Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ , ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...


ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΝΔΙΔΕΙΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ,ΔΕΞΙΩΝ,ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...
ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ...
 

ΕΒΡΑΙΟ-ΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...


ΑΣ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ "ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ" ΑΔΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

 ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕ .

 
 - ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ...

 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ , ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ...

ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΙΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ,ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ , ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ" ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΙΝΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΔΑΦΗ.
ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ , ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΗ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

 - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ...

 
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ BULLYING - ΤΟΥΡΚΙΑ : ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ...ΝΑΟΥΡΟΥ;;;
 
Γράφει ο Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος Δημοσιογράφος – Αμυντικός αναλυτής

Η Τουρκία αντιμετωπίζει τη ναυτική γεωγραφία του Αιγαίου ως εμπόδιο, η άμυνα του οποίου βασίζεται στις υδάτινες μάζες που λειτουργούν αποτρεπτικώς ανά τους αιώνες για τον κάθε λογής εισβολέα που χρησιμοποιεί ως βατήρα εξόρμησης την χερσόνησο της Ιωνίας / Ανατολίας.
Για να εξουδετερώσει το ελληνικό γεωστρατηγικό πλεονέκτημα, το καθεστώς των παραϊσλαμιστών (σ.σ. ο γράφων έχει εισάγει τον συγκεκριμένο όρο που υποδηλώνει «αυτόν που δρα παράλληλα με τον ισλαμιστή» τον οποίον θεωρεί ότι ανταποκρίνεται πληρέστερα στον τρόπο δράσης) νέο-οθωμανών Ερντογάν και Νταβούτογλου, αποτόλμησε να εφαρμόσει μια μέθοδο-ύβρι στην Ανθρωπότητα. Χρησιμοποιεί τις μάζες των ανθρώπων για να «επιχωματώσει» την αιγιακή γεωστρατηγική τάφρο και να ανοίξει μέσω αυτών διάπλατα τις πύλες του ελληνικού οχυρού.

Το Bullying κατά της Ελλάδας ασκεί πίεση σε δύο επίπεδα:

α) κατά του κράτους ως διοικητικό σύστημα και

β) κατά της εθνικής κυριαρχίας.

  Οι δομές δοκιμάζονται καθώς η οικονομική δυσκολία εξασθενίζει εκ των προτέρων την αντοχή τους. Η κυριαρχία σφυροκοπιέται εμμέσως και αμέσως, μέσω του αδειάσματος χιλιάδων ανθρώπων με σαφή προοπτική εγκλωβισμού εντός των συνόρων, γεγονός που μέσο-μακροπρόθεσμα θα προσβάλλει την εθνική ομοιογένεια και τον πολιτισμικό χαρακτήρα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Στο Ak Saray όμως τρέφουν και άλλες ελπίδες. Μέσα από την κατάρρευση της πολιτικής των μηδενικών προβλημάτων (σ.σ. ίσως και αυτός να ήταν και ο απώτερος στόχος του Νταβούτογλου) αναδύεται το καθαρό πρόσωπο της επιθετικής νέο-οθωμανικής γεωστρατηγικής. Τέρψη γεμίζει τους Τούρκους ιθύνοντες όταν ολόκληρος ο δυτικός-χριστιανικός κόσμος τους παρακαλεί, τους καλοπιάνει, τους θωπεύει, τους ικανοποιεί…
Μια γεωπολιτική λαγνεία φαίνεται να έχει καταλάβει το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου που αδυνατώντας να προωθήσει τα σχέδιά του στην Συρία, τώρα έχει αναλάβει να προκαλέσει την ΕΕ, την τραυματισμένη Ελλάδα και να ανασύρει ιστορικές μνήμες προς όφελος των γεωστρατηγικών της οραμάτων.

Πράγματι τα κατάφερε, καθώς μια σειρά χώρες, οι οποίες δοκιμάστηκαν από την οθωμανική κατοχή (π.χ. Ουγγαρία: 1541-1669) και υπήρξαν οι κύριοι αντίπαλοι των Οθωμανών αναχαιτίζοντας την προέλασή τους στην Κεντρική Ευρώπη, με επίκεντρο τα κράτη του Visegrad (σ.σ. Από την ομώνυμη ουγγρική πόλη όπου υπεγράφη το 1335 συμφωνία μεταξύ Ουγγαρίας, Πολωνίας, Βοημίας/Τσεχίας), αφυπνίστηκαν και αντέδρασαν.

Πολωνοί, Ούγγροι, Τσέχοι, Αυστριακοί, Σλοβένοι, Σλοβάκοι θυμήθηκαν πως το προσφυγικό-μεταναστευτικό έχει και άλλες παραμέτρους, οι οποίες δεν συζητούνται και απέχουν παρασάγγας από τις αριστερές και αριστερόστροφες ιδεολογικοπολιτικές αντιλήψεις. Σέρβοι, Κροάτες, Σλοβένοι και Σκοπιανοί όλα τέκνα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, διαβιούν μαζί με τον δυναμικό επίσης αναθεωρητικό ισλαμο-αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό.
Αλβανία, Κόσσοβο και Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αποτελούν εν δυνάμει θύλακες επώασης του νέο-οθωμανισμού στρώνοντας μεθοδικώς το χαλί για την επανάκαμψή του (σ.σ. βλ. δράσεις του Τουρκικού Οργανισμού Συνεργασίας και Ανάπτυξης ΤΙΚΑ, ως εργαλείο ήπιας ισχύος, βλ. Χ. Μηνάγιας  

http://www.geostrategy.gr/pdf/20160306%20Refugees%20&%20Climate%20Change.pdf)



Όλοι ανησυχούν για το μέλλον, όλοι τους κατηγορούνται για ξενοφοβία. Φοβόμαστε ότι δεν γνωρίζουμε και τα Βαλκάνια γνωρίζουν καλύτερα από τον οποιονδήποτε τι σημαίνει Ισλάμ, τι οθωμανική κατοχή και ποιο είναι το αληθινό πρόσωπό τους.

Το προηγούμενο Σάββατο (05/03) πραγματοποιήθηκε στο Hilton ημερίδα με θέμα
«Η Ευρώπη αντιμέτωπη με την μεταναστευτική πρόκληση»
  (συνδιοργάνωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και του Konrad Adenauer Stiftung) όπου καταγράφηκαν ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.
Για παράδειγμα, ο επικεφαλής του Γραφείου Ελλάδας του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Δανιήλ Εσδράς ανέφερε ότι ζητήθηκε από την Τουρκία να επαναφέρει το καθεστώς θεωρήσεων Visa για μια σειρά χωρών της Ασίας και της Αφρικής. Συγκεκριμένα τονίστηκε, πως με ένα απλό φθηνό αεροπορικό εισιτήριο μπορεί εύκολα όποιος επιθυμεί να μεταβεί σε τουρκικό αεροδρόμιο και στη συνέχεια να επιχειρήσει να περάσει παράνομα στην ΕΕ μέσω Ελλάδας.

Η Άγκυρα ωστόσο αρνήθηκε να το πράξει θεωρώντας ότι θίγονται τα τουριστικά της συμφέροντα! Είναι σαφές πως η τουρκική κυβέρνηση δεν επιθυμεί να συνεργαστεί, παρότι αναγνωρίζει και αντιλαμβάνεται σαφέστατα πως «κερδίζει» από την απαράδεκτη ανοχή την οποίαν επιδεικνύει σε ένα ζωτικής σημασίας ζήτημα, επιτρέποντας τα τελευταία χρόνια τις «αθώες» ψευδοτουριστικές αφίξεις εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων από χώρες της ισλαμικής και της νέο-οθωμανικής σφαίρας επιρροής.

Επισημαίνουμε ότι παρότι έχει ζητηθεί μέσω ΟΗΕ και ΕΕ από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, την Λατινική Αμερική να φιλοξενήσουν πρόσφυγες, σιγή ιχθύος τηρείται για την συμμετοχή της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Κουβέιτ, του Ομάν, του Μπαχρέιν, ορισμένες από τις οποίες ευθύνονται για την έναρξη και τη συνέχιση του συριακού σφαγείου.



Η Αυστραλία μετά από συνεννόηση με την κυβέρνηση του Ναούρου, ένα νησιωτικό σύμπλεγμα βορειοανατολικά της Ινδονησίας, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την αυστραλιανή ήπειρο, δημιούργησε εκεί ένα κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών. Εκεί αποστέλλονται όσοι εισέρχονται παρανόμως στην χώρα, στο πλαίσιο της αποτρεπτικής πολιτικής.

Δεν θα ήταν υπερβολή να προειδοποιήσουμε ότι η Τουρκία ενεργεί με σκοπό την μετατροπή της ελληνικής επικράτειας, σε ένα γιγαντιαίο Ναούρου, γεγονός το οποίο θίχτηκε από τον Gerald Knaus προέδρου της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Σταθερότητας στο πλαίσιο της ημερίδας.
 
Εντύπωση προκάλεσε στο ακροατήριο η τοποθέτηση του Επιτρόπου για την Μετανάστευση Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος μίλησε για βραχυπρόθεσμο μελλοντικό έλλειμμα σε εργατικά χέρια στην ΕΕ, λόγω γήρανσης του πληθυσμού, το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί από μετανάστες.


Συμπερασματικά, το νέο-οθωμανικό γεωστρατηγικό bullying στοχεύει:

α) Στην άτακτη υποχώρηση της ελληνικής κυβερνήσεως ώστε να αποδεχθεί τον εγκλωβισμό εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, η οποία στηρίζει την ιδεοληπτική θέση ότι τα εθνικά συμφέροντα είναι υποδεέστερα και έπονται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,

β) Στην λήψη αποφάσεων εκ μέρους της ΕΕ με στόχο το κλείσιμο των χερσαίων συνόρων στα βόρεια της χώρας και την μετατροπή της ελληνικής επικράτειας σε ένα εκτεταμένο χώρο – hot spot – τύπου Ναούρου,

γ) Στην έναρξη επιθετικών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, το ΝΑΤΟ αλλά και την Ελλάδα, όπου θα επαναπροβληθούν και θα επικαιροποιηθούν όλες οι τουρκικές αναθεωρητικές θέσεις και διεκδικήσεις,

δ) Στην οριστική μεταφορά όλων ανεξαιρέτως όσων δηλώνουν πρόσφυγες στην χώρα μας – χωρίς δικαίωμα επιστροφής/επαναπροωθήσεώς τους – μέτρο το οποίο επικοινωνιακώς προβάλλεται ως προσωρινής φύσεως, αλλά δυστυχώς είναι μεσομακροπρόθεσμου αποτελέσματος.

Η τουρκική κυβέρνηση διαθέτει και ένα άλλο χαρτί, το οποίο θα το εμφανίσει την κατάλληλη στιγμή και συγκυρία.

 Η συντριπτική πλειοψηφία των προσφύγων είναι μουσουλμάνοι.

 Ο νέο-οθωμανισμός και η παραϊσλαμιστική ηγεσία των Ερντογάν – Νταβούτογλου έχουν ταχθεί ως προστάτες των απανταχού διωκόμενων μουσουλμάνων εν είδει νέου Χαλιφάτου.

Ήδη ζητούν από την κυβέρνηση την δραστηριοποίηση του διαβόητου TIKA (σ.σ. Ο οποίος σημειωτέον εμφανίζεται χέρι-χέρι με τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις) και μάλιστα με έδρα εντός της τουρκικής πρεσβείας. Ιδανικό περιβάλλον επώασης πολλών και διαφορετικών αποστολών «αυγών».



Όλες αυτές οι μάζες των χιλιάδων εγκλωβισμένων κινδυνεύουν να πέσουν θύματα σειράς ΜΚΟ με πάτρωνες και χρηματοδότες ακραία ισλαμιστικά, τουρκικά και μη κέντρα. Ποιος θα τους προστατέψει όταν η δράση των ΜΚΟ είναι ανεξέλεγκτη ακόμη και σήμερα, καθώς δεν έχει ούτε καν δημιουργηθεί το σχετικό μητρώο;




Με ποιους τρόπους η χώρα μας θα αντιμετωπίσει την αναμενόμενη «επίθεση φιλίας» της Άγκυρας, η οποία εκμεταλλεύεται μια πρώτης τάξεως ιστορική ευκαιρία να προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στον Ελληνισμό;

Πως μπορούμε νομικώς να αποτρέψουμε από σήμερα κιόλας, την εμφάνιση μετά από μερικά χρόνια «πρότασης» περί απόδοσης ιθαγένειας στους πρόσφυγες, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη ότι εκλεκτά κυβερνητικά στελέχη έχουν ταχθεί υπέρ της αξιοποιήσεώς τους προς όφελος της επιλύσεως του δημογραφικού προβλήματος;

Το γεωστρατηγικό bullying της Τουρκίας φαίνεται ότι οδηγεί στην αποσταθεροποίηση και την αυτοφινλανδοποίηση της χώρας.
 Λυπούμαι, αλλά αδυνατώ να προβώ σε μια αισιόδοξη πρόβλεψη για την εξέλιξη της καταστάσεως τα επόμενα χρόνια. Μεταξύ 2021 και 2023 Ελλάδα και Τουρκία θα εορτάσουν την συμπλήρωση 200 και 100 ετών από τις ημερομηνίες της συγχρόνου εθνογενέσεώς τους.
Ας αγωνιστούμε όλοι όσοι αντιλαμβανόμαστε τα ιστορικά μορφογενετικά, πλην όμως αποσταθεροποιητικά γεγονότα και τη δυναμική τους, ώστε τότε να μην καταστούμε μελλοντικώς απλοί πολίτες παρατηρητές σε μια χώρα-χώρο υποχείριο της νέο-οθωμανικής γεωστρατηγικής, απόβλητοι από την ΕΕ, βορά στον τουρκικό παραϊσλαμισμό. Η κλεψύδρα του χρόνου ήδη μετρά αντίστροφα.




ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΟΥΜΕ (ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ) ,
 ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΥΣΟΥΜΕ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ) ,
 ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΟΥΜΕ (ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΝΟΙΚΙ) ,
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΟΠΛΑ (ΚΡΥΜΕΝΑ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ) , ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΘΡΟ (ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ) , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ "ΑΓΑΠΗ" ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝΕ..

ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ , ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΠΟΥ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου