Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΕΡΑΝΟΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !!!




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Ο Συνέλληνας και συναγωνιστής μας Ιφικράτης Αμυράς είναι όμηρος του κατοχικού καθεστώτος.
Είναι κρατούμενος στον Κορυδαλλό και βρίσκεται στην ΣΤ' πτέρυγα για φορολογικό κακούργημα από τις 28-12-"2015".
 Υπάρχει άμεση ανάγκη για νομική και χρηματική στήριξη. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει θα πρέπει να καλέσει στο αρχιφυλακείο (τηλ. 210-4952781) και να αφήσει το όνομά του ...ώστε να τον καλέσει ο Ιφικράτης.
 

Μάξιμος Πυροβέτσης :

Έρανος για δικαστικά έξοδα για την αποφυλάκιση του Ιφικράτη Αμυρά.
 

 Καλέστε στο 6933348800 για να σας δώσω στοιχεία για την ταχυδρομική επιταγή.

 Κάθε ποσό ειναι σημαντικό και θα εκτιμηθεί.

 Δεδομένου της κακής οικονομικής κατάστασης του Ιφικράτη καί της αιφνιδιαστικής προφυλακίσεως η διαπραγματευτική του δυνατότητα με τους δικηγόρους ειναι ισχνή.

 Πρέπει να πληρωθουν πρώτα τα παράβολα.Κάθε ποσό ειναι σημαντικό και θα καταγραφεί."

"Δεν μπορει να ανοιξει τραπεζικος λογαριασμος λογω capital controls -μπορεις να καταθέσεις ταχ. επιταγή ανωνυμα ή με αρχικα΄-μια βοήθεια δινουμε στα πλαισια της αλληλεγγύης σε ένα δικο μας δεν κανουμε τιποτε παράνομο για να χρειαζεται ανωνυμια-αλλωστε μονο εγώ θα ξερω τον αποστολεα κανεις αλλος."

 Ειναι απαραιτητο να δείξουμε σήμερα την Ελληνική αλληλεγγύη σήμερα στο πρόσωπο του Ιφικράτη αύριο σε κάθε αλλο αγωνιστή.
  Οι πρώτες συνδρομές ήρθαν απο τα πιό λαβωμένα μέλη του πατριωτικού χώρου τους ανέργους και αυτό ειναι τουλαχιστον συγκινητικό.
Πρέπει να μαζέψουμε ένα ποσό της τάξεως των 2.000 € μέσα στον Ιανουάριο!. Βοηθήστε όλοι να τον βγάλουμε απο την φυλακή για να μπορέσει να αγωνιστεί για την δική του ελευθερία του και την δική μας.
 
 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.-
 
ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK :


ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ , ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ , ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΦΙΚΡΑΤΗ...
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου