Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

  ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - Ο ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΣ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ 2ον)...



 

 
ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (Β ΜΕΡΟΣ) ΙΝΚΑ & ΜΑΓΙΑ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ HD  
 
 ΟΙ ΙΝΚΑ & ΟΙ ΜΑΓΙΑ - ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ - ΕΡΕΥΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ - ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ: ΔΡ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΩΡΙΚΟΣ & ΔΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ
ΟΙ ΙΝΚΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΛΧΙΔΑ
ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΙΝΚΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1800ΠΧΧ
ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΝΚΑ
ΜΑΓΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ
ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ & ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΠΟΛ ΒΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ
 

Οι ινδιάνοι και οι αρχαίοι Έλληνες:
Στην γλώσσα των ινδιάνων Θεός λέγετε Τεό!!!! Τεοκάλλι που σημαίνει << το σπίτι του Θεού >> είναι το αρχαίο ελληνικό << Θεού καλιάς >> που σημαίνει << ο βωμός του Θεού >>. Η φράση των Μάγιας << Κόνεξ ‘Ομον Πάνεξ >>, είναι η ίδια με τη φράση << Κόνξ Ομ Πανξ >>, που έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες στα Ελευσίνια Μυστήρια, των οποίων το μυστηριακό τελετουργικό προέρχεται από την Κρήτη!!!! Την ίδια ελληνική φράση χρησιμοποιούν οι Βραχμάνοι στις θρησκευ...τικές τελετές τους, με την μορφή << Κάνσα Ομ Πάνσα >>!!!!
Η γραφή των Μάγια είναι στην κυριολεξία η αρχαία Κρητική γραφή, Γραμμική Α, που έφθασε εκεί από την μεγαλόνησό μας, Η παρουσία του Ελληνισμού ήταν και είναι ορατή στους Μάγια!!!! Η ζωγραφική, η γλυπτική, η υφαντουργία, όλα Ελληνικά και συγκεκριμένα μινωικά και Μυκηναϊκά!!!!
Οι μινωίτες κυβέρνησαν τους Μάγια. Οι Ισπανοί κατακτηταί διηγήθηκαν, ότι η μεγάλη αυτοκρατορική οικογένεια του Περού, η οποία είχε όλα τα υψηλά αξιώματα, ομιλούσε μια ιδιαίτερη γλώσσα, ακατανόητη τόσο από το λαό, όσο και από διερμηνείς!!!! Αυτή η γλώσσα ήταν η αρχαία κρητική!!!! Δηλαδή η αρχαία Ελληνική γλώσσα!!!! Οι Μάγιας αναφέρουν ότι το αρχαίο όνομα των <<< θεών >>> τους ήταν ΤΕΛΛΗΝΕΣ, δηλ. Έλληνες!!!! Το ημερολόγιο των Μάγιας μιλά για τεράστιους και επαναληπτικούς κύκλους στο χρόνο!!!! Αυτό οι σημερινοί επιστήμονες λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να αλλαχτεί, επειδή είναι πολύ πιο ακριβές από το δύσχρηστο Δυτικό αντίστοιχο ημερολόγιο, που το έχουν αλλάξει πολλές φορές και δεν είναι ακόμη πολύ ακριβές!!!! και συγκεκριμένα από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων!!!! Οι Μάγιας ισχυρίζονται ότι ήρθαν εδώ πριν 400.000.000 έτη!!!! Στο Εθνικό Μουσείο του Μεξικού, υπάρχει μια αρχαία απεικόνιση της Γης, στην οποία παρουσιάζονται μορφολογικοί χάρτες των Πολικών Περιοχών του πλανήτη μας, όπως αυτές φαίνονται δίχως τη σημερινή κάλυψη από πάγο!!!! Κάτω : Το δελφικό έψιλον στο λόφο της Γορίτσας στο Βόλο και παρακάτω Το Δελφικό έψιλον στο Μεξικό!!!!! Έτσι για να τα δείχνουμε όπως είναι και όπως πρέπει…..!!!!



 
ΠΗΓΗ : (1)ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ - ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΣΤ.ΔΩΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝ.ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ)
(2) ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΑΡΙΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
 
 

1 σχόλιο: