Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ - ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ...



ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ - ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ,  ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA...
 AYTH EINAI H KATANTIA TΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΙΩΝ , ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ...
 
 ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
 
 ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ = ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
 ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΒΓΗΚΕ , ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ..
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"... :

"...μέχρι που διάβασα (εφημερ. Πρώτο θέμα 1/2), ότι προτίθεσαι να ‘’μοιράσεις’’ ελληνική ιθαγένεια! σε όσους εκ των αλλοδαπών γεννιούνται στην Ελλάδα και σε όσους μένουν εδώ αρκετά χρόνια. Όχι δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις τι σημαίνει ιθαγένεια. Να μην γνωρίζεις τι σημαίνει γηγενής και αυτόχθονας.  Δεν μπορώ να υποθέσω ότι στο πλαίσιο του γενικότερου μπερδέματός σου, μιλάς για ιθαγένεια και εννοείς υπηκοότητα. Δεν μπορεί να μην ξέρεις ότι υπηκοότητα μπορείς να δώσεις στον πάσα έναν, αλλά ιθαγένεια δεν μπορείς να δώσεις σε κανέναν διότι η ιθαγένεια δεν αποκτάται με πιστοποιητικά…

Αυτή η τελευταία ανήκουστη και αντιεπιστημονική εξαγγελία σου με κάνει να έχω πλέον την βεβαιότητα ότι στο πλαίσιο του ‘’μίξερ’’ των λαών που λέγεται παγκοσμιοποίηση θέλεις να μας κάνεις όλους (κι εμάς και τους λαθρομετανάστες σου) αλοιφή.  Αυτή η εξαγγελία σου περί ιθαγένειας, ξεσκεπάζει τις πραγματικές προθέσεις που είχες και έχεις εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια και φανερώνει ότι είχες και έχεις συνταχθεί πλήρως με το σταδιακό σχέδιο αφανισμού της Ευρώπης και των Ελλήνων, το οποίο έχει εκπονήσει ο γεωπολιτικός Richard Goudenhove Kalergi, ένας διπλωμάτης επίμεικτης Αυστρο-ουγγρικής και Ιαπωνικής καταγωγής που στο βιβλίο του ‘’Praktischer Idealismus’’, δηλώνει ότι:

 «Oι μελλοντικοί κάτοικοι της Ευρώπης δεν πρέπει να είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία». Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα για να είναι εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Τα έθνη πρέπει να εξαλειφτούν μέσω των αυτονομιστικών κινημάτων ή μέσω της μαζικής μετανάστευσης. O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής… Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων…»."

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου