Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

 ΜΗΠΩΣ ΟΙ "ΜΑΓΚΙΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ;;;ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ...

 

 
Ο άγνωστος Βαρουφάκης: πως δικτυώθηκε με ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Κουμπάρος στο γάμο του Νίκου Παπανδρέου. Μάρτυρας κατηγορίας κατά του ....Πάνου Καμμένου.         
 
Ο άγνωστος Βαρουφάκης: πως δικτυώθηκε με ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Κουμπάρος στο γάμο του Νίκου Παπανδρέου. Μάρτυρας κατηγορίας κατά του ....Πάνου Καμμένου.
 
Μετά τους πρώτους εξωραϊσμούς και την πολύχρονη γενικολογία για τον καθηγητή των Οικονομικών ως δήθεν ανεξάρτητο πολιτικά και πάντα αδέσμευτο, έρχονται οι αποκαλύψεις και τα νέα δεδομένα.
  
Έτσι, τις τελευταίες ημέρες στο πολιτικό βιογραφικό του 54χρονου κ. Βαρουφάκη προστέθηκαν τα εξής αποκαλυπτικά στοιχεία.
-Ο γεννημένος το 1961 Γιάννης Βαρουφάκης, από μεσαία οικογένεια, οργανώθηκε ως μαθητής Λυκείου στη μαθητική του ΠΑΣΟΚ, την οργάνωση ΠΑΜΚ. Με καθηγητή του πρώην υπουργό Θανάση Τσούρα και συντρόφους του τον μετέπειτα εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο και τον δολοφόνο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, τότε φοιτητή.
-Με βάση την οικονομία, ο Βουρουφάκης ανέπτυξε σχέσεις με τον Αντρίκο Παπανδρέου και με τα άλλα αδέλφια. Υπήρξε μάρτυρας-κουμπάρος στον πολιτικό γάμο του Νίκου Παπανδρέου και έγινε μέλος της ομάδας οικονομολόγων γύρω από τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2003.
-Όμως, επειδή παραγκωνίσθηκε από τους στενούς οικονομικούς συνεργάτες του Γιώργου, όπως η Λούκα Κατσέλη, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Φίλοι. Σαχινίδης (με εξαίρεση τον Αλέκο Παπαδόπουλο) απομακρύνθηκε. Ασχολήθηκε με τα προσωπικά του, (πρώτος γάμος). Τα επιστημονικά οικονομικά αλλά και τα νέα του προσωπικά θέματα (διαζύγιο και δεύτερος γάμος) που τον οδήγησαν στο χώρο της " Νέας Δημοκρατίας". Συνδέθηκε με την πλούσια οικογένεια των άλλοτε μετόχων της Πειραϊκής Πατραϊκής και συγκεκριμένα με την φωτογράφο Δανάη Στράτου μητέρα δύο παιδιών από το δικό της γάμο. Είναι κόρη του Φαίδωνα Στράτου, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Ιάσονα διατέλεσαν ηγετικά στελέχη του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ και στενά συνδεδεμένοι με επιχειρηματικούς κύκλους.
Ο πεθερός του Φαίδων Στράτος διετέλεσε επικεφαλής του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επιμόρφωσης (ΚΠΕΕ), μηχανισμού παραγωγής ιδεολογία και διοργάνωσης συνεδρίων στον χώρο της ΝΔ.
Ο γάμος αυτός φέρεται να έδωσε οικονομική άνεση αλλά και επίλεκτες προσβάσεις ως σύμβουλος σε μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις.
-Παρά το γεγονός ότι με το Μνημόνιο διαμόρφωσε προφίλ αιρετικού και απαισιόδοξου για το μέλλον αλλά και " αντιευρωπαϊστή " αριστερού διατήρησε τις παλαιές σχέσεις του, παράλληλα με εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, πέρυσι κατέθεσε ως μάρτυς κατηγορίας κατά του Πάνου Καμμένου, σε μήνυση την οποία είχε υποβάλλει, ο φίλος του Βαρουφάκη Αντρίκος Παπανδρέου για ύποπτες δωροδοκίες και συναλλαγές με τα τραπεζικά CDS.
Την προεκλογική περίοδο ο Παν. Καμμένος, που καταδικάστηκε ένα μέρει σε αυτή τη δίκη, δήλωνε ότι θα επιδιώξει δικαστική έρευνα της υπόθεσης σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου και των αδελφών του.
 

ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ "ΠΛΟΥΣΙΟ" ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...
 

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

 

Ο 90χρονος Γιώργος Βαρουφάκης, πατέρας του νέου τσάρου της Οικονομίας, του Υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη, είναι πρόεδρος τηςΧαλυβουργικής αλλά και Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεγάλωσε το παιδί του με τις αρχές του "σκύβουμε μπροστά στον Τούρκο".

Κατάλαβες αγαπητέ Έλληνα του 34% που για μια μικρή αυξησούλα (αν την πάρεις και αυτήν) αυτοί που ψήφισες θα ξεπουλήσουν τα πετρέλαια και τα νησιά μας;

 
Υ.Γ. Παραβλέπουμε, για την ώρα, πως ο Σύριζα έχει κολλητούς την Γιάννα και γενικότερα το κεφάλαιο! Αριστερά και κεφάλαιο, εξάλλου, ήταν πάντα έννοιες συνώνυμες...
 
 
ΠΗΓΕΣ :ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ , nonpapernews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου