Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ...


- ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ,
 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΕΣ , ΦΕΣΙΑ  'Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΣ ΕΒΡΑΙΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΕΤΑΙ .
 
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΤΟΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ , ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΧ :
 
"Μαθητική παρέλαση: Το κορίτσι με την μαντήλα έκλεψε την παράσταση"
 
"Κάθε χρόνο κάποιος από τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις παρελάσεις των εθνικών επετείων κλέβει την παράσταση. Φέτος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου πρωταγωνίστησε η αριστούχος μαθήτρια παραστάτης με την μαντήλα που παρήλασε με υπερηφάνεια δίπλα στην Ελληνική σημαία. Η μαθήτρια έχει καταγωγή από την Αίγυπτο, αλλά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα.
Αρκετοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν όταν είδαν το κορίτσι, το οποίο διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της. Εκτός από τη μαντίλα, φορούσε μακριά φούστα και σακάκι, κρύβοντας κάθε σημείο του σώματός της. Την ίδια ώρα οι συμμαθήτριές της έκαναν παρέλαση με πιο κοντές φούστες και πουκάμισα."

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ...


ΠΗΓΗ :http://www.akous.gr/news/mathhtikh-parelash-to-koritsi-me-thn-manthla-eklepse-thn-parastash-pics.53291.asp

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ , ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΖΩΝΕΣ ΣΑΡΙΑΣ..

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ , ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου