αφού κάνεις εθνοκάθαρση,αν θέλεις, βιάζεις μικρά κορίτσια.
- Αν είσαι Έλληνας. . . ξέχνα το! Ο Θεός αγαπάει μόνο τους Εβραίους !
- Η βίβλος δεν επιτρέπεται στους ανήλικους διότι περιέχει σεξ,βία και εγκλήματα .
- "ου φονεύσεις" είναι κοροϊδία.
- Ο διάβολος, μπροστά στην κακία του θεού τους, είναι ένα αγγελούδι.
- Όποιος μένει πολύ καιρό στην έρημο... γράφει "μαλακίες".
 
ολά αυτά και περισσότερα διδάσκει η βίβλος...
 


ΘΕΟΤΡΕΛΟ βιβλίο !!! Αλλά κάποιος πρέπει να το αναλύσει. Πολύ βρώμικη δουλειά !!!
Διαβάσαμε όλη την Βίβλο . Πιστέψτε μας , τις βρωμιές που λέει εκεί μέσα
ούτε ο Τσιν Γκις Καν δεν θα έγραφε . . .
Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα ακόμη αλλά
μας γυρίζει πλέον το στομάχι κάθε φορά που πιάνουμε την Βίβλο στο χέρι.
Όποιος πιστεύει ακόμη σε αυτό βιβλίο δε γιατρεύεται άλλο.
.



ΠΗΓΗ : αναζήτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου