Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

 "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ" ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝ' ΑΛΟΓΑ ...

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ , ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ" ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ , ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ...

 
 

 
2008-12-16 Το Κουτί Της Πανδώρας - Η αδελφότητα του Βατοπαιδίου

Πριν από μερικά χρόνια ο Εφραίμ κατάφερε να κάνει γνωστή τη Μονή Βατοπαιδίου, πριν την κάνει συνώνυμο της λέξης «Σκάνδαλο». Ποιος όμως είναι ο Εφραίμ και οι άνθρωποι της Αδελφότητας. Ποιοι είναι αυτοί που έκαναν το Βατοπαίδιο life style πίστης και μόδα. Οι επώνυμοι με τα κομποσκοίνια, οι εκδρομές στο Άγιο Όρος, και οι προφητείες.
Πώς κατάφεραν να μπουν στα σαλόνια και τις Τράπεζες με την Αγία Ζώνη της Παναγίας. Οι σπόνσορες της περιφοράς των ιερών κειμηλίων και οι μπίζνες. Πώς απέκτησαν επαφή με πολιτικούς δίνοντάς τους προνομιακή σχέση με την Ζώνη της Παναγίας. Πώς κράτησαν όμηρο σύμβουλο του πρωθυπουργού υποσχόμενοι πως θα τον θεραπεύσουν.
Η προσπάθεια να καταλάβουν την εκκλησία της Κύπρου και η στρατολόγηση πλούσιων παιδιών στις μονές του δικτύου Βατοπαιδίου.
Τα θαύματα και τα οράματα του Εφραίμ, αλλά και οι διδασκαλίες έξω από κάθε ορθόδοξη παράδοση για βατράχια που μιλάνε. Ένα σκάνδαλο 30 χρόνων που ξεκινάει με μια υπόθεση παιδεραστίας για να καταλήξει οικονομικό σκάνδαλο.

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου.
 
 AYTON TON ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ" ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ...
ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
 

 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου