Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

 ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ !!!

 

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ , ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΠΛΕΙΘΕΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ !
 
Ο πρώτος ναός των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων ιδρύθηκε το 2011 στην Αθήνα . Ο Ναός Αθηνάς και Θεών Απάντων λειτουργεί πλέον κανονικά, συστεγαζόμενος με την ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα θρησκευτική οργάνωση «ΠΛΕΙΘΕΑ». Βλ. λεπτομέρειες στο www.pleithea.blogspot.com.
 
 Στο ναό, του οποίου ηγήται ως πρωθιέρεια – ναϊαρχος η κυρία Ντορέτα Πέππα , συλλειτουργούν μαζί , ο πρωθιερέας Ηρόνικος – Γιώργος Αλεξέλης, οι αρχιερείς: Εχετλαίος Γιάννης Κοντοπίδης (ως Κήρυξ Επιβώμιος)  και Ίρις Ιωάννα Αναγνωστοπούλου (ως Δαδούχος), ο υμνωδός Πυγμαλίων Ερμολύρης / Νικόλαος Καραολάνης και οι υμνητές Πάρις Μαμουνάς και Σήλια Χυλομάτη.

 Το 2011, επικυρώθηκε πλήρως η θρησκεία μας, ως αναγνωρισμένη πλέον και όχι απλά ως γνωστή, ενώ κατοχυρώθηκε πλήρως και η ιερατική  ιδιότητα της κ.Ντορέτας Πέππα , ως ασκούσας τη θρησκεία μας στην Ελλάδα. Τα παραπάνω ορίστηκαν από το δικαστήριο, και μάλιστα σε δεύτερο και τελεσίδικο βαθμό.
 
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  - ΠΛΕΙΘΕΑ -
 
Ποιοι είμαστε
Είμαστε κομιστές ιδεών και αξιών ελληνικών και πανανθρώπινων.
Πλήθος ιδεών και πλήθος αξιών, γιατί ΠΛΗΘΟΣ είναι το ΕΝ που αποκαλούμε κόσμο. Αυτός ο κόσμος μας, αυτό το ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ.
 
Πλήθος άστρων, πλήθος πλανητών, πλήθος όντων, πλήθος Θεών.
Όμως, εμείς δεν είμαστε πολλοί. Μια πλειάδα χαρακτήρων μπορεί, αλλά πλήθος όχι. Κρατάμε με περηφάνια ο καθένας τη δική του ατομικότητα. Το δικό του πλειαδικό κόσμο.
 Είμαστε οι Έλληνες Αρχαιόθρησκοι.
Χρόνια αγωνιζόμαστε για την επανελλήνιση. Εναντίον δεδηλωμένων εχθρών και άδηλων οιονεί φίλων.
 
Και προχωράμε. Μέσα σε μια Ελλάδα, μέσα σε έναν πλανήτη, όπου το σκοτάδι συσπειρώνεται πλέον για να κάνει την τελική έφοδό του με ταχύτητα τρομακτική και συσσωρεύεται ολοένα και πιο απειλητικό γύρω από τη ζωή και τον αιθέρα των ανθρώπων. Ετοιμάζεται το σκοτάδι, με αρρωστημένη ηδονή, να πνίξει το πλήθος των χαρακτήρων, των ατομικοτήτων, των ιδεών και των αξιών και να επιβάλει το ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟ μιας ανίερης αρχής, μιας τυραννικής εξουσίας, που στραγγαλίζει (οικονομικά για την ώρα) τους λαούς, αλλά που προχωρεί λίγο λίγο και στο ουσιαστικό, στο πολυαίωνο, το πανάρχαιο και μυστικό σχέδιό του: τον απαγχονισμό της σκέψης και της προόδου, την εκτροπή της ίδιας της πορείας ανέλιξης του ανθρώπου.
 
Στον τόπο μας ζούμε, βιώνουμε δραματικά το σκληρό πρόσωπο των παγκόσμιων εξουσιαστών, τον ελαύνοντα ολοκληρωτισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που εδώ πρωτοδοκιμάζει τους πειραματισμούς της κακόβουλης «κοινωνικής μηχανικής της», έχοντας ως έμβολο τους ντόπιους εξουσιαστές της, ξένους προς τα αισθήματα του λαού μας, αλλοτραφείς τυράννους, οι οποίοι αποστρέφονται τα ελληνικά ιδεώδη και που μαζί με τους Ελληνοσκύθες ραβδούχους τους χτυπούν το φρόνημα των Ελλήνων, μέσω μιας απίστευτης ηθικής, ψυχικής, αλλά και σωματικής βίας. Και το ότι είμαστε εμείς ο πρώτος στόχος, εμείς οι Έλληνες, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τυχαίο…
 
Γι’ αυτό κι εμείς…
Ως Έλληνες, και ως ψυχές αθάνατες, αιώνιες και ελεύθερες, ορκισμένες να μην απομείνουμε μια μισοσβησμένη μνήμη στα κιτάπια της Ιστορίας…
… σε χαλεπούς καιρούς, αποφασίσαμε να ανοίξει αυτός ο ναός Πολιτισμού. Γιατί τούτη δω είναι η πιο κατάλληλη ώρα. Η πιο κρίσιμη.
Η φλόγα πρέπει να μείνει αναμμένη. Παραμένουμε σταθεροί στο δρόμο προς τον ολόφωτο Όλυμπο. «Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»…
 
Με την ψυχή καθαρή, γεμάτη από την επίνοια των Θεών, με το νου μπολιασμένο από τη σοφία των προγόνων, με την καρδιά πλέρια από την αγάπη για την Πατρίδα και με τα μάτια στραμμένα ψηλά, πέρα στ’ άστρα, στις Πλειάδες, προσμένουμε «σαν έτοιμοι από καιρό» τη μεγάλη καμπή που έρχεται, που φθάνει
 
Είμαστε η «ΠΛΕΙΘΕΑ».
 
Αν κι εσύ πιστεύεις πως η ψυχή σου βαδίζει στο δρόμο του Αγαθού, αν πιστεύεις πως το μυαλό σου είναι καθαρό και η απόφασή σου για τον τόπο και τον Πολιτισμό έχει όψη γενναία και περήφανη, τότε σε περιμένουμε να έρθεις. Πάντα υπάρχει χώρος στην «Πλειθέα» για μια λαμπερή ύπαρξη.
 
Οι ιερείς των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων
Έρρωσο!
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
Διεύθυνση: Νικολάου Πλαστήρα 2, Ν. Ιωνία, 

τηλ. επικοινωνίας: 6939470683, 6932976566, 
e-mail: pleithea@gmail.com

 
ΠΗΓΗ : http://doretapeppa.blogspot.gr/
http://pleithea.blogspot.gr/
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου