Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

 ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ (ΣΛΑΒΟΣ) ΡΩΣΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΣ (ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ;;

 
 


Πορνογραφικό υλικό (ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ) χαρακτήρισε Ρώσος βουλευτής, το γυμνό θεό Απόλλωνα που απεικονίζεται στο χαρτονόμισμα, που έχει αξία 100 ρούβλια.
Ο Ρομάν Κουντιάκοβ, υπέβαλε αίτημα στο κοινοβούλιο και την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, ζητώντας την απόσυρση του χαρτονομίσματος και την αντικατάσταση του, από φωτογραφία της Κριμαίας, καθώς είναι προσβλητικό (Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ) για τα παιδιά.
“ Καθώς περπατούσα στο διάδρομο,είδα ένα αγόρι και ένα κορίτσι που πιθανολογώ ότι θα πήγαιναν τρίτη δημοτικού. Καθόντουσαν και κοιτούσαν το συγκεκριμένης αξίας χαρτονόμισμα. Σκέφτηκα ότι δεν συμβαίνει κάτι παράξενο, μέχρι που το κορίτσι φώναξε στο αγόρι, “το βλέπεις ότι ο άνδρας είναι γυμνός;”. Σοκαρίστηκα.(ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΟΚΑΡΕΤΑΙ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ)... Είναι εμφανές ότι ο θεός Απόλλωνας απεικονίζεται γυμνός,” είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.
Ο βουλευτής στους ισχυρισμούς του, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η αδαμιαία περιβολή του Απόλλωνα, προωθεί την προπαγάνδα υπέρ των ομοφυλόφιλων (ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ) , η οποία έχει απαγορευθεί δια νόμου από το ρωσικό Κοινοβούλιο.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου