Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ , ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ...

 
 
ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ , ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ...
 
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ :
 ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ Ή ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ;;;
 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ "ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ"...
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ : ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΡΟΛΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ - ΒΛΕΠΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ & ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ .
 
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΦΕΔΡΟΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ;;;
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ  http://www.onalert.gr/  ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΑΣ :
 
«Είναι γεγονός ότι η διπλωματία εάν δεν υποστηρίζεται από ισχυρή στρατιωτική δύναμη θα μείνει στο δρόμο». Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της καθέλκυσης του νέου αρματαγωγού του τουρκικού ναυτικού, το απολύτως λογικό. Στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι ακόμη και σήμερα και παρά την ήττα των Ιμίων εξκολουθούν κάποιοι -κυρίως οι πολιτικοί- να πορεύονται με το …δόγμα Πάγκαλου. Το οποίο είχε εκφράσει την εποχή της παντοδυναμίας του στο ΥΠΕΞ με τη φράση : “Προτιμώ να έχω δέκα καλούς διπλωμάτες παρά ένα σύνταγμα”. Ίσως όταν πρόκειται για παρτίδα μπριτζ ,αλλά όχι όταν έχεις να διαπραγματευτείς σ΄ αυτή τη γωνιά του πλανήτη.
Η Τουρκία “χτίζει” ένοπλες δυνάμεις δαπανώντας τεράστια ποσά. Δεν τα κάνει όλα σωστά. Δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι όλα θα πετύχουν. Όμως προχωρά μπροστά. Και το κυριότερο; Αξιοποιώντας και αναπτύσσοντας την δική της αμυντική βιομηχανία.
Στην δική μας χώρα δείχνουμε σαν να θέλουμε…να παραδοθουμε. Το να ασχολείται κάποιος με τις ΕΔ, την αμυντική βιομηχανία και τον εξοπλισμό της χώρας είναι περίπου …έγκλημα. Οι πολιτικοί δεν λένε λέξη για την Άμυνα και τον εξοπλισμό της χώρας .
 Και τα τελευταία χρόνια είχαμε την ατυχία να έχουμε στρατιωτική ηγεσία η οποία έκανε ασκήσεις επιπέδου …διμοιρίας και τις διαφήμιζε κιόλας, συμβάλλοντας στην θανάσιμη ψευδαίσθηση ότι …όλα πάνε καλά!

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει ίχνος…ανησυχίας από πουθενά! Αν κάποιος δεν αναλάβει να αφυπνίσει το σύστημα τα πράγματα σε πολύ λίγο θα ξεφύγουν τελείως.

Η δικαιολογία της κρίσης …μας τελείωσε. Όχι επειδή πέρασε η κρίση ,αλλά επειδή μέσα απ΄ αυτή θα μπορούσαν οι πολιτικοί μας να ξεπεράσουν ταμπού και προκαταλήψεις και να δουν το κομμάτι της Άμυνας και ως κινητηριο μοχλό για την οικονομία.
Ο Καμμένος έχει την ευθύνη να τους κάνει να ακούσουν αυτά που λέει ο Ερντογάν. Και κυρίως να τα κατανοήσουν οι συνάδελφοί του γύρω από το τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου. - ONALERT.GR
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου