Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

 ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...ΠΗΓΗ BLOG ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΟΥ...

 

 
 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ! 
    


 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΈΝΤΟΝΑ ΔΙΌΤΙ:

1.Πρέπει να μπουσουλούν όλοι όσοι δηλώνουν Χριστιανά, διότι αυτό επιβάλλει η ταπείνωση που προπαγανδίζουν! Θέλω να βλέπω στα τέσσερα τους μουσάτους, από πίσω βολευτές κι όλο το πλούσιο κατεστημένο. 
2. Να έχουν ο καθένας στην πλάτη σταυρό. Δεν νομίζω να θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο απτον Ευραίο Μεσσία τους που περιμένουν να ξανάρθει. 
3.Να μας πληρώνουν να τους μαστιγώνουμε για να νοιώθουν πιο έντονα και βαθειά την πίστη (προβατοποίηση) τους! 
4.Αν δεν τα κάνουν αυτά κι όλα τα χριστιανικά καθήκοντα πχ καθημερινές προσευχές για ταπείνωση, εξομολόγηση για συγχώρεση, νηστεία για εξάγνιση, εκκλησιασμό στις νεκροκεφαλές και τα ξεραμένα κομμάτια ψοφιμιών των προηγούμενων μουσάτων, εκκλησιαστικό ντύσιμο, αποφυγή θαλασσίων μπάνιων με μπικίνι, σεξ, κλπ.. μην μπερδεύονται στα σκέλια μας γμτ!

Το μπουσούλισμα δεν είναι αρκετό για ταπείνωση κι "αγία" υπακοή!

Κι αυτά που ρίχνουν στα παγκάρια είναι λίγα.. 


Οι μουσάτοι πτωματολάτρες έχουν πολλά έξοδα.. Οι βασικοί μισθοί χωρίς επιδοτήσεις με δισεκατομμύρια είναι ψίχουλα! Είναι πολυέξοδοι και χρειάζονται συνεχώς πολλά λεφτά !

Επίσης χρειάζονται περισσότερα τάματα και μόνο από καθαρό χρυσό και διαμάντια! Τα άλλα δεν τα θέλει η αειπαρθένα ρεεεε... Σταδιάλαααα θα ρίξει φωτιά να σας κάψει κόπροι..!


 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου