Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!

 
 
 
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ !
 
Συγκέντρωση υπογραφών ανέλαβε να κάνει μια χρήστρια του διαδικτύου στο Avaaz, ζητώντας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο... να πληρώσει η Εκκλησία ολόκληρο το ελληνικό χρέος!


Η εμπνεύστρια της καμπάνιας γράφει: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό, διότι η Ελλάδα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο χείλος του γκρεμού και οι Έλληνες έχουν φτωχοποιηθεί και εξαθλιωθεί. Μόλις μαζευτούν 100.000 υπογραφές σε αυτό το petition, αναλαμβάνω πρωτοβουλία να επισκεφτώ τον Αρχιεπίσκοπο.
 Όποιος ενδιαφέρεται να τον συναντήσει μαζί μου, είναι βεβαίως ευπρόσδεκτος. Ασφαλώς θα ήταν προτιμώτερο να δημιουργηθεί μία αντιπροσωπεία που θα τον επισκεφτεί. Η εκκλησιαστική περιουσία ανήκει σε όλους όσους την δημιούργησαν και την διατήρησαν πληρώνοντας συνεχώς φόρους, ακόμα και εν μέσω κρίσης, δηλαδή σε όλους εμάς τον ελληνικό λαό. ».




Μάλιστα, αναφέρει: «Αφού, λοιπόν, είστε φορολογούμενοι και πληρώνετε φόρους –θέλετε - δεν θέλετε, και για την Εκκλησία–, καθόλου δεν είναι απαραίτητο να είστε και χριστιανοί για τη διεκδίκηση αυτή.

 Ζητάμε να δώσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μόνο μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας, για να εξοφληθεί άμεσα εξ ολοκλήρου το ελληνικό χρέος.


 Mόνον η μοναστηριακή περιουσία υπολογίζεται στα 2,5 με 5 τρισ. ευρώ, δηλαδή 6 με 12 φορές μεγαλύτερη από το ελληνικό χρέος. »

Κάθε λεπτό οι υπογραφές αυξάνονται, ενώ αυτήν τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τις 35.000!

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΙ ΕΣΥ , ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ...( ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ )

ΕΔΩ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ :https://secure.avaaz.org/en/petition/Arhiepiskopo_Ieronymo_Na_plirosei_i_ekklisia_olokliro_to_elliniko_hreos/?pv=5

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου