Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

 3 ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΜΟΥΝΙΑ ...

 
 
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ "ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙ" ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ "ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ" .
 
«Χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις, πυροβόλησέ το»
             (ντεσαντική παροιμία)
 
Τρεις φορές φέτος μας πήγαν σε εκλογές αυτά τα συνεννοημένα μασονικά μουνιά. Αν αυτό είναι διαχείριση εξουσίας, τότε ο οποιοσδήποτε είναι ικανότερος από αυτές τις νεοχυσοφιλελεύθερες πουστάρες.  Σίγουρα ο πιο ανήθικος πολιτικάντης μετά τον σκατίγερο Ανανδρέα Παπασκατέου, τον ιδρυτή του Χεσόκ, είναι ο Αλεξάκης Τσίπρας. Αυτός ο κοντοπίθαρος σκατοβρωμιάρης που από το λιγδιασμένο άπλυτο μαλλί και τις βρωμερές μασχάλες του λυκείου, έφτασε στην παρφουμερί του Μαξίμου, το άντρο των τρύπιων κώλων και του μυστικοχεσμένου τεκτονισμού. Στημένος στα τέσσερα αυτός ο διορισμένος πρωκτός της σάπιας αριστεράς μιλάει συνεχώς αντί να μασάει πουτσότριχες (από τα τσιμπούκια που έκανε στις Βρυξέλλες).
 

 
Ουσιαστικά κανένας από τους 300 αρχιπουσταράδες και τις βρωμομούνες του σκυλοβουλίου δεν θα ‘πρεπε να φοράει παντελόνια και ειδικά αυτά τα γαμημένα σκύβαλα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.  Αυτοί οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της πολιτικής κωλοτούμπας πόσα έχουν παντελονιάσει από την σπείρα που μοιράζει λεφτά παγκοσμίως και διαλύει τα έθνη; Με τι ντοκουμέντα άραγε τους κρατάνε από τα ξεχειλωμένα κωλόχειλα (αφού αρχίδια δεν έχουν);  Βάζω στοίχημα ότι όλοι τους πούστηδες είναι εκτός από μερικούς που είναι μπινέδες. Δεν εξηγείται αλλιώς. 
 
 
Τόσο άπληστοι και πεινασμένοι για χρήμα είναι όλοι αυτοί οι πρώην πασοκοβρωμύλοι και σκατοδεξιοί κουραδοφάγοι του Αλέξη και του Συγκαμμένου που έχουν πετάξει ακόμα και τις μάσκες που φορούσαν μέχρι πρότινος.  Τώρα κυκλοφοράνε με σηθρού κυλότες, γορδονάκια, σκατοκόφτες και τουπέ γριάς πουτάνας που έχει πνίξει μια Αθήνα πούτσες. 
 
 
Έχει πάρει κανείς είδηση την παρτούζα που έχει στηθεί; Μετά την καρπαζιά που έφαγε από τους ψηφοφόρους ο Αλεξοχυμένος γαμώσπιτος Κνίτης στο στημένο δημοψήφισμα (που ο ίδιος σκόπευε να χάσει), οι οδηγίες άλλαξαν. Τώρα η ευρωψωλοσοβατισμένη αυτή πινέζα της γαμώταφης αριστεράς αφού ψήφισε το νέο μνημόνιο προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι της ευθύνης πίσω στους πολίτες.
 
 
Εμείς ρε κωλοανοιγμένε πρωθυπουργέ του πέους και της κομμουνιστικής κωλοτρυπίδας ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! Το αντίθετο: Σού χώσαμε έναν αρχιπούτσαρο 62 ατελείωτους πόντους στον κώλο να τον χαίρεσαι όσο ζεις.  Το ΟΧΙ δεν σήμαινε όχι στα γελοία μέτρα των ευρωκατσαρίδων.  Σήμαινε και σημαίνει ΟΧΙ στην υποδούλωση της πατρίδας, ΟΧΙ στην φασιστομούρικη Ευρώπη των τοκογλύφων, ΟΧΙ στους πολιτικάντηδες-αρχίδια σαν την πάρτη σου!  Το μπαλάκι λοιπόν της ευθύνης να το βάλετε όλοι στον πρωκτό σας ρε άθλιες κομματικές κατσαρίδες της αριστεράς, του κέντρου και της δεξιάς. Χρεωκοπήσατε οριστικά ρε πουστόγαμοι χυσοπατέρες και κλανομητέρες του έθνους μαζί με το φλοκαρισμένο συνταγματικό τόξο σας. 
 

 
Όσο για φασισταριά της Χρυσής Ψωλής και τα σταλινόσκυλα του μασονικού ΚΚΕ σας τα κάνουμε δώρο. Κανείς πια δεν πιστεύει σε φούμαρα για το «έθνος» ή για την «εργατιά». Είναι ολοφάνερο ότι οι μασόνοι και οι τοκογλύφοι γαμάνε και το έθνος και την εργατιά. Αυτοί πληρώνουν αβέρτα τους αβανταδόρους της πολιτικάντζας σαν τους παραπάνω για να θολώνουν τα νερά. Τα ψέματα δεν πείθουν πια κανέναν και χρειάζεται επειγόντως καινούργιο παραμύθι: επιστροφή των Μαγώγ, νέα δολοφονική γρίπη των σκύλων, εισβολή των εξωγήινων, εξέγερση των ζόμπι, κλπ. 
 
Πουσταλεξάκη Τσίπρα, συγχαρητήρια.  Μπήκες μπροστά. Πρώτα θα αποκεφαλιστείς εσύ και μετά ο Καμμένος, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο ΓΑΠ και οι υπολοιποι χυσορουφήχτρες. Πανάξια με τον πρωκτό σου τον κέρδισες τον τίτλο. Μήπως όμως μπορείς να μας εξηγήσεις έτσι για την ιστορία γιατί πρώτα ψήφισες το αθλιότερο από τα μνημόνια και μετά παραιτήθηκες, ρε μπάστακα πιτσικόμη της μασονίας; Γιατί εφόσον είσαι «αντιμνημονιακός» δεν πήγες σε εκλογές ρε πολιτικέ νάνε πριν το ψηφίσεις; Μήπως επειδή τον παίρνεις οικογενειακώς και γαμιέσαι πατόκορφα μαζί με όλο σου το προδοτικό σόι;  ΠΟΣΑ ΣΚΑΤΟΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΣ ΡΕ ΒΛΕΝΝΟΡΡΟΪΚΟ ΑΙΔΟΙΟ;
 
 
 
Από την άλλη πλευρά εάν αυτή η ασπρισμένη ανέραστη κουμουνόγρια ο Λαφαζάνης ήταν έντιμος και ανδρείος, το παρόν ιστολόγιο θα πρότεινε να υποστηριχτεί χωρίς να δώσει σημασία στις μολυσμένες ιδεολογικές καταβολές του. Όμως ο εν λόγω κύριος που μας ζαλίζει τ’ αρχίδια με το νέο αριστερό απόκομμά του είναι ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ και ΔΕΙΛΟΣ. Δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για να εμποδίσει τα σχέδια αυτής της πρακτορικής κυβέρνησης. Επί 7 ολόκληρους μήνες συμμετείχε ΟΛΟΨΥΧΑ στην κασκαρίκα της αύξησης του χρέους και της σκόπιμης ακυβερνησίας. Είναι ένα ακόμα σκουπίδι της μεταπολίτευσης που οι συγκυρίες και ο τεκτονικός σχεδιασμός έφεραν καθυστερημένα στο πιάτο μας. Είναι μια καραμπινάτη απάτη. Είναι ο «καλός» μπάτσος του Σύριζα. Πρόκειται για τον πούστη που έχει ρόλο να διαιωνίσει την ελπίδα.
 
 
Το ποντικόψυχο Πασόκ μετακόμισε στον Σύριζα και όλοι μαζί πήγαν τους ψηφοφόρους δεξιά. Ο κόσμος ψήφισε ρήξη δύο φορές φέτος και έφαγε στο κεφάλι ένα ακόμα βάρβαρο μνημόνιο. Αυτό το αριστερό μνημόνιο της ντροπής και του αίσχους ήταν σκέτη ταφόπλακα γιατί χρέωσε την χώρα και τους κατοίκους της με άλλα 100 δις τόκους. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.  Τα πάντα έγιναν βάσει οργανωμένου σχεδίου και συγκεκριμένων εντολών από το εξωτερικό.  Τα κνώδαλα της διεφθαρμένης αριστεράς κλείδωσαν τα καθαρά και φορολογημένα χρήματα των καταθετών και πρόκειται σύντομα να τα κουρέψουν για να σώσουν (άλλη μια φορά) τα σκουλήκια τους τραπεζίτες. Αντίθετα, άφησαν εντελώς ελεύθερο όλο το μαύρο χρήμα της απάτης και της διαπλοκής που κρυβόταν στις θυρίδες.  Αν ανοίγονταν παρουσία εισαγγελέα όλες οι θυρίδες, η μπόχα που θα έβγαινε θα έπνιγε τη χώρα γιατί τα βρωμο-μετρητά που κρύβονταν εκεί ήταν πάνω από 70 δις.  Σχεδόν το σύνολο όσων πέρασαν από κυβερνητικές θέσεις θα εμπλεκόταν άμεσα ή έμμεσα με το μαφιόζικο αυτό χρήμα. Με την μανούβρα αυτή του εθνικού εγκληματία Αλέξη Τσίπρα και της αριστερο-δεξιάς συμμορίας του τα κατάμαυρα ευρωαργύρια κατάφεραν να φύγουν από την θέση τους και να εξαφανιστούν σε χρηματοκιβώτια και μυστικές κρυψώνες.
 
Και να ρωτήσω κάτι ακόμα ρε ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Εκείνη η καψερή η λίστα Λαγκάρντ τι έγινε; Τα χύσια τα μετέφερε σε εσάς στόμα με στόμα η ΝΔ και γι αυτό την συνεχίζετε την χυσογαργάρα; Άντε καταπιείτε τα λοιπόν να τελειώνουμε.

 
 
Εφτά μήνες τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να τρώμε στη μάπα όλες αυτές τις φανερές, κραγμένες και κρυφές ανωμαλάρες που προσποιούνται τους σοβαρούς πραματευτές. Αυτή η ζουζού ο Μπαρουφάκης, αυτή η χαμογελαστή βρωμούσα του τοκογλυφικού καρτέλ, ο ύπουλος βαλές του ιουδαϊκού λόμπι και της αγγλικής στοάς τι θέλει τώρα; Ευρωπαϊκό κόμμα; Άντε μωρή κοντοστούπα φόρα καμιά γόβα στιλέτο να φανείς γιατί σε κρύβει η μακαρονάδα με τα 4 βλαχοτυριά που παράγγειλες.
 

 
Ο μέσος κάφρος που κατοικεί αυτή την χώρα έχει μνήμη χρυσόψαρου. Είναι σε ένα αέναο ψάξιμο του σωτήρα και έχει πυροβοληθεί τόσο πολύ που ονειρεύεται ότι μπορεί να τον σώσει ακόμα και μια γυναίκα. Το γενικότερο ποιόν της ελεεινίδας το έχουμε εξετάσει σε προηγούμενα τεύχη του παρόντος πορνοπεριοδικού αλλά θα κάνω μια ανακεφαλαίωση.
 
 
Νεοελληνίδα: Πρόκειται για το κατ’ εξοχήν ετερόφωτο και παντοειδώς ελεγχόμενο ον του πλανήτη. Λόγω ιστορικών συγκυριών, τα συμπλέγματα που την κατατρύχουν δεν έχουν πάτο. Εκ παραδόσεως η ίδια δεν έχει καμία εθνική πρωτοβουλία, καμία πολιτική σκέψη, καμία ιδεολογική αμφισβήτηση, κανένα ηθικό επιχείρημα. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επιβίωση, η καλοπέρασή της και το δικαίωμα να ζει ως παράσιτο στον σβέρκο του μαλάκα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η γέννηση και η ανατροφή των παιδιών. Έχει το μέλλον του έθνους και του κόσμου στα χέρια της η καριόλα και επιλέγει: α) να μην τεκνοποιήσει, β) να τεκνοποιήσει αργά αποκτώντας ελαττωματικούς απογόνους και γ) στην σπάνια περίπτωση που τεκνοποιήσει στην ώρα της να μεταβιβάσει όλες τις μαλακίες που δέρνουν το ηλίθιο μυαλό της στα παιδιά της και να τα παραδώσει άοπλα στους χειρότερους εχθρούς τους. Η μητέρα αποτελεί (εν αγνοία της) το μυστικό όπλο του εχθρού. Είναι η γαμημένη, καταραμένη και άσκοπη ελπίδα που ξέμεινε στο κουτί της Πανδώρας.  Η Μήδεια και η Κλυταιμνήστρα ενωμένες.
 
 
Ακούω να μου λένε για εκείνη την αυταρχική γελάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου χαλάει η διάθεση. Ρε μαλάκες ιχθυοκαλλιεργούμενοι ψηφοφόροι ξεχάσατε ποιος ήταν ο μπαμπάς της Ζωίτσας; Ξεχάσατε το μεγαλολαμόγιο του τεκτονικού Συνασπισμού που μάζευε τις μίζες για να περνάνε αέρα τα ανομοσχέδια και οι ντροπολογίες του Πασόκ και της ΝΔ;  Αυτουνού η κόρη θα σώσει την Ελλάδα; Η μήπως θα διδάξει ηθική; Ποια ηθική; Αυτή που έμαθε στο σπίτι της; Το «νυν υπέρ πάντων εγώ»;
 
 
 
Επειδή ξύπνησα μάλλον καλοπροαίρετος σήμερα δηλώνω ότι θα υποστηρίξω το 10% από αυτά που λέει η ιερή μουσκάρα αν υπογράψει με την χερούκλα της ένα χαρτάκι: Την θανατική καταδίκη του βρωμοπατέρα της για κατά συρροήν εγκλήματα κατά του έθνους.  Ως τότε, η Ζωούλα μπορεί να μιλάει με Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Μια ακόμη μπαζόλα της απατεωνίστικης αριστεράς είναι κι αυτή. Δεν εξεγέρθηκε και δεν προσπάθησε να ανατρέψει την χούντα του Τσίπρα τον Φεβρουάριο του ’15 που νόμιζε ότι μας κορόιδευε με τις ψευτο-διαπραγματεύσεις. Κι αυτό επειδή μόνο στο πολιτικό της μέλλον επενδύει η γαλότσα. Το ότι δεν ψήφισε το μνημόνιο-3 δεν μου λέει τίποτα. Ρεζέρβα είναι για μελλοντική χρήση. Κάβα την έχουν. Γι αυτό της λέω ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ από τώρα!
 
 
Ένας άλλος ρυζογαλοφάγος για μελλοντική χρήση είναι ο μαρξιστής καθηγητής της σχολής Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Λονδίνου κ. Λαπαβίτσας. Μιλάμε για το απόλυτο καθηγητικό και πολιτικό μηδενικό. Είναι δέκα φορές πιο δειλός από την κότα τον Λαφαζάνη, είκοσι φορές πιο ύπουλος και πενήντα φορές πιο ψυχοπαθής. Πρόκειται για πρακτοράκο που αποσκοπεί στην προστασία των αγγλικών συμφερόντων και τίποτε άλλο.  Αυτοί τον ταΐζουν, αυτοί του λένε τι να πει και τι να κάνει. Σας τον χαρίζω κι αυτόν για την συλλογή σας. 
 
 
Βέβαια όλοι οι παραπάνω κομματικοί λαπάδες και πολιτικά σκατουλάκια μπροστά στην γέρικη λαμογιοκωλοτρυπίδα που λέγεται Γλέζος ωχριούν. Αυτή η γέρικη κλανιά, αυτό το ξέρασμα της αριστερής αθλιότητας, αυτό το κουρδιστό κρεμμύδι τι υποχρεώσεις έχει άραγε προς την κεντρική στοά; Πόσες κωλοτούμπες έχει συμβόλαιο να κάνει ακόμα κλάνοντας αυτή η πουτσοφτυσμένη γριά κιλότα; Τώρα άδειασε και τον Λαφαζάνη και θα ψηφίσει λέει ΚΚΕ.  Μιλάμε για τον μεγαλύτερο τραβεστί της πολιτικής.  Για έναν γεροπαλιόπουστα που δεν έχει ταίρι και παίζει σε δική του κατηγορία πεοσκαμπιλισμού. Όλα αυτά για να σώσει το τομάρι του Τσίπρα γιατί η μασονία έχει επενδύσει χρόνο και χρήμα σε αυτό το υπάκουο νεοπροαχθέν υπαλληλάκι της.
 
 
…Πρώτη φορά αριστερά; Γιατί πρώτη; Εκατό χρόνια έχει που μας δουλεύει αυτή η άξεστη ιουδαϊκή συμμορία. Για ποια αριστερά μιλάμε; Γι αυτήν που στήνει κώλο στους τραπεζίτες καθημερινά και που εισπράττει τις μυστικές εισφορές από το 1918;  Το έχω ξαναρωτήσει και παλιότερα: από πού προέρχονται τα έσοδα των αριστερών αποκομμάτων; Γιατί δεν έχει πατήσει ποτέ ο ΣΔΟΕ στην τεκτονική φιδοφωλιά του Περισσού; Δεν σας παραξενεύει ρε αριστερόφιλες ελληνομαϊμούδες, ρε πρεζόνια της κάλπης, ότι μετά από 5 ολόκληρα χρόνια στυγνής οικονομικής χούντας δεν έχει γίνει ούτε μία (1) γενική απεργία; Οι αγωνισταράδες συνδικαλοφασίστες του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και όλων αυτών των πρακτορικών παραμάγαζων με τι ασχολούνται τόσα χρόνια; Ή μάλλον πόσα βάζουν στην τσέπη κάθε μήνα για να κάνουν την πάπια; Άραγε οι ΕΥΠατζίδικες αποδοχές των ερυθρορουφιάνων έχουν μειωθεί λόγω μνημονίων ή μήπως αυξήθηκαν κιόλας;
 
 
Ο Σύριζα είναι ο ορισμός της πουστιάς. Ο δεξιός είναι απλός στην κατασκευή. Πατρίς, ούγκ. Αν το κατάλαβες με την πρώτη καλώς, αλλιώς γειά. Δεν έχει δευτερολογία. Ο αριστερός είναι πούστης. Είναι δηλητηριώδες μαμούνι. Είναι φίδι κολοβό. Θα προσπαθήσει με κάθε μέσο να σε φέρει στα νερά του. Θα πασχίσει να σου βάλει τρικλοποδιές, να σε κάνει να αμφιβάλλεις για το αυτονόητο.  Αν δεν το πετύχει, θα κάψει την γη πίσω του. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από τους κορυφαίους τηλερουφιάνους και δημοσιοκάφρους είναι πρώην φυντάνια της σταλινικής αριστεράς.  Όλα αυτά τα κομμουνογαμημένα σιχάματα έχουν το ψέμα και την πουστιά μέσα στο αίμα τους.
 
 
Η αριστερή χούντα που ανέλαβε φέτος τις τύχες του τόπου είναι η χειρότερη από όλες τις προηγούμενες. Αρκεί να δει κανείς αντίστοιχα πως κατάντησε την Ευρώπη το μαοϊκό κάθαρμα που λέγεται Ζοζέ Μανουέλ Μπαρρόζο.  Όμως έπρεπε να καεί και αυτό το χαρτί των τοκογλύφων. Τώρα που έγινε κάρβουνο και ο Τσίπρας, η καυτή πατάτα επιστρέφει στην εγκληματική ΝΔ και τα φράγκα συνεχίζουν να ρέουν προς την στοά του ΚΚΕ. Εννοείται πως ολόκληρη η συμμορία των διακομματικών ανθελλήνων πρέπει να εξαφανιστεί από το πολιτικό χάρτη, αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του. 
 
 
Όσο για τους υπόλοιπους πυγμαίους πολιτικάντες, είναι όλοι τους για τα σκουπίδια. Ο βρωμο-Χαϊ-bi-κάλης εκτός από χοντροβρωμιάρης είναι και ηλίθιος.  Οι ίδιοι που τον έμπασαν στην συμμορία του Συγκαμμένου και που τον έχωσαν στο υπουργείο τον ξεμπροστιάζουν τώρα. Τι δεν καταλαβαίνει ο παχύσαρκος κοτλέ μπούφος και παριστάνει τον αθώο; Τους έκανε την βρωμοδουλειά μειώνοντας τις συντάξεις 6% και τώρα τον γαμάνε για να έρθει ο επόμενος παλιόπουστας να κάνει και νέα μείωση.
 
 
Μιας χρήσεως είναι οι ξεφτιλόκωλοι μπινέδες του πολιτικάντικου πορνείου. Βέβαια στο μαγαζί του βουτυρομπεμπέ γκάνγκστερ Συγκαμμένου οι πρωκτοβολεμένοι κάνουν κόντρα στο ποιος έχει τις περισσότερες υπεράκτιες, οπότε με μία στην πλάτη ουραγός είναι ο μιναροκεφτές.

 
 
Ο κυρ-Βάγγος, ο 327ος γιδοβαλές της βρωμο-οικογένειας Μητσοφιδάκη, ο πολιτικά ανύπαρκτος μπακαλόγατος, ο αιώνιος αφισσοκολλητής της Νουδούλας με το μουστάκι που στάζει μύξες και την ψυχή που ζέχνει δηλητήριο είναι η απάντηση στα προβλήματα; Αυτός μόνο για κανένα τάβλι σε συνοικιακό καφενέ κάνει.  Όμως μια ζωή καμαριέρα του χεσόγερου μισέλληνα Μητσοτάκη ήρθε τώρα να παίξει τον ρόλο της γέφυρας για την άνοδο στην εξουσία της νέας γενεάς, αυτής των Μπακογιαννοερπετών.  Όλες οι λεπτομέρειες της διαδοχής έχουν ρυθμιστεί από τα μεγάλα κεφάλια του περιστυλίου εδώ και πολλά χρόνια ενώ πρόσφατα ενημερώθηκε και ο γνωστός μπουχέσας σύζυγος της επίσης γνωστής κατσικοχειρουργού και είπε ναι σε όλα. 
 
 
Ο Αμερικανοεβραίος επίτηδες έβγαλε την 17Ν από την λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων για να μην κάψει τους δικούς του ανθρώπους με αυτά που ετοιμάζονται να βγουν στη φόρα λόγω της κόντρας με το ανανήψαν βρετανικό τεκτονομαγαζί.  Προσδεθείτε και φορέστε καπότες στο κεφάλι γιατί έρχονται τσουνάμια με μπόλικο σκατό.
 

 
 
Μιλώντας για περιττώματα, η σιτεμένη χαμούρα του Σκατόκ, το σούργελο που δεν έχει δουλέψει 1 ώρα στην άχρηστη και ανώφελη ζωή της παίζει ως φαβορί αυτού που έλεγα πριν, για τον τίτλο της Μις Ελεεινίδα 2015. Μαζί με τον αρχιανώμαλο χοντρό συνένοχό της νομίζουν ότι έχουν ακόμα εξουσία. Λίγο υπομονή θα κάνετε ρε πουτσοσουρωτήρια της διαπλοκής και θα δείτε πώς πληρώνει η ιστορία.
 
 
Τραγική απώλεια το κλακάζ που έπαθε τελευταία στιγμή το κόμμα του αμερικανοεβραίου ηγέτη GAP. Ναι ρε πούστη μου ξέμεινες από λεφτά, σε πιστεύω. Γαμήθηκες να τα πας όλα στην Κόστα Ρίκα γι αυτό και σε άλλη μια βουλή δεν θα υπάρχει το ιστορικό όνομα Παπα...  πώς το είπαμε; Δεν πειράζει. Φιλάκια στην πουτάνα την μαμάκα σου και μακριά από την Πάτρα γιατί έχουν αγριέψει οι ιθαγενείς.  
 
 
Ο Λεβέντης κατόρθωσε το ακατόρθωτο: Προσκύνησε στα εξηνταφεύγα του κι αυτό τα λέει όλα για την ποιότητα των γελωτοποιών που εμφανίζονται στους καναλόβοθρους.  Θα τον εκλέξουν για να δώσουν «νέο» ενδιαφέρον στο στημένο ματσάκι της κωλοτρυπίδας. Έτσι νομίζουν τουλάχιστον. Κανονικά πρέπει να αλλάξει όνομα ο καραφλο-ξεφτίλας και να λέγεται Πισωλεβέντης καθότι έγινε πετούγια στα τελειώματα.  Μένει μόνο να ζητήσει έγγραφη συγνώμη από τον χυσοπνίχτη τον γερο-Μητσοτάκη.
 
 
Ο προσκυνημένος γεροτρικυμίας έφαγε σκατά ένα βήμα πριν από τον τάφο, ενώ οι κομματικοί που πριν του έστελναν πίτσες και πιτόγυρα τον πλασάρουν τώρα ως …σοβαρό πολιτικό και οι δημοσιοκάφροι μιλούν και για υπουργιλίκι. 


 Α ρε αθάνατη μασονία πως κατάντησες, εσύ που έφτιαχνες θεούς από τα σκατά. Τώρα στηρίζεσαι στον Πισωλεβέντη να σε βγάλει από το αδιέξοδο. Μου φαίνεται ότι σε λίγο η αθανασία σου θα παιχτεί στα ζάρια. 
 
 
Στο μεταξύ ως και ο υπαλληλάκος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεροπαπάτζας, ο Φον Καζανάκης πήρε εντολή να κατέβει στις εκλογές. Δεν μας λέει όμως ποιος του πληρώνει τα ψοφοδέλτια και τα παράβολα. Άσε ξέρω, με κουπόνια και εράνους μαζεύονται από τους οπαδούς.
 

 
Ρε απατεώνα τεμπέλαρε Καζάκη πιές κανά τελάρο κοκα-κόλες και περίμενε. Τα σουβλάκια θα’ρθουν. Πρώτα θα βολευτεί ο Πισωλεβέντης και πεντ-έξι άλλοι και μετά θα δούμε τι θα κληρώσει για σένα. Στην ουρά με το νουμεράκι σου κοπρίτη χοντρέ!
 
 
Ο Θεοδωράκης (ο μικρός ταξιδευτής) είναι η αδυναμία μου. Είναι μια χαριτωμένη μαϊμούδα που κάλλιστα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και ως μπρελόκ. Όμως άμα της βρέξεις τα μαλλιά με τευτονικά χύσια μεταλάσσεται σε τσαντισμένο γκρέμλιν και υπογράφει όποιο μνημόνιο βρει μπροστά του ξεσκίζοντας ταυτόχρονα με τα δόντια του τις σάρκες των αντιμνημονιακών. Τέτοιο γλοιώδες, μουλωχτό και μοχθηρό pet δεν υπάρχει πουθενά. Δεν ξέρω μόνο αν θα’βρισκα κολάρο στο μέγεθός του. Μπορεί να χρειαζόταν να πεταχτώ ως την χώρα των Γότθων να αγοράσω μια λαιμαριά σαν εκείνη που φορούσαν στους Γερμανοτσολιάδες. Τέσπα.  Αν μου τον χάριζαν ζωντανό, θα τον κρέμαγα 2,5 λεπτά την ημέρα με χοντρή τριχιά για να διαρκέσει πολύ.
 
Πάρτε το χαμπάρι, ρε πιθηκάνθρωποι μπανανοφάγοι της εκλογικής παρτούζας ότι όλοι όσοι εμφανίζονται στα τηλεπαράθυρα είναι λουγκρίτες των εξουσιαστών. Κουβέντιαζα πρόσφατα με ένα καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο (πολύ καλός φιλόλογος και ιστορικός) για το συγκεκριμένο θέμα της δημιουργίας προσχεδιασμένων εντυπώσεων και μου διηγήθηκε την δική του ιστορία με τα κανάλια. Κατά την διάρκεια του πρόσφατου σαμαρικού τηλεπαιχνιδιού «super deal στην Αμφίπολη», τα αμόρφωτα σκατολοΐδια που αυτοαποκαλούνται «ρεπόρτερ» (ακολουθώντας τις οδηγίες της στοάς) τον πίεζαν τον άνθρωπο να πει ότι κάποιος πολύ σπουδαίος Έλληνας βρισκόταν στον γαμώταφο.  Όταν ο καθηγητής επέμεινε στην τεκμηριωμένη επιστημονική του άποψη, η οποία φυσικά ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με το σχεδιασμό των πρακτόρων, δεν τον ξανάδειξε ούτε τοπικό κανάλι. 
 
 
Έρχονται πολλοί και με ρωτάνε τι να ψηφίσουν.  Έχω ψηφοφόρους και οπαδούς και δεν έχω κόμμα. Παικταράδες μου, δεν χρειάζεται κόμμα. Ουσία και αυθεντικότητα χρειάζεται. Το κίνημα θα δημιουργηθεί στο δρόμο. Έτσι απροσχεδίαστα και αυθόρμητα. Ο Οδυσσέας θα έρθει και θα σφαγιάσει τους βρωμομνηστήρες. Έτσι απροειδοποίητα και ξαφνικά. Κανένας συμβιβασμός, κανένας συναισθηματισμός, κανένα έλεος.
 
 
Εγώ πάντως το δηλώνω από τώρα ότι θα ψηφίσω …Μάρκο. Όχι τον εαυτό μου αλλά τον Μάρκο Σεφερλή κι ας μην είναι υποψήφιος. Είναι σοβαρότερος από όλους όσους κατεβαίνουν και κρίμα που δεν θα είναι στο επόμενο δελφιναριακό κυνοβούλιο. 
 
 
Βέβαια ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να ψηφίσετε στις 20 Σεπτεμβρίου το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο καταστροφικό και νομίζω ότι το έχετε καταλάβει. Έτσι όπως πάμε δεν υπάρχει σωτηρία. Δεν υπάρχει ελπίδα. Οι Οβραίοι τοκογλύφοι που κρύβονται πίσω από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. είναι ανένδοτοι.
 
 
Εδώ αξίζει να θυμηθούμε λίγο την πρόσφατη ιστορία των επενδύσεων της Αγγλοεβραϊκής στοάς.  Η Νεοελλάδα ιδρύθηκε ως κράτος-χρεώστης.  Η Νεογελάδα φτιάχτηκε για να την αρμέγουν οι Βρετανοί και να την απομυζούν οι βδέλλες. Από μια άποψη καλύτερα να μην είχε γίνει καθόλου η ναυμαχία στο Ναυαρίνο.  Καλύτερα να είχαμε περάσει άλλα εκατό χρόνια με τους Κωλότουρκους στις πόλεις και τους κλέφτες στα βουνά, μπας και καταλαβαίναμε καλύτερα ποιος είναι ο εχθρός.  Μήπως και παίρναμε πρέφα ότι είμαστε ακόμα υπόδουλοι από το 146 προ Χεσίματος. Υπόδουλοι στους φεουδάρχες και στο κωλογαμημένο ιερατείο τους. Ο Ρωμαίος έδωσε την θέση του στον Βυζαντινό, εκείνος στον Τούρκο, εκείνος στον Άγγλο και ο τελευταίος στον Αμερικάνο με σταθερό πάντα στο παρασκήνιο του ταμείου τον Ιουδαίο τοκογλύφο.  Μια χώρα ληστευμένη από τα αγαθά της, αποκομμένη από την ιστορία και τον πολιτισμό της, στερημένη διαπαντός από την δυνατότητα να αποφασίζει για το μέλλον της.  Οι επιλογές βρίσκονται όλες στα συρτάρια της ανόσιας στοάς της οποίας κεφαλή είναι η Αυτής Βρωμερότητα η Σαυρομάνα βασίλισσα της νεκρογαμημένης Αγγλίας.
 
 
Μαθηματικά οδηγούμαστε σε αποχή από τις εκλογές.  Είναι η πιο έντιμη στάση. Το τελεσίγραφο παραδόθηκε με το δημοψήφισμα.  Τώρα ο στόχος είναι να εκλεγούν τα γνωστά κομματικά έντομα με το μικρότερο δυνατό ποσοστό συμμετοχής π.χ. 30 % και να έρθουν μετά να εφαρμόσουν το γερμανοεβραϊκό πρόγραμμα εξόντωσης έχοντας απέναντί τους το 70 % του πληθυσμού που δεν ψήφισε.  Έ ρε γλέντια!

 
 
Όπως αποδείχτηκε από τα ίδια τα γεγονότα, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΕΣ.  Όλες τους κινούνται κατόπιν καθοδήγησης και οδηγιών από τα γνωστά κέντρα.  ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.  Οι χούντες πέφτουν είτε με ένοπλη εξέγερση είτε μετά από εθνική καταστροφή.  Εξέγερση δεν βλέπω για την ώρα, άρα πάμε ολοταχώς προς εθνικό πατιρντί. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Δεν υπάρχει αναβολή. Δεν θα υπάρξει ούτε σωτηρία για αρκετούς. Όσο τα ζώντα ζώα που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους ελπίζουν, δεν θα υπάρξει ούτε καν προσωρινή λύτρωση.
 
Η ψευτοδημοκρατία των Πρετεντέρηδων, των Ράμφων και των Ψυχάρηδων έχει χρεοκοπήσει οριστικά. Είναι ένα βάρβαρο καθεστώς που με παράνομους νόμους και βρώμικες διεθνείς συμφωνίες μας οδηγεί στην εξόντωση. Όλο το πολιτικό προσωπικό της είναι για «απόσυρση» όταν έρθει η ώρα της απελευθέρωσης αλλά μαζί με αυτούς θα πρέπει να «αποσυρθούν» και οι κοτζαμπάσηδες που τους χρηματοδοτούν.
 
 
Ως τότε, ετοιμαστείτε για άγρια φορολογία και για πόλεμο στους δρόμους των πόλεων. Αφού οι ξένοι μυστικοί πράκτορες που οργιάζουν σε όλη την χώρα δεν κατάφεραν να μας βάλουν να σφαγούμε μεταξύ μας, μπήκε σε λειτουργία το «σχέδιο βρωμιάρηδες». Ήδη εδώ και ενάμιση μήνα άναψε το πράσινο φως για απόβαση της εμπροσθοφυλακής στις ακτές μας. Λέσβος, Κως, Σάμος και όλα τα ακριτικά νησιά δέχονται απροκάλυπτη επίθεση όπως εκείνη που δέχτηκε η Κύπρος το ’74. Ανοχύρωτα, εγκαταλειμένα από την ξενόδουλη εξουσία, προδομένα από τα κομματικά σκουλήκια που νέμονται το πτώμα της Ελλάδας, τα νησιά μας δέχονται μόνα τους όλη την πίεση της εβραιοκινούμενης πλημμύριδας της τουρκοασιατικής μιζέριας.  Εκατομμύρια ανθρωποφάγες σαύρες περιμένουν τα πλοία που θα τους μεταφέρουν στη χώρα μας. Ακόμα περισσότερα εκατομμύρια θα ακολουθήσουν όταν φουντώσει για τα καλά ο τουρκικός εμφύλιος που όπως δείχνουν τα πράγματα ξεκίνησε.
 
 
Πολλοί τσιμπάνε στις φόλες που μοιράζουν τα πουστροκάναλα περί ανθρωπιάς και συναισθήματος.  Μαλάκες προσέξτε καλά: σε περίοδο πολέμου δεν υπάρχουν τέτοιες μαλακίες. Η υπεράσπιση και η αυτοάμυνα ισχύουν εναντίον όλων. Η ψυχρή λογική λέει ότι όποιος μπαίνει στο σπίτι σου χωρίς να σε ρωτήσει δεν θα διστάσει να σου κόψει και το λαρύγγι όταν απειληθεί ή όταν του τάξουν κάτι οι απέναντι.
 
 
Εδώ δεν έχουμε 20-30 φυγάδες αλλά ολόκληρο αφηνιασμένο κοπάδι από τρελαμένα και φοβισμένα ΖΩΑ. Όποιος βρεθεί μπροστά τους άοπλος θα τον τσαλαπατήσουν και θα τον πολτοποιήσουν με τις οπλές τους.  Ανάμεσά τους υπάρχουν χιλιάδες εκπαιδευμένοι στρατιώτες με μηδενικές ανθρωπιστικές ανοχές. Εάν αυτά τα ερπετά οπλιστούν θα δείτε τέτοιο μακελειό που δεν είδαν ούτε οι βυζαντινές ρουφιάνες στην άλωση της Πουστούπολης.
 
 
Όσο τα σύνορα προς την Βόρεια Ευρώπη παραμένουν ανοιχτά, όλα αυτά τα ζώα θα ακολουθούν τα προπορευόμενα και θα συνεχίζουν το παλαβό ταξίδι προς το πουθενά. Κάποιος τους υποσχέθηκε επίγειους παραδείσους και τεμπέλικη ζωή στην βόρεια Ευρώπη. Πουθενά όμως δεν είναι όλα στρωμένα να περιμένουν τον εξ ανατολής πάμφτωχο σκουπιδιάρη για να τον κάνουν χαλίφη σε μια βραδιά. Όταν λοιπόν κλείσουν οι πόρτες προς την γερμανική απάτη της υλικής ευημερίας (και θα κλείσουν σύντομα), τότε από κεκτημένη ταχύτητα τα στίφη αυτά των ασιατικών σαυρών θα συνεχίσουν να έρχονται και να συσσωρεύονται στο Ραγιαδιστάν. Τότε θα γίνει της σαύρας και πιστέψτε με τα ντόπια θύματα θα είναι αμέτρητα.
 
 
Δεν δίνω δεκαράκι για το αν υποφέρουν οι πρόσφυγες, οι λαθροβρωμιάρηδες και τα μπάσταρδά τους. Ας κάθονταν στα σπίτια τους να πολεμήσουν τους εχθρούς τους και να λύσουν τα προβλήματά τους. Όμως ούτε πρόσφυγες είναι ούτε ταλαίπωροι αυτοί οι λιποτάκτες, οι εγκληματίες, οι ταραχοποιοί, οι πράκτορες και τα στρατεύματα που εισέρχονται με πολιτικά ρούχα στην Ευρώπη. Είναι τμήμα ενός βρωμερού σχεδίου που στόχο έχει να σακατέψει τα ευρωπαϊκά έθνη. Αυτά που η δολοφονική χούντα των Βρυξελλών δεν κατάφερε ακόμα να μετατρέψει σε πολτό.
 
 
Η πουλημένη δημοσιοκαφρία πάει και παίρνει συνεντεύξεις σε όποιον δείχνει καθαρός και καλόβολος, δηλαδή άσχετος ή στημένος. Βαρέθηκα να βλέπω συνεντεύξεις από τις μαμάδες και τα πουστροπαιδάκια τους που μιλάνε σχεδόν τέλεια αγγλικά με αμερικάνικη προφορά. Πού τα έμαθαν τέτοια αγγλικά τα 13χρονα της «Συρίας» αν όχι σε κολλέγιο στο εξωτερικό;
 
 
Αυτούς που θέλω σε πρώτο πλάνο είναι τους σκατόφατσους που τρυπώνουν στο καράβι, αποφεύγοντας την ευθεία επαφή με την κάμερα. Αυτούς που σπάνε τα κιγκλιδώματα και που κάνουν τσαμπουκάδες σαν να βρίσκονται στις σκατοχώρες τους. Αυτούς θέλω να ακούσω να μας λένε γιατί ήρθαν εδώ. Αυτούς τους καριόληδες που κρύβονται πίσω από τα γυναικόπαιδα για να κάνουν τις βρωμοδουλειές για τις οποίες τους έστειλαν στην Ευρώπη.
 
 
Είναι καθημερινή διαπίστωση ότι όλοι αυτοί οι λαθρογύφτοι είναι απίστευτα διαβασμένοι όσον αφορά τα «δικαιώματά» τους. (Ποια δικαιώματα γαμώ τον πούστη τον μωχαμέτη;) Δεν παίζει αυτό με τίποτα. Κάποιος τους κωουτσάρει τους ισλαμοπαλιόπουστες. Ποιός είναι ο ρόλος της πανηλίθιας ελεεινοπηγαδομούνας σαπιόγριας Τασίας που έχει ερωτευτεί τον λαθρόπουτσο; Γιατί άραγε ο ISIS δεν έχει κάνει ούτε μία πολεμική ενέργεια εναντίον του Ισραήλ; Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του; Και ποιο είναι το παιχνίδι που παίζει ο βρωμερός ΟΗΕ και η ύπατη αρμοστεία του με τους λαθροταλιμπάν; Γιατί όλοι προσποιούνται ότι ξεχνάνε ποιος τους διώχνει από τον τόπο τους;
 
 
Γιατί το εδώ εβραιοκομμουνιστικό ιερατείο ενώ έκανε το δημοψήφισμα δεν έβαλε και ένα ερώτημα για το μεταναστευτικό να δει τι απάντηση θα πάρει; Γιατί η δεξιά του σπασοχέρη Συγκαμμένου κάνει τα στραβά μάτια; Γιατί το ξεσκισμένο παπαδαριό μοιράζει τρόφιμα και κάνει συσσίτια;  Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ποτέ κοινό αξιακό σημείο με αυτούς που δολοφονούν για θρησκευτικούς λόγους ακόμα και τους συμπατριώτες τους;  Τι ρόλο παίζει η εκκλησιαστική και η αριστερή «φιλανθρωπία» προς τα σκύβαλα αυτά που λιάζουνε τ’ αρχίδια τους στον ελληνικό ήλιο;

 
 
Να θυμίσω ότι η φιλανθρωπία δεν υπήρξε ποτέ ελληνική αρετή. Καμία απολύτως σχέση δεν έχει με την μεγαλοψυχία, με την γενναιοδωρία ή έστω με την μέριμνα. Η βρωμο-φιλανθρωπία είναι μια ακόμα δόλια ιουδαϊκή εφεύρεση, υποπροϊόν της θρησκείας του Γιαχβέ. Ο Ιουδαίος αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους αλλά δίνει φαγητά στους εξαθλιωμένους. Έχει διπλό σκοπό: 1) να αποσοβήσει την εξέγερσή τους και την διεκδίκηση ανθρώπινης ζωής από αυτούς και 2) να φανεί καλός για να μολύνει το υποσυνείδητό τους με αισθήματα ανοχής και συμπάθειας προς το πρόσωπό του. Πρόκειται για σατανική ανακάλυψη. Ο «φιλάνθρωπος» δεν φροντίζει τους άλλους. Την δική του εικόνα φροντίζει, την δική του ησυχία εξασφαλίζει και για την δική του περιουσία μεριμνά.
 
Αντίστοιχα, ο αποδεχόμενος την φιλανθρωπία υιοθετεί υποσυνείδητα  την θέση του σκύλου και του δούλου. Απλώνει το χέρι και περιμένει από το αφεντικό του να τον ταΐσει για να μην πεθάνει από την πείνα. Μοιρολατρία, υποταγή και πίστη για ανταμοιβή στην …μέλλουσα ζωή, δηλαδή αλλού. Καμία αμφισβήτηση της κατεστημένης εξουσίας, καμία αντίσταση, κανένα παρατράγουδο.
 
 
Για διαβάστε τι λέει το ανωτέρω τρίπτυχο μασονικών «αρετών». ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ. Οι τρεις καριόλες που γαμάνε την Ελλάδα. Σε αυτές βασίζεται η εξουσιαστική ελίτ για να διατηρεί τα προνόμια και τον έλεγχο των μαζών.

 
Μια μικρή ιστορία θα σας κάνει να καταλάβετε καλύτερα τα μέτρα της φιλανθρωπίας. Μου συνέβη κάποτε που η Σουηδία ήταν κράτος προνοίας (όχι τώρα που κατάντησε ισλαμικό μπουρδέλο). Ήμουν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Στοκχόλμης και περίμενα ένα τραίνο για τον βορρά. Σταματάει στην κεντρική αίθουσα του σταθμού λοιπόν ένας ασπρομάλλης γεράκος, ρίχνει μπροστά του την τραγιάσκα του, βγάζει μια φυσαρμόνικα και αρχίζει να παίζει. Σε λιγότερο από τρία λεπτά τον είχαν μαζέψει οι τσέοι. Πιτσιρικάς τότε εγώ, δεν είχα κλείσει ούτε τα είκοσι, τσαντίστηκα και τους την είπα και παραλίγο να με μαζέψουν κι εμένα.
 
Μετά από χρόνια κατάλαβα ότι ο γεράκος αυτός όσο συμπαθής και να ήταν, δεν είχε δικαίωμα να ζητιανέψει αφού η πολιτεία είχε μεριμνήσει και μάλιστα με το παραπάνω να του έχει αυτά που χρειάζεται. Ούτε οι τσέοι μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά από το να εφαρμόσουν τον νόμο γιατί αν έκαναν στραβά μάτια σε έναν άνθρωπο για ένα νόμο, θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο σε όλους τους ανθρώπους για όλους τους νόμους, οπότε παύει να υπάρχει η πολιτεία όπως έχει θεσμιστεί.
 
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, εκείνος ο γεράκος φόραγε καθαρά, σιδερωμένα ρούχα και έδειχνε απόλυτα αξιοπρεπής. Δεν είχε φέρει την παραμικρή αντίσταση στην σύλληψή του, ούτε καν είχε αρθρώσει κουβέντα. Αναρωτιέμαι μήπως η βαριά μοναξιά του σκανδιναβικού χειμώνα τον είχε αναγκάσει να πάει στο σταθμό ξέροντας ότι θα συλληφθεί. Ίσως το σχέδιο ήταν να περάσει το πρωινό του στο αστυνομικό τμήμα και να πιεί έναν ανθρώπινο καφέ κουβεντιάζοντας με τα μπατσόνια και την κοινωνική λειτουργό, αντί να τον πιεί μόνος του μέσα στην σιωπή.  

 
Σπάνια τα πράγματα είναι όπως φαίνονται και ακόμα πιο σπάνια είναι όπως τα παρουσιάζουν οι διάφοροι λακέδες της εξουσίας. Ακόμα και για γεγονότα στα οποία κάποιος είναι αυτόπτης μάρτυρας, το συμπέρασμα αλλάζει όταν μεταβάλλεται η θέση του παρατηρητή, η χρονική στιγμή παρατήρησης και το γνωσιολογικό του επίπεδο.
 
 
Έχω την εντύπωση ότι πολλοί απορροφημένοι από τo μηντιακό σόου με τους πρόσφυγο-λαθρομετανάστες έχουν παραβλέψει ένα άλλο, εξίσου σημαντικό πρόβλημα: Τους σκυλοβρομά. Δεν μιλάω για τους λίγους που εργάζονται όπου βρίσκουν δουλειά του ποδαριού αλλά για τους πολλούς που παρασιτούν κλέβοντας σπίτια, πουλώντας πρέζα και αρπάζοντας λεφτά από ανυπεράσπιστα γερόντια.

 
Αυτός ο πληθυσμιακός συρφετός από μαυριδερά εσωγήινα όντα αυξάνεται αλματωδώς ενώ ορδές ολόκληρες από συγγενείς τους προερχόμενους από το πρώην σιδηρούν παραπέτασμα έχουν περάσει στο ξέφραγο αμπέλι μας για να εμπλουτίσουν με τα προνομιούχα γονίδιά τους το DNA των ομοεθνών τους.  Όλες αυτές οι ινδοασιατικής καταγωγής ΣΑΥΡΕΣ σιτίζονται και χρηματοδοτούνται από τους άγριους φόρους που τα τρισάθλια πολιτικά ζωΰφια έχουν φορτώσει στον καθένα μας. Αυτά τα ανθρωπόμορφα όντα τρώνε, πίνουν, γλεντάνε, μαστουρώνουν και συνουσιάζονται αναπαράγοντας ένα σκουπιδοείδος που είναι εκ γενετής τσακωμένο με τον πολιτισμό.

 
Όσο περνάει ο καιρός (και περνάει με μεγάλη ταχύτητα) καθίσταται αναπόφευκτο να εξεταστεί το εξής θέμα: έχουν δικαίωμα (και πού το βρήκαν) αυτές οι αγέλες των εισβολέων να βρίσκονται στο σπίτι μας και ποια μπορεί να είναι η πιθανή εξέλιξη της κατάστασης;
 
Ήδη η νεολέρα αυτών των βαλκανοσαυραίων έχει αρχίσει να περνάει από την ελαφριά στην βαριά εγκληματικότητα: Ληστείες, ένοπλες επιθέσεις, δολοφονίες. Διαβάστε τα καθημερινά μονόστηλα και δίστηλα των εφημερίδων με τα κατορθώματά τους αλλά να ξέρετε πως ό,τι γράφεται αποτελεί το 5% αυτού που συμβαίνει.  Νομίζει κανείς ότι αυτή η ύπουλη φάρα έχει ξεκινήσει επανάσταση όχι εναντίον της εξουσίας αλλά εναντίον του πλέον ανυπεράσπιστου τμήματος του πληθυσμού.  Πράγμα που μας φέρνει στον μέγιστο των φιλοσοφικών προβληματισμών που έθεσαν οι αρχαίοι πρόγονοι (οι δικοί μας, όχι των βρομά): Ισχύς ή δίκαιο; Η ιστορία της φιλοσοφίας αποθεώνει το δίκαιο ενώ η φιλοσοφία της ιστορίας καταλήγει στην υπεροχή της ισχύος. Ο Ηράκλειτος το έχει θέσει με τον απλότερο τρόπο: «Πόλεμος πάντων μὲν πατήρ ἐστι, πάντων δὲ βασιλεύς, καὶ τοὺς μὲν θεοὺς ἔδειξε τοὺς δὲ ἀνθρώπους, τοὺς μὲν δούλους ἐποίησε τοὺς δὲ ἐλευθέρους».

 
 
Όταν οι γύφτοι αρχίσουν να διασταυρώνονται με τα ξαδερφάκια τους, τους πάκηδες και τα άλλα αφγανοειδή σαυρόμορφα γκρέμλιν, φανταστείτε τι έχει να γίνει. Πουτάνα πυροβολημένη Ελεεινίδα και άθλιε μπουζουκο-Νεοέλληνα κοίταξτε τώρα και θαυμάστε το έργο σας. Γεμίσαμε καφετέριες, σκυλοκούραδα και γκουρού της γιόγκα και δεν υπάρχει ούτε ένας πολεμιστής. Γαμημένο Βυζάντιο της πούτσας όπου όλα εξαγοράζονται, τα αξιώματα, οι τίτλοι και οι λαστιχένιες συνειδήσεις. Να και οι μωχαμέτηδες ήρθαν να μας βγάλουν από την μιζέρια μας. Κοπάδια ολόκληρα περιμένουν στην Τουρκία να περάσουν αποδώ για να συσφίξουμε τους προαιώνιους δεσμούς μας. 
 
 
Μίλαγα με έναν αρχίμπατσο την περασμένη εβδομάδα και τον ρώτησα τι βλέπει. «Ανοιχτές φυλακές, ανοιχτά σύνορα», μου απάντησε κουνώντας το κεφάλι του.  Με 4 λέξεις, το όραμα του ανθέλληνα.
 
 
Κι όμως 10 εκατομμύρια είμαστε. Μια κινέζικη κωμόπολη. Σε μια νύχτα μπορεί να μπει τάξη σε αυτό το κωλάδικο. Όμως δεν υπάρχει ούτε κράτος, δεν υπάρχει ούτε έθνος, ούτε λαός, ούτε πολίτες. Ένας αχταρμάς τουρκοασιατικών βοθρολυμμάτων είμαστε που όσο πάει και μπασταρδεύεται με καινούργια σαυρο-υβρίδια.
 
 
Η εθνολογική στρέβλωση είναι τεράστια. Νομοτελειακά τα πράγματα θα επανέλθουν στο κανονικό. Όλη αυτή η μετακίνηση πληθυσμών και η σκόνη που έχουν σηκώσει θα καταλαγιάσει μετά την ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ.  Η ώρα ήρθε (άλλη μια φορά). Με παρακάλια και κλάψες δεν την καθαρίζετε ρε τσίγκινα απομεινάρια του υπέροχου Χρυσού Γένους. 
 
 
Αυτά που λείπουν είναι πολλά αλλά κυρίως λείπει η εμπνευσμένη ηγεσία. Αυτή δεν θα προέλθει από την μασονοχεσμένη κάλπη. Θα έρθει από τον δρόμο με την βία και θα εξαϋλώσει όλο τον συρφετό των εντόμων που μας βασανίζουν τώρα.  Ή μπορεί και να μην εμφανιστεί καθόλου αλλά απλά να κάτσει σε μια άκρη και να απολαύσει το λουτρό αίματος που θα λάβει χώρα.
Οι θεοί και οι ήρωες είναι εδώ, ανάμεσά μας.
 
Πάψτε να μιλάτε και αφουγκραστείτε τους.
 
Σε κάθε περίπτωση, φυλάξτε τα δάκρυα για τους δικούς σας ανθρώπους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου