Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

 ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GLONATECH - ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΕΣ !!!

 
 

 
Σπουδαία διάκριση της Glonatech, η οποία κατόρθωσε να προκριθεί στις έξι καλύτερες παγκοσμίως και διαγωνίζεται αύριο στον Παγκόσμιο Τελικό, διεκδικώντας με μεγάλες αξιώσεις την 1η θέση με το επαναστατικό προϊόν νανοτεχνολογίας NC52! Είναι η πρώτη φορά που ελληνική εταιρεία καταφέρνει μια τόσο σημαντική διάκριση και μάλιστα σε παγκόσμιο διαγωνισμό!

Η Glonatech παρουσίασε το NC52 στο Κέντρο Καινοτομίας GSV Lab (Global Silicon Valley) στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ σε επιχειρηματίες, επενδυτές και επιστήμονες του κλάδου των «καθαρών» τεχνολογιών και κατάφερε να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή με την επαναστατική πρόταση της για την αντιμετώπιση των πετρελαιοκηλίδων. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν νανοτεχνολογίας, που θα φέρει πραγματική επανάσταση στις μεθόδους καθαρισμού του νερού και θα αλλάξει το μέλλον στη διαχείριση των υδάτινων πόρων του πλανήτη μας.

Έτσι, ο στόχος της Glonatech να προβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Έλληνες επιστήμονες και να στρέψουμε τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας στις τεχνολογικές δυνατότητες της εγχώριας βιομηχανίας επετεύχθη έως τώρα με απόλυτη επιτυχία.

Ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα σήμερα και αύριο αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ GLONATECH KAI THS ONEX ΠΑΝΟΥ ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ !
 
 

 
ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ .
 
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου