Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ...

 
 

ΤΟΥ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ

Σε αρκετά ζητήματα πολιτικής, η Ελλάδα είναι ουραγός. Αντιγράφει μοντέλα του εξωτερικού τα οποία εφαρμόστηκαν δεκαετίες πριν, παρά την αποτυχία τους.

Σήμερα η Χώρα μας αντιγράφει το αποτυχημένο νεοφιλελεύθερο μοντέλο που εφαρμόστηκε στην Λατινική Αμερική την δεκαετία του 1970, και το πολυπολιτισμικό μοντέλο που εφαρμόστηκε στις ΗΠΑ από την δεκαετία του 1960.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι τα ξένα πολιτικά μοντέλα εισάγονται στην Ελλάδα όχι μόνον με χρονική καθυστέρηση, αλλά και με διαστρέβλωση του αρχικού νοήματος.

Το πολυπολιτισμικό μοντέλο εισήχθη στην Ελλάδα το 1996 από την κυβέρνηση Σημίτη. Όμως ο σκοπός που κυριάρχησε ήταν ο αντίθετος από το μοντέλο των ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ το πολυπολιτισμικό μοντέλο ανεγνώριζε την πολυφυλετική σύνθεση του κράτους και επιζητούσε και την πολυπολιτισμική διαφοροποίηση των μειονοτήτων. Μέχρι τότε ο μαύρος, ο ασιάτης, ο λατίνος, ο άραβας, εκαλείτο να αφομοιωθεί στην αγγλοσαξωνική κουλτούρα των ΗΠΑ. Το πολυπολιτισμικό μοντέλο επέβαλε τον σεβασμό στην διαφορετικότητα των πολιτισμικών ταυτοτήτων.

Ρατσισμός, βάσει του αμερικανικού πολυπολιτισμικού μοντέλου, απεκλήθη η επιβολή της αγγλοσαξωνικής κουλτούρας σε μη ευρωπαϊκές μειονότητες.

Στην Ελλάδα, ο πολυπολιτισμός, έχει εισαχθεί με τον ανάστροφο τρόπο. Το κράτος προσπαθεί να δημιουργήσει Έλληνες εκεί που δεν υπάρχουν. Προσπαθεί να αποκαλέσει Έλληνες, τους αλλοφύλους λαθρομετανάστες. Προσπαθεί να τους αφομοιώσει (δεν λέω εξελληνίσει, διότι το κράτος δεν είναι Ελληνικό). Προσπαθεί να επιτύχει την "ένταξη" των αλλοεθνών στην Ελληνική κοινωνία.

Εξ αιτίας αυτής της στρεβλής και αντεστραμμένης απόψεως περί πολυπολιτισμού, βλέπουμε μικρούς αφρικανούς ντυμένους τσολιάδες, και αλλοεθνείς να βαπτίζωνται χριστιανοί ορθόδοξοι για να αποκτήσουν Ελληνική ιθαγένεια.

Στις ΗΠΑ, μία τέτοια κρατική συμπεριφορά θα απεκαλείτο ρατσισμός. Πολυπολιτισμός σημαίνει σεβασμό στην διαφορετική ταυτότητα του άλλου.

Στην Ελλάδα οι όψιμοι αντιρατσιστές διαστρέβλωσαν το νόημα του πολυπολιτισμού, και τον έκαναν να σημαίνει το εντελώς αντίθετο. Όντως είναι ρατσισμός το να προσπαθείς να μετατρέψεις τον νέγρο, τον πακιστανό, τον σλάβο κλπ, σε 'Έλληνα.

Ρατσισμός, και μάλιστα επαίσχυντος, είναι το να λές σε έναν νέγρο, ότι δεν είναι νέγρος, αλλά Έλλην ιθαγενής. Δηλαδή λες σε έναν άνθρωπο της μαύρης φυλής, ότι δεν ανήκει στην μαύρη φυλή, αλλά στο Ελληνικό Γένος. Του καταργείς τους μαύρους προγόνους, και του διδάσκεις στο σχολείο ότι οι πρόγονοί του ήταν Έλληνες.

Πρόκειται για συνδυασμό σχιζοφρένειας και ρατσισμού, αλλά οι "προοδευτικοί" θεωρούν την απάνθρωπη συμπεριφορά τους αντιρατσιστική και ανθρωπιστική.

Φανταστείτε ένα Ελληνόπουλο που έτυχε να γεννηθεί στην Αφρική είτε ως μετανάστης είτε ως πρόσφυγας, να του δίδασκαν στο αφρικανικό σχολείο ότι οι πρόγονοί του ήταν μαύροι και ότι ο ίδιος ανήκει στην μαύρη φυλή.

Η ρατσιστική σχιζοφρένεια των γελοίων "προοδευτικών" δεν έχει όρια. Πρέπει να διδάσκουμε σε όλους τους πρόσφυγες, μετανάστες, λαθρομετανάστες, εποίκους, να σέβωνται την εθνική και φυλετική τους καταγωγή και σε καμμία περίπτωση να μην ακούν τους μισάνθρωπους αντιρατσιστές οι οποίοι τους εξαπατούν λέγοντάς τους ότι είναι Έλληνες.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου