Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

 "ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ" - ΝΕΟΚΛΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ...ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ !!

 
 

Ο καθηγητης απο τις ΗΠΑ Iωαννης Ρουσσος συνεταξε μια μελετη για τον Ιουδαιοχριστιανισμο και τα ψευδη που περιεχει, καθως και για τα κακα που εχει προξενησει στον Ελληνισμο και στον ορθο λογο



Το βιβλιο του διανεμεται αφιλοκερδως υπο ηλεκτρονικη μορφη προς ενημερωση του κοινου.

"Το δούλον ούχ οράς όσον κακόν;" (Τους δούλους δεν τους βλέπεις πόσο είναι κακοί;) - Ευριππίδου Αντιόπη. Ομως οι δούλοι του Εβραίου θεού και του ιερατείου τους είναι κάκιστοι.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
http://amphiktyon.blogspot.com/

Και τωρα για το βιβλιο, που μπορειτε να κατεβασετε εδω http://www.roussos.hellasforever.gr/biblio.pdf 
 
Ο τιτλος του ειναι:

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΙ
ΕΠΙ ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ
ΥΠΟ ΤΟΥ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΥ Μ. ΡΟΥΣΣΟΥ
 
 
Ο Ιωάννης, Νεοκλής Φιλάδελφος Μάρκου Ρούσσος, γεννήθηκε στο χωριό Κατάπολα της νήσου Αμοργού την 5-11-1954. Έκτο παιδί Εννεαμελούς απόρου οικογενείας.

Στο δημοτικό σχολείο και το τότε εξατάξιο γυμνάσιο ήταν λίαν καλός έως άριστος μαθητής σε όλα τα μαθήματα, αλλά με ιδιαίτερη κλίση και αφοσίωση στα φυσικομαθηματικά. Τον Σεπτέμβριο του 1972 εισήχθη στην μαθηματική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών μεταξύ των πρώτων. Τον Σεπτέμβριο του 1977 άρχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της πολιτείας Minnesota των ΗΠΑ, λαβών πλήρη υποτροφία εξ’ αυτού του πανεπιστημίου. Από εκεί έλαβε Masters και διδακτορικό (PhD).

Δίδαξε μαθηματικά ως βοηθός και λέκτορας στο πανεπιστήμιο της Minnesota και ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Νοτίου Alabama. Από το 1990 μέχρι και σήμερα (2007) είναι καθηγητής των μαθηματικών στο πανεπιστήμιο Hamline της πολιτείας Minnesota.

Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα πέραν των μαθηματικών ενδιαφέροντά του ήταν πάντοτε η ιστορία και η θεολογία. Έτσι από το 1992 αποφάσισε να μελετήσει ενδελεχώς και επισταμένως την χριστιανική θεολογία και ιστορία για να δώσει απαντήσεις στις πάμπολλες απορίες επί του Χριστιανισμού, τις οποίες διατηρούσε παιδιόθεν, και να ελέγξει τις ανεπαρκείς και μη ικανοποιητικές απαντήσεις πολλών θεολόγων. Η απάντηση που βρήκε κατόπι εκτεταμένης, αμερολήπτου και αντικειμενικής μελέτης συνοψίζεται ως εξής:
«Ιστορικώς ο Χριστιανισμός ήταν η μεγαλύτερη συμφορά που συνέβη μέχρις στιγμής στην ιστορία του ανθρώπου. Το χειρότερο κακό και η πιο φρικιαστική μάστιγα. Εκτός από ολίγες γνωστές ηθικές εντολές, τις οποίες επανέλαβε, (για να είμαστε πιο ακριβείς, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ, δίχως να αναφέρει την πηγή,) η θεολογία του είναι αντιφατική, ανόητη και λανθασμένη. Άκρως επικίνδυνη και καταστροφική τόσο για το άτομο ως μονάδα όσο και για την κοινωνία ως σύνολο! Ο Ιησούς Χριστός των Ευαγγελίων και του Παύλου αποδεικνύεται πλήρως δια των κριτηρίων της ιστορικής επιστήμης ότι είναι μια αλλοπρόσαλλη και αντιφατική μυθολογία!».

Έτσι, αποφάσισε να αρθρογραφεί επί χριστιανικών ιστορικών και θεολογικών θεμάτων και ζητημάτων. Τα άρθρα του τα δημοσιεύει στην Ελληνική και την Αγγλική για να αφυπνίσει το χριστιανικό ποίμνιο κατά δύναμη. Ακόμα, δίπλα στο βαπτιστικό εβραιο-χριστιανικό όνομα Ιωάννης, το οποίο του εδόθη χωρίς να τον ρωτήσουν όταν ήταν δύο μηνών, παραθέτει το ελληνικό όνομα Νεοκλής Φιλάδελφος για να υπενθυμίζει σε όλους το φρικτό ιστορικό γεγονός ότι ο Χριστιανισμός κατέστρεψε τον Ελληνισμό, παρά τα φούμαρα της χριστιανικής προπαγάνδας, και ακόμα ότι η Νέα Ελλάς χρειάζεται "Νέο Κλέος", "Φιλία" και "Αδελφότητα". Όσο για τους χριστιανούς θεολόγους που τον γνωρίζουν είτε προσωπικώς είτε διά μέσου των γραπτών του, ΔΕΝ φοβούνται τον διάλογο μαζί του, διότι ποτέ τους ΔΕΝ τον κάνουν!!!

Η διευθυνση του Ιωαννου Νεοκλεους Φιλαδελφου Μ. Ρουσσου
http://roussos.hellasforever.gr/
neoklis_philadelphos@q.com

Ο Ιωαννης Ρουσσος συνιστα τις κατωθι ιστοσελιδες
http://www.atheistfoundation.org.au
http://www.skepticsannotatedbible.com
http://www.exchristian.net
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου