Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ;;;


ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ .



 
 
Εις την δημιουργία της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» πρωτοστάτησε ο στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής, ο οποίος εγεννήθη το 1926 εις την άνω Αγόριανη Δομοκού, από γεωργοκτηνοτροφική οικογένεια.
 Το 1944 απεφοίτησε του εξαταξίου γυμνασίου και το 1946 εισήλθε εις την Σ.Σ.Ε. (Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων) και το 1948 ορκίζεται ανθυπολοχαγός του Ελληνικού στρατού.
 Το 1958 εκυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Σιδέρη το πρώτο του βιβλίο «Άνδρες Γυναίκες Ευτυχία» με το ψευδώνυμο Γ.Α. Ρουμελιώτης, διότι, ως Ίλαρχος τότε, δεν του επετρέπετο να κυκλοφορήσει βιβλίο με το όνομά του.
Το βιβλίο αυτό ήταν μία πρωτότυπη επιστημονική μελέτη περί μεταπτώσεων ενέργειας –ύλης, ιδέες που εκείνη την εποχή θεωρήθηκαν επαναστατικές και δεν έτυχαν της δέουσας προσοχής.
Αργότερα όμως δικαιώθηκε πλήρως από την επιστημονική κοινότητα.
Το 1958, με αφορμή τον ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων να κατακτήσουν την Σελήνη, παρουσίασε δύο μελέτες-λύσεις σε προβλήματα τηλεχειρισμού σε κενό.
 Την 24ηΜαρτίου 1960 η μελέτη του αυτή αναγνωρίστηκε επισήμως από την ΝΑΣΑ. Επισυνάπτομε την απαντητική επιστολή και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Το 1971 βρίσκει τον κο Αϋφαντή με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη, Δ/τή της 2ας ΕΜΑ (Επιλαρχίας Μ. Αρμάτων) στο Πολύκαστρο.
 Διαπιστώνοντας την μασονική καταγωγή συμβούλων της στρατιωτικής τότε κυβερνήσεως, αλλά και άλλων, ανθρώπων της CIA, οργάνωσε μυστικά αντιπραξικόπημα,  δια την ανατροπή της Δικτατορίας, στις 25 Μαΐου 1971.
 Η προσπάθεια αυτή επροδόθη και δεν τελεσφόρησε. Ο ίδιος, αφού ανεκρίθη επί 5ημέρου εις τα γραφεία της ΕΑΤ/ΕΣΑ, οδηγήθηκε στις φυλακές Επταπυργίου (Γεντί Κουλέ) και παρέμεινε σε πλήρη απομόνωση έως της διεξαγωγής της δίκης του, η οποία έγινε κεκλεισμένων των θυρών στις 14 Δεκεμβρίου 1971, στο στρατοδικείο  της Θεσσαλονίκης, όπου του επεβλήθη ποινή 14 μηνών, και κατόπιν πειθαρχικού συμβουλίου απετάχθη από το στράτευμα, με τον βαθμό του οπλίτη.
Μετά την αποφυλάκιση του και την αποπομπή του από το στράτευμα, ασχολήθηκε με την έρευνα σχετικά με το πώς και από ποίους διοικούμεθα, αλλά και με τις πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας, και συνέγραψε δεκάδες αποκαλυπτικά βιβλία.
 
 
Η μεταπολίτευση του 1974 τον επανέφερε εις το στράτευμα με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Τον επόμενο χρόνο, προήχθη εις τον βαθμό του Υποστρατήγου και το 1979 απεστρατεύθη ως Αντιστράτηγος ε.α.
Έκτοτε συνεχίζει το συγγραφικό του έργο, και φροντίζει να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός, δίνοντας συχνά ομιλίες και διαλέξεις.
 Παράλληλα, και αφού μελέτησε διάφορα εν χρήση συντάγματα διαφόρων κρατών,  συνέταξε ένα νέο Σύνταγμα, που να είναι απολύτως δημοκρατικό, να προασπίζει και να κατοχυρώνει τα δίκαια του λαού, δίνοντάς του την δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής εις την διοίκηση, δυνατότητα που κανένα άλλο σύνταγμα δεν έχει  παράξει μέχρι σήμερα, ενώ συγχρόνως αυτοπροστατεύεται από κακόβουλες επιδιώξεις και παρεμβάσεις οργανωμένων συμφερόντων.
Το 2012 έλαβε μέρος εις τις Εθνικές Εκλογές με τον συνασπισμό «ΟΧΙ» των κων Καζάκη-Παπαθεμελή, όπου έλαβαν μικρά ποσοστά.
Στις 2-1-2013 κατέθεσε εις τον Άρειο Πάγο και την Βουλή των Ελλήνων τα δικαιολογητικά που απαιτεί ο νόμος, και ίδρυσε τον πολιτικό φορέα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ».
Και τον Απρίλιο του 2015  κατέθεσε τα δικαιολογητικά για την ίδρυση του πολιτικού φορέως «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ»
που είναι συνασπισμός γνήσιων, αγνών ελληνόψυχων πολιτικών φορέων και κινημάτων.
 
 
     Εκ του γραφείου της
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ
 

ΠΗΓΗ : http://panethnegersia.blogspot.gr/
 
 

1 σχόλιο: