Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

 Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ...

 
 


 


 
Στον τελικό η Αργεντινή, νίκησε 4 -2 την Ολλανδία στη διαδικασία των πέναλτι και Θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία την Κυριακή (22:00, Μαρακανά)
Η Αργεντινή επικράτησε στα πέναλτι με 4-2 της Ολλανδίας και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ, την ερχόμενη Κυριακή στις 22:00 στο Μαρακανά, απέναντι στην Γερμανία.

Οι Οράνιε και η Αλμπιτσελέστε δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους ούτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ούτε στην παράταση με το σκορ να μένει στο 0-0.
Αυτή είναι η 5η φορά που φτάνει σε τελικό και θα διεκδικήσει το τρίτο της τρόπαιο, ενώ για 3η φορά θα το διεκδικήσει κόντρα στους Γερμανούς, με το 1986 και το 1990 (πήρε το πρώτο, έχασε το δεύτερο).
Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Ρον Φλάαρ, όμως ήταν και μοιραίο, καθώς έχασε το πρώτο πέναλτι, για την ακρίβεια το έπιασε ο Σέρχιο Ρομέρο, αλλά η εκτέλεση ήταν κακή.


Ο Ρομέρο, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μονακό, έγινε ήρωας, καθώς απέκρουσε και το πέναλτι του Σνάιντερ. Από την άλλη ο Σίλεσεν δεν έπιασε κανένα, εξακολουθεί να μην έχει πιάσει κανένα στην καριέρα του, ενώ ο Φαν Χάαλ επέλεξε να κάνει τρεις αλλαγές και να μην κρατήσει μία για να βάλει στην θέση του τον Κρουλ, όπως με Κόστα Ρίκα.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΜΙΑ ΧΩΡΑ (ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ , ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΟΙΝΩΣ) ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ! !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου