Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΛΗΣ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ (ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ) ΠΟΛΙΤΗ" ...

 

Κυβερνητική εξαγγελία:

 ‘’ Το κέντρο ενοικιάζεται σε λαθρομετανάστες όπως είναι επιπλωμένο… Προσφέρουμε και ζεστή ελληνική ιθαγένεια’’.




Το κακό άρχισε όταν η Βυζαντινορωμαίϊκη κυβέρνηση Σημίτη υπέγραψε την συνθήκη Σέγκεν σύμφωνα με την οποία δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κάποιον που εισήλθε παράνομα στην χώρα μας να μεταβεί σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτέλεσμα, εδώ και 15 περίπου χρόνια, να έχουμε καταντήσει αποθηκευτικός χώρος τριτοκοσμικών ψυχών που αρκετές φορές είναι αγνώστου προέλευσης.



Το κακό συνεχίστηκε με τις δύο επόμενες βυζαντινορωμαίϊκες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα γενικά και ειδικά δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη εγκληματικότητα των αλλοδαπών σε βάρος μας αλλά και την παραβατικότητα την δική μας σε βάρος των αλλοδαπών.

 Τι να πρωτο-απαριθμήσω τώρα; Τις συμμορίες των Αλβανών που έχουν την ληστρικότητα στις γονιδιακές τους μνήμες; Τους βιασμούς και τις ληστείες  των ‘’πεινασμένων’’ από κάθε άποψη Βαλκανο-Αφρικανο-Ασιατών και λοιπών αλλοφύλων; (Bλέπε τα ποσοστά τους στις ανά την επικράτεια φυλακές με τα ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα που έχουν διαπράξει). Ποιος είναι ο αριθμός των συμπατριωτών μας που βρίσκονται πλέον στα οστεοφυλάκια των νεκροταφείων ή έμειναν ανάπηροι;

Ακούω τους θολοκουλτουριάρηδες ‘’δικαιωματιστές’’ των κατατρεγμένων (υπάρχει τέτοια ομάδα στους κόλπους της σημερινής βυζαντινορωμαίϊκης κυβέρνησης. Η ομάδα των ‘’δικαιωματιστών’’) να με αποκαλούν ρατσιστή. Λες και τους είπα ότι η σπλήνα μου ή η καρδιά μου είναι ποιοτικά ανώτερη από την σπλήνα και την καρδιά του αλλοδαπού.

 Όσο για την εγκληματικότητα ακούω τον θολοκουλτουριάρη ‘’δικαιωματιστή’’ να μου λέει:

‘’Ρε ρατσιστή, στο τάδε ή το δείνα έγκλημα, ήταν τρεις Έλληνες κακοποιοί και ένας αλλοδαπός. Που την βρήκες την εγκληματικότητα των αλλοδαπών;’’

Βέβαια ο θολοκουλτουριάρης δεν μπορεί να αναλογιστεί ότι ο ένας αλλοδαπός κακοποιός προέρχεται από πληθυσμό 1.500.000 ενεργών αλλοδαπών που βρίσκονται στην χώρα μας ενώ οι τρεις Έλληνες κακοποιοί προέρχονται από 7.500.000 ενεργό πληθυσμό. Υπό αυτή την αναλογία οι αλλοδαποί που εκδηλώνουν εγκληματικές συμπεριφορές είναι πολλοί περισσότεροι από τους Έλληνες. Αλλά ακόμα και αν ήταν ίδια η αναλογία μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων εγκληματιών, ο θολοκουλτουριάρης ‘’δικαιωματιστής’’ δεν καταλαβαίνει ότι ο Έλληνας εγκληματίας είναι δικός μου και φταίω εγώ γι` αυτόν. Έχω ποσοστιαία κοινωνική ευθύνη για την εγκληματική του συμπεριφορά και εν τοιαύτη περιπτώσει τον λούζομαι!

Ο ξενόφερτος όμως εγκληματίας δεν είναι δικό μου δημιούργημα, δεν είναι της δικής μου κοινωνίας αποκλίνουσα συμπεριφορά. Συνεπώς ρε θολοκουλτουριάρη πολιτευτάκια γιατί να έχω υποστεί, ότι έχω υποστεί, 20 χρόνια τώρα, επειδή στην χώρα του αλλοδαπού υπάρχουν εμφύλιοι πόλεμοι, δυστυχία και ότι άλλο; Για ποιο λόγο τόσο εγώ, όσο και μέλη της οικογενείας μου να έχουμε υπάρξει 2 φορές τα τελευταία 6 χρόνια θύματα των βαρβαρούληδων που έχεις περιμαζέψει; Επειδή εσύ εν ονόματι ενός δήθεν ευρωπαϊκού ανθρωπισμού μπέρδεψες την αλληλεγγύη προς τους άλλους λαούς με την αλληλεγγύη και την ασφάλεια που ξέχασες να δείξεις στον δικό σου λαό; Σε ρωτάω:

Εξασφάλισες την αξιοπρεπή βιωσιμότητα των οικονομικά αδύναμων Ελλήνων πριν δεσμευθείς να παράσχεις αρωγή στους κατατρεγμένους της οικουμένης;

Εξάλειψες το δικό σου ποσοστό φτώχειας που (πριν από την κρίση) ήταν 25% και σκέφθηκες να συνδράμεις και τους φτωχούς όλου του ντουνιά;

Ρε διαχρονικέ προσκυνημένε κυβερνώντα βυζαντινορωμιέ, εξάντλησες τα συσσίτια στους άστεγους Έλληνες; Tους χόρτασες φαγάκι; Tους εξασφάλισες στέγη για να μη κοιμούνται στα πάρκα και σε αυτοσχέδιες κούτες και σου περίσσεψε πόνος για τους αλλοδαπούς άστεγους, ώστε να εξαγγέλλεις την ενοικίαση ξενοδοχείων και κλειστών διαμερισμάτων για να στεγάσεις τους λαθρομετανάστες;

Ρε κακομοιρούλη πολιτευτάκια, ξέρεις ποια είναι τα περισσότερα κλειστά διαμερίσματα; Αυτά που βρίσκονται στο κέντρο πέριξ της Ομονοίας που την κατάντησες… πολυπολιτισμική (άλλη λεξοπλασία κι αυτή). Αριστοτέλους, Πατησίων, Αχαρνών, Πλατεία Βικτωρίας και οι πάροδοι όλων αυτών. Και ξέρεις γιατί είναι κλειστά; Γιατί κανένας ιδιοκτήτης εδώ και 15 χρόνια δεν μπορεί να νοικιάσει το διαμέρισμά του σε καμιά οικογένεια, ούτε και σε κάποιον ιδιώτη για επαγγελματική στέγη. Διότι η μεν οικογένεια δεν νοιώθει ασφαλής, η δε επαγγελματική στέγη θέλει πελάτες και πελάτισσες για να επιβιώσει και οι πελάτισσες αποφεύγουν αυτές τις οδούς όπως ο βρικόλακας το σχήμα του σταυρού. Έτσι τις αποφεύγει κι η σύζυγός σου…  Φυσικά με την υποβάθμιση που φρόντισαν οι πολιτικές σου να φέρουν στην περιοχή, τα διαμερίσματα αυτά δεν μπορούν να πουληθούν ούτε σε εξευτελιστικές τιμές.

Και διάβασα (εφημερίδα Realnews 8/3), ότι σκέφτεσαι λέει, να νοικιάσεις τα διαμερίσματα αυτά στους λαθρομετανάστες που ξαμόλησες από τα κέντρα κράτησης της χώρας κι έρχονται όλοι στην Αθήνα, διότι έτσι λέει, σκέφτεσαι, πως θα δημιουργήσεις κοινωνικό καλό στους Έλληνες ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν έχουν εισόδημα και επιπλέον με τον τρόπο αυτό θα διευκολύνεις την κοινωνική ένταξη των προσφύγων (;).

Ποιος νοικοκύρης ιδιοκτήτης θα νοικιάσει το διαμέρισμά του, λόγου χάρη σε τρεις απ` τους κατατρεγμένους σου, την στιγμή που θα ξέρει ότι μέσα σ` αυτό θα μένουν δέκα; Και ότι τα χρήματα που θα πάρει από τον κρατικό σου φορέα (όταν και όποτε τα πάρει, διότι γνωρίζει πως πληρώνει το δημόσιο), θα τα δώσει μετά για να επισκευάσει το διαμέρισμα;

Ε, λοιπόν διαχρονικέ κυβερνώντα στο Ελλαδιστάν που επιμένεις να το λες Ελλάδα, μέχρι και την προηγούμενη κυβέρνησή σου, νόμιζα ότι απλώς δεν ξέρεις τι κάνεις. Νόμιζα ότι η απαιδεία σου και οι θολοκουλουριάρικες ‘’προοδευτικές’’ ιδεοληψίες σου φταίνε για τις σπασμωδικές πολιτικές σου ενέργειες ως προς το μεταναστευτικό ζήτημα. (Σκούπες λαθρομεταναστών, κέντρα κράτησης, φράχτες στα σύνορα κι άλλα τέτοια περιστασιακά ημίμετρα).

Νόμιζα ότι εισήγαγες τον όρο πολυπολιτισμικότητα επειδή δεν γνωρίζεις ότι όταν μιλάμε για πολιτισμούς υπάρχει ο ελληνικός πολιτισμός απ` την μια παλάντζα της ζυγαριάς και όλοι οι άλλοι πολιτισμούληδες απ` την άλλη. Την ανωτερότητα του ελληνικού πολιτισμού την δηλώνουν και οι Ευρωπαίοι διανοούμενοι ακόμα και στα ντοκιμαντέρ που παίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια. (Συνήθως την νύχτα για να μην τα βλέπουν πολλοί τηλεθεατές και εξυψώνουν την χαμένη τους υπερηφάνεια…).

Νόμιζα ότι όταν ενοχοποιούσες τον νεοέλληνα αποκαλώντας τον ‘’ρατσιστή’’, το έκανες γιατί δεν γνώριζες ότι οι ρατσιστικές διακρίσεις αφορούν στο ζωικό βασίλειο κι όχι στις διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων για τις οποίες υπάρχει ο όρος ‘’φυλετισμός’’ που όμως παραπέμπει σε πολιτισμικές διαφορές ανώτερων και κατώτερων πολιτισμών και όχι σε βιολογικές διαφορές ανώτερων και κατώτερων ανθρώπων. Δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι! Μόνο ανώτεροι και κατώτεροι πολιτισμοί υπάρχουν. Καταλαβαίνεις;

Νόμιζα ότι βάφτισες τους λαθρομετανάστες σε ‘’παράνομους μετανάστες’’ κι ύστερα τους είπες σκέτο ‘’μετανάστες’’ και τώρα τους λες ‘’πρόσφυγες’’, επειδή δεν ξέρεις τις εννοιολογικές διαφορές αυτών των λέξεων.

Νόμιζα ότι συγκρίνεις το ελληνικό μεταναστευτικό κίνημα των δεκαετιών `60 και `70 προς Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία και αλλού, θεωρώντας το, ίσο κι όμοιο με τον βίαιο εποικισμό που έχουμε υποστεί απ` τους αλλοεθνής, επειδή τελείς υπό σύγχυση και γενικώς ‘’δεν γνωρίζει η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου’’.

Όλα αυτά τα νόμιζα μέχρι που διάβασα (εφημερ. Πρώτο θέμα 1/2), ότι προτίθεσαι να ‘’μοιράσεις’’ ελληνική ιθαγένεια! σε όσους εκ των αλλοδαπών γεννιούνται στην Ελλάδα και σε όσους μένουν εδώ αρκετά χρόνια. Όχι δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις τι σημαίνει ιθαγένεια. Να μην γνωρίζεις τι σημαίνει γηγενής και αυτόχθονας.  Δεν μπορώ να υποθέσω ότι στο πλαίσιο του γενικότερου μπερδέματός σου, μιλάς για ιθαγένεια και εννοείς υπηκοότητα. Δεν μπορεί να μην ξέρεις ότι υπηκοότητα μπορείς να δώσεις στον πάσα έναν, αλλά ιθαγένεια δεν μπορείς να δώσεις σε κανέναν διότι η ιθαγένεια δεν αποκτάται με πιστοποιητικά…

Αυτή η τελευταία ανήκουστη και αντιεπιστημονική εξαγγελία σου με κάνει να έχω πλέον την βεβαιότητα ότι στο πλαίσιο του ‘’μίξερ’’ των λαών που λέγεται παγκοσμιοποίηση θέλεις να μας κάνεις όλους (κι εμάς και τους λαθρομετανάστες σου) αλοιφή.  Αυτή η εξαγγελία σου περί ιθαγένειας, ξεσκεπάζει τις πραγματικές προθέσεις που είχες και έχεις εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια και φανερώνει ότι είχες και έχεις συνταχθεί πλήρως με το σταδιακό σχέδιο αφανισμού της Ευρώπης και των Ελλήνων, το οποίο έχει εκπονήσει ο γεωπολιτικός Richard Goudenhove Kalergi, ένας διπλωμάτης επίμεικτης Αυστρο-ουγγρικής και Ιαπωνικής καταγωγής που στο βιβλίο του ‘’Praktischer Idealismus’’, δηλώνει ότι:

 «Oι μελλοντικοί κάτοικοι της Ευρώπης δεν πρέπει να είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία». Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα για να είναι εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Τα έθνη πρέπει να εξαλειφτούν μέσω των αυτονομιστικών κινημάτων ή μέσω της μαζικής μετανάστευσης. O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής… Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων…».

Kαρεκλοθήρα βυζαντινορωμιέ πολιτευτάκια που 25 χρόνια τώρα αλλάζεις κυβερνητικά πρόσωπα και πάντα ίδιος είσαι, υλοποιείς πλήρως το σχέδιο του Richard Goudenhove Kalergi, διότι τη στιγμή που παίζεις δήθεν το ‘’κρυφτό’’ με τους λαθρομετανάστες σε όλη την επικράτεια της χώρας, στις αναγγελίες γάμων των εφημερίδων, ανακοινώνονται συνεχώς μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών.

Διατίθενται στοιχεία αντιπροσωπευτικής δειγματοληψίας των εφημερίδων

για τις  αναγγελίες γάμων της περιόδου Αυγούστου 2011 μέχρι Ιανουαρίου 2013, σύμφωνα με τα οποία στους 10 κατά μέσο όρο αναγγελθέντες γάμους οι μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών ήταν 3. Ήτοι ποσοστό 30% το οποίο μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 έχει αυξηθεί κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες. Πράγμα που σημαίνει ότι το 2041 οι μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών θα αποτελούν περίπου το 58%.

Ενδιαφέρετε κανείς εκ των αρμοδίων κρατούντων και ιθυνόντων να του  αποστείλω τα ανωτέρω στοιχεία με πληρέστατες λεπτομέρειες; Σίγουρα όχι. Τουναντίον τους ακούω να με φωνάζουνε ρατσιστή!

Αν και για κανέναν λαό (όχι μόνο τον ελληνικό), δεν είναι καλό να αναμιγνύεται και να χάνει τις ιδιαιτερότητές του, είμαι βέβαιος πονηρέ πολιτευτάκια, ότι με την καθοδήγηση των  διεθνιστών εταίρων σου θα καταφέρεις να διαρρήξεις σιγά-σιγά την ελληνική φυλετική ομοείδεια και λόγω των συνεχόμενων επιμιξιών να δημιουργήσεις το ελληνικό ‘’ψευδέθνος’’ που θα αποτελείται από ανθρώπους-πολίτες με ετερογενείς φυλετικές ιδιοσυστασίες, με διαφορετικά ανθρωπομορφικά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά και κυρίως με διαφορετικά ψυχικά γνωρίσματα.

Ξέρω… εντέλλεσαι στις υποδείξεις των αφεντικών στους οποίους κάμπτεις την μέση σου προσκυνώντας αλλά τελικά δεν το κάνεις από ραγιαδισμό. Συμφωνείς μαζί τους διότι ιδεολογικά είσαι υπέρ της πολιτικής ανοιχτών συνόρων…

Λυπάμαι ρε πολιτευτάκια διότι δεν μπορώ να σε καταγγείλω πουθενά. Ελέγχεις τα πάντα και τους πάντες. Δεν μπορώ να σε καταγγείλω ούτε και στην ‘’φοιτητριούλα που σε` χει ερωτευτεί…’’ (όπως λέει κι ο παλιός στοίχος), διότι από την τρυφερή παιδική της ηλικία την χειραγώγησες με αντεθνικά μηνύματα και οτιδήποτε της πω για την ανωτερότητα των πολιτισμικών της καταβολών, θα τα ακούσει σαν λόγια σατανικά, σαν δίσκο από βινύλιο που παίζει ανάποδα.

Όμως σου ομολογώ ότι απολαμβάνω και θα απολαμβάνω χαιρέκακα, την κάθε φορά που εσύ ή κάποιο μέλος της οικογενείας σου, θα πέφτετε θύματα, έστω κλοπής, από τους τραγικούς αυτούς ανθρώπους που μάζεψες και μαζεύεις καθημερινά στην χώρα.

 

Μετά τιμής και πικρίας

 

Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης

Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος, Συγγραφέας

 

Αριστοτέλους 22, 10433 Αθήναι

Τηλ.: 6977225644

Ηλεκτρονική διεύθυνση: llbillis@hotmail.gr         


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΙΛΛΗ "ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ"
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου