Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ;;

 ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΤΟΥ ΝΑΤΟ ;;




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ
 
Η κατεχομένη Ελλάδα μέσω του ΝΑΤΟ και της ΕΕ θα στηρίξει την δημιουργία ισλαμικού χαλιφάτου ...
 
Η κατάρριψη του ρωσσικού αεροπλάνου θέτει ένα άμεσο στρατηγικό δίλημμα για τον Ελληνισμό.
 
Σε περίπτωση που κλιμακωθεί η σύρραξη Ρωσσίας-Τουρκίας, το ΝΑΤΟ βάσει του άρθρου 5 της ευρωατλαντικής συμμαχίας θα υπερασπιστεί την Τουρκία εμπλεκόμενο σε πόλεμο. Τότε ποιά θα είναι η στάση της Ελλάδος;
 
Θα πολεμήσουμε στο πλευρό του ΝΑΤΟ υπέρ της Τουρκίας, μίας χώρας η οποία στηρίζει ανοικτά την ισλαμική οργάνωση ISIS; Θα υποστηρίξουμε μία χώρα η οποία ενισχύει ισλαμικά χαλιφάτα στην περιοχή μας;
 
Την ίδια πολιτική ασκεί η Τουρκία στην Βόρεια και στην Υποσαχάρια Αφρική. Στηρίζει σουνιτικά χαλιφάτα.
 
Αν η Ελλάδα υπακούσει στις εντολές του ΝΑΤΟ, θα στηρίξει εμμέσως την δημιουργία ισλαμικού χαλιφάτου στην Μέση Ανατολή.
 
Εκεί μας οδηγεί η παρανοϊκή πολιτική των ελληνόφωνων ευρωπαϊστών, οι οποίοι έχουν δέσει χειροπόδαρα την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό άρμα.
 
Τώρα, έστω και την τελευταία στιγμή, πρέπει να απεγκλωβιστούμε από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Αλλιώς οι επόμενες γενεές Ελλήνων θα πληρώσουν πολύ ακριβά την υποταγή μας στον ευρωπαϊκό Λεβιάθαν. 
 
Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)
 
************
 
 
Ευρώπη και ΝΑΤΟ δεν είναι σύμμαχοί μας
 
Επειδή μετά την κατάρριψη του ρωσσικού αεροσκάφους, θα επακολουθήσουν αερομαχίες ρωσσικών και τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών όπου επί μονίμου βάσεως η Τουρκία θα επικαλείται ότι η Ρωσσία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της, η μεγαλύτερη προδοσία που θα διέπραττε η κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα θα ήταν να σταθεί στο πλευρό της νεοθωμανικής κυβερνήσεως Ερντογάν.
 
Την στιγμή που η νεοθωμανική Τουρκία παραβιάζει καθημερινώς τον Ελληνικό εναέριο χώρο, είναι αδιανόητο να σταθούμε στο πλευρό της Τουρκίας, ακόμη και αν είναι η αλήθεια ότι η Ρωσσική αεροπορία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.
 
Να γιατί η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ δεν είναι σύμμαχοί μας και πρέπει να απεμπλακούμε άμεσα από το δυτικό στρατόπεδο. Στέκονται στο πλευρό της Τουρκίας στο συγκεκριμένο ζήτημα, αδιαφορώντας για τις τουρκικές παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου.
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου