Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΙ ;;;





ΓΡΑΦΕΙ Ο  ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ  ΑΜΥΡΑΣ

Μετά την συζήτηση για την διάλυση της ευρωζώνης, σε όλη την Ευρώπη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
Το όραμά μας αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά. Η παρηκμασμένη Ευρώπη αποσυντίθεται και διαλύεται με ταχείς ρυθμούς.
Όμως οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για την επομένη μέρα. Ποιά θα πρέπει να είναι τα στρατηγικά σχέδια της Ελλάδος για την περιοχή πέραν των βορείων συνόρων μας; 
1. Είναι αδιανόητο η Ελλάδα να αδιαφορεί για την προσέγγιση του ΝΑΤΟ στα σύνορά της και στην αυλή της. Πρέπει να σκεπτώμεθα όπως οι Ρώσσοι οι οποίοι ανησυχούν για την μετατόπιση των νατοϊκών βάσεων κοντά στα σύνορά τους. Η διάλυση του ΝΑΤΟ πρέπει να αποτελεί στρατηγικό μας στόχο. Θέλουμε αναχαίτιση του NATO προς Ανατολάς.
2. Δεν θα επιτρέψουμε στην Γερμανία να αναμειγνύεται στα Βαλκάνια. Ούτε στην νεοθωμανική Τουρκία να κάνει ό,τι θέλει στην Μέση Ανατολή. Πέραν του διαμελισμού της, πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της με κάθε μέσον, να αποκοπεί από κάθε συμμαχία με την Δύση, και να εξαλειφθεί η ισλαμο-τουρκική της επιρροή στους τουρανικούς πληθυσμούς.
3. Η Ελλάδα χρειάζεται μία αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην περιφέρειά της, έναν cordon sanitaire. Ήτοι να κλείσουν όλες οι νατοϊκές βάσεις στην περιφέρειά της σε Ιταλία, Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Βουλγαρία, ώστε να αυξηθεί το δυτικό, βόρειο, και ανατολικό στρατηγικό βάθος της Ελλάδος.

4. Θέλουμε μία κατακερματισμένη Ευρώπη και μία διαμελισμένη Γερμανία. Μία διαιρεμένη, διχασμένη, και αποαμερικανοποιημένη Ευρώπη, όπου οι εθνικοί ανταγωνισμοί, οι εδαφικές διεκδικήσεις, και τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα θα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο, θα ευνοήσει την ανάπτυξη του Ελληνικού Imperium.
5. Οφείλουμε να εμποδίσουμε την σύμπηξη άξονος Μόσχας-Βερολίνου-Παρισιού, κάτι που θα ήθελαν πάρα πολύ οι ευρασιανιστές όπως ο Dugin. Αν επιτρέπαμε κάτι τέτοιο, στην ουσία θα επικυρώναμε την ανασύσταση της ρωσσικής αυτοκρατορίας μέχρι το Λονδίνο. Ο σκοπός μας είναι να μετατραπεί η Ελλάδα σε μεγάλη δύναμη τεμαχίζοντας ανταγωνιστικά κράτη, και όχι να μετατραπεί η Ελλάδα σε εξάρτημα μεγάλων δυνάμεων της Ανατολής.  
6. Η στρατηγική μας στα Σκόπια έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την ρωσσική πολιτική υποστηρίξεως των Σέρβων και του ψευδοκράτους των Σκοπίων. Οφείλουμε να διαμελίσουμε τα Σκόπια και να παρεμποδίσουμε την Ρωσσία και την Σερβία να υποστηρίξουν το ψευδοκράτος των Σκοπίων, ακόμη και με τακτικούς ελιγμούς προσωρινών συμμαχιών με Αλβανούς και δυτικά κράτη.
7. Ξεκινούν οι προετοιμασίες για μία νέα Γιάλτα. Η Ελλάδα οφείλει από τώρα να καθορίσει με την Ρωσσία, την Κίνα, την Ινδία, και το Ιράν, τις νέες σφαίρες επιρροής στην Μεσόγειο, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική, τον Καύκασο.
8. Πρέπει να ανατρέψουμε την χριστιανική και ισλαμική ηγεμονία στην Μεσόγειο, και αντ΄αυτών να προωθήσουμε την Ελληνική θρησκευτική ηγεμονία. Μαζί με την γλωσσική, πολιτισμική, στρατιωτική, πολιτική, οικονομική, δημογραφική, και τεχνολογική ηγεμονία της Ελλάδος.
9. Για την Ελλάδα οι μάχες κατά του ισλαμισμού, κατά του χριστιανισμού, κατά των λαθροεποίκων, κατά της ευρωπαϊκής ομοσπονδιακής αυτοκρατορίας, κατά της νεοθωμανικής αυτοκρατορίας, κατά της αμερικανικής παγκοσμιοποιήσεως, κατά του ευρασιανισμού, είναι εξίσου σημαντικές και πρέπει να διεξάγωνται συγχρόνως.
10. Η επεκτατική πολιτική της ΕΕ αντίκειται στην επεκτατική πολιτική της Ελλάδος. Πρέπει να αποδυναμωθούν όλα τα γειτονικά κράτη για να αναπτυχθεί το Ελληνικό Imperium. Πρέπει να εισαχθεί ειδικό μάθημα στα σχολεία για να μάθουν να μισούν την Ευρώπη τα ελληνόπουλα. Πρέπει να θεσπιστούν ειδικές ετήσιες τελετές ώστε να θυμούνται οι Έλληνες κάθε ηλικίας, τα διαχρονικά εγκλήματα της Ευρώπης εις βάρος της Ελλάδος.
11. Χρειαζόμαστε άμεσα πανεπιστημιακές έδρες μελέτης της ευρωπαϊκής διαλύσεως(european disintegration studies). Τόσα χρόνια υπήρχαν έδρες σπουδών μόνον για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση(european integration studies). Χρειαζόμαστε ένα αποδομητικό όραμα(post-integrationist vision) για την Ευρώπη που θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος στο ανθελληνικό ενοποιητικό όραμα των ευρωπαϊστών (integrationist vision). Πρέπει να ενισχύσουμε τα πολιτισμικά, εθνικά, κοινωνικά, θρησκευτικά, εδαφικά, οικονομικά, πολιτικά κίνητρα όσων ομάδων, φορέων, κρατών, και κινημάτων επιθυμούν την διάλυση της μισελληνικής Ευρώπης.
12. Πρέπει να κερδίσουμε την μάχη των ιδέων εις βάρος των ελληνόφωνων ευρωπαϊστών. Οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορική και πολιτική πραγματικότητα: Αρνούνται το ιστορικό γεγονός ότι οι Έλληνες δεν είναι ευρωπαίοι. Επίσης αρνούνται ότι οι ευρωπαίοι είναι εχθροί της Ελλάδος. Προσπαθούν να επιβάλλουν το σαθρό εννοιολογικό τους πλαίσιο, ότι τάχα ευρωπαίοι και Έλληνες είναι το ίδιο πράγμα, και ότι δήθεν η Ευρώπη είναι φίλη και σύμμαχος της Ελλάδος. Οι περισσότεροι δυτικόφιλοι ελληνόφωνοι ραγιάδες συμπεριφέρονται έτσι διότι πρώτον, δεν έχουν μάθει πώς να λύνουν πολιτικά προβλήματα σε δύσκολες συνθήκες υπό πίεση. Δεύτερον, διότι έχουν εθιστεί στον ραγιαδισμό εκχωρώντας στους δυτικούς κατακτητές τις τύχες της Χώρας. Τρίτον, διότι είναι φιλελεύθερης ιδεολογίας ήτοι αντιγράφουν τον ατομισμό της Δύσεως και άρα δεν μπορούν να σκεφθούν κάτι έξω από αυτόν.
13. Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να λειτουργεί ως ανατολικό φρούριο της Ευρώπης, και να αρχίσει να λειτουργεί ως ανάχωμα στον εκάστοτε ευρωπαϊκό επεκτατισμό. 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου