Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 1821 !!!

 

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ , ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΤΟΥ 1821 , ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ...

 
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;
 
ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ :
 
"ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ , ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΗ ΠΑΤΑΤΕΣ ;
ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ 'ΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ..."
 

# Ο ανθελληνικός λόγος του Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά την ενθρόνιση του. #

 

… αγαπητοί συνέλληνες πρέπει να μαθαίνουμε ,διότι μόνο μέσα απο την γνώση μπορούμε να έχουμε άποψη και κρίση και επίσης  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.

Ο εικονιζόμενος αξιωματικός του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ στρατού, είναι ο τότε ιεροδιάκονος Βαρθολομαίος Αρχώντης, νυν Οικουμενικός Πατριάρχης.
Λίγους μήνες μετά το συνέδριο της Καμπέρα, τον Οκτώβριο του 1991, ο τότε επίσκοπος Χαλκηδόνος Βαρθολομαίος τόλμησε να σπιλώσει την μνήμη των ηρώων της επανάστασης του 1821, με την εξής δήλωση:
 
«Δυστυχώς οι δυο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές». 
 
 Η φιλοτουρκική δήλωση του Πατριάρχη, έγινε μια μόλις βδομάδα πριν την ενθρόνισή του σε Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως στις 2 Νοεμβρίου του 1991 και δημοσιεύτηκε από τις εφημερίδες Αυριανή και Ελεύθερη ώρα – 30 Οκτωβρίου 1991 .


Ολοι εμείς οι λογικοί τώρα, ας ανατρέξουμε ιστορικά και ας θυμηθούμε τι προσέφερε στον Ελληνισμό το Πατριαρχείο όλα αυτά τα χρόνια ,και τι προσέφεραν οι “ξεβράκωτοι” κατά τον Τούρκο Πατριάρχη Βαρθολομαίο …ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, ΜΙΑΟΥΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, ΑΘ.ΔΙΑΚΟΣ …. και τόσοι άλλοι …

 


 
 
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ ,
ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,
 ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΜΚΟ , ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ , ΤΟΥΡΚΟΙ  , ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΘΙΜΑ (ΠΧ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ=ΠΕΣΑΧ ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ & ΑΔΩΝΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου