Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΣΙ - ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΜΕ 2 ΚΑΙ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ !!!











 
 
 

 
Ο Valentino Rossi μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς μοτοσυκλέτας στην ιστορία του MotoGP, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα καταφέρνει καλά και στους τέσσερεις τροχούς.
Ο Ιταλός άσος επικράτησε για τέταρτη φορά στο Rally της Monza, στέλνοντας τους χιλιάδες οπαδούς του που τον αποθέωσαν, χαρούμενους στα σπίτια τους.
 
Κυριολεκτικά χιλιάδες ήταν αυτοί που μαζεύτηκαν στην Monza για να δουν από κοντά το είδωλό τους και ο Vale δεν τους απογοήτευσε.
 
Αγωνιζόμενος ενάντια σε μερικά πολύ δυνατά ονόματα, όπως το αστέρι του WRC Thierry Neuville και το θρύλο του Motocross, Tony Cairoli, ο Rossi κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας την τέταρτη νίκη του στο συγκεκριμένο Rally, οδηγώντας εξαιρετικά το Ford Fiesta WRC 1,6.
 
Ο Neuville - με Hyundai WRC - προσπάθησε να κάνει την έκπληξη και πήρε την όγδοη ειδική, ωστόσο θα χρειαζόταν ένα θαύμα ή κάποια μηχανική βλάβη από μεριάς Rossi.
Αυτή δεν ήρθε ποτέ και ο Vale ήταν ο μεγάλος νικητής, με τον Neuville να κρατά τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία και τους αδερφούς Brivio στην τρίτη.
 
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Rossi πρόσθεσε ακόμα μια νίκη φέτος στην Monza, μετά τις επιτυχίες του στο Rally το 2006, 2007 και 2012.
 
«Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Μετά την Valencia δεν ήμουν και τόσο χαρούμενος, αλλά μέρα με την ημέρα ήμουν καλύτερα και νιώθω καταπληκτικά που τελείωσα με αυτόν τον τρόπο τη χρονιά στην Monza»,
 σχολίασε ο Rossi.
 
«Το διασκέδασα πολύ. Πάντα γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Uccio και τους Brivio και κατά τη διάρκεια της σεζόν μιλούν γι’ αυτό. Ήταν ωραία διότι μπορέσαμε και νιώσαμε τη χαρά του αγώνα, χωρίς πίεση».

 
 
Συνοδηγός του Valentino Rossi ήταν ο Carlo Cassina, ενώ εντυπωσίασε και ο παιδικός φίλος του Vale (και γνώριμη μορφή στο γκαράζ της Yamaha) Uccio (Νο 64)που πήρε την πέμπτη θέση.

 
ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ 2012 !
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου