Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

 Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗΣ , ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

 
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;
 

 
Goodis_Elliniki Avgi

Αναφερόμαστε στον καθηγητή αστροφυσικής Χρήστο Γούδη, ευρύτερα γνωστό στον «πατριωτικό χώρο» από την εποχή που υμνολογούσε τους Εβραίους και εκθείαζε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, όπου κατέβαινε ως υποψήφιος με τον Άδωνι Γεωργιάδη και ήταν υπεύθυνος του «Ιδρύματος Ίων Δραγούμης», που συγκέντρωσε εκτός των άλλων μισό εκατομμύριο υπογραφές (και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…) πολιτών το 2010 -2011, σχετικά με το ζήτημα της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες.
Με απλά λόγια, η Χρυσή Αυγή, αποδεικνύεται περίτρανα πως αρέσκεται σε εντυπωσιακές πολιτικάντικες κυβιστήσεις (δηλαδή πολιτικές κωλοτούμπες): Σαν τον «όπου φυσάει ο άνεμος» Καρατζαφέρη και τις συνεργασίες με τον Παπαδήμο, η Χρυσή Αυγή από τον Εθνικοσοσιαλισμό μεταπήδησε στον αστικό “εθνικισμό” της μασονοδεξιάς του ΛΑ.Ο.Σ., φυσικά μιλώντας πάντα για «Εθνικισμό» (Σιωνιστικών προδιαγραφών)…!
Ο πολιτικαντισμός στην χώρα μας θριαμβεύει και συνεπώς, αποτελείται κυρίως από τέτοιους (κωλοτούμπες). Τρία είναι τα πράγματα που, ο Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Γούδης στην Αθήνα, παραμένει αμετακίνητος: Η φλογερή αγάπη του για τους Εβραίους, τον Σιωνισμό και τους Μασώνους…!
Όχι, δεν διαβάσατε λάθος: Ο Γούδης είναι κατεξοχήν Εβραιολάγνος και φιλοΜασώνος ή για να είμαστε πιο ακριβείς, Μασώνος και Εβραιολάτρης (κάποιοι λένε πως είναι και ο ίδιος Εβραίος, αλλά αυτό δεν το έχουμε εξακριβώσει – τουλάχιστον μέχρι στιγμής)…! Κι επειδή ποτέ δεν γράφουμε τίποτα τυχαία, ξεκινάμε την παράθεση στοιχείων που θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς μας.

Misrael

Στην ανωτέρω εικόνα, μπορείτε να αναγνώσετε το περίφημο πόνημα του εικονιζόμενου Χρήστου Γούδη με τίτλο «Μισραήλ»: Πρόκειται για έναν απερίγραπτο ύμνο λατρείας στους Εβραίους που – κρατηθείτε – δημοσιεύτηκε στο επίσημο περιοδικό του Κ.Ι.Σ.Ε (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας), τα «Χρονικά»…! Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά, του πλέον επίσημου εντύπου της «ελληνικής» Εβραϊκής κοινότητας, που εκδίδει συνεχώς ανακοινώσεις υπέρ του πολυπολιτισμού και εναντίον της ρατσιστικής Χρυσής Αυγής κλπ…!
Αναρωτιόμαστε, τελικά, πόσο ξεφτίλες είναι στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής, ώστε να κατεβάζουν υποψήφιο με το κόμμα τους, ξεδιάντροπα έναν δεδηλωμένο φιλοσιωνιστή Εβραιολάγνο, όπως είναι ο Γούδης;
Κάποιοι ίσως πουν ότι αυτό το ποίημα…, ήταν απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό. Λοιπόν, ας δουν το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Μακελειό» – όπου συχνάζει ο Γούδης – τις εμετικές απόψεις του υποψηφίου της «Ελληνικής Αυγής» για τους Εβραίους (από το 01.32.00 και μετά)…!
 

 

Τί να πρωτοσχολιάσει κανείς; Τις ύβρεις στον Μέγα Αλέξανδρο; Το παράπονο (!) γιατί η Θεσσαλονίκη δεν είναι πρωτεύουσα του Ισραήλ και δεν ονομάζεται με το Εβραϊκό της όνομα…; Την υποστήριξη της Γενοκτονίας των Παλαιστινίων από τους εγκληματίες Σιωνιστές…; Το ότι «εμείς οι Έλληνες έχουμε κακή, ρατσιστική, αντιεβραϊκή παιδεία»…; Ή το “κορυφαίο” όλων, ότι «οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ»…;


goudis_masonos

Το 2011, ο καθηγητής Γούδης, μίλησε σε εκδήλωση του Τεκτονικού Ιδρύματος στην Αθήνα – σταν ανωτέρω εικόνα, παρατίθεται η σχετική πρόσκληση.


Goodis_Lions

Υπενθυμίζουμε πως οι Lions, μαζί με τους Rotary, είναι παρακλάδια της Μασωνίας κι έχουν καταδικαστεί επανειλημμένως από την Ιερά Σύνοδο της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας - προφανώς όμως, ο Γούδης έχει άλλη άποψη…!
Δεν σας φτάνουν όλα αυτά; Τότε, δείτε δύο βίντεο από τις «συνωμοσιολογικές» εκπομπές του Χαρδαβέλλα, στις οποίες ο Γούδης ήταν μόνιμος θαμώνας…!
 
 


 

 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ...

ΠΗΓΗ: ALTERMEDIA HELLAS

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου