Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ "ΝΕΚΡΟ" , ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ .... ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ...

 
 


Με επίσημο έγγραφο της προς το Συμβούλιο Σύνδεσης της Ευρωπαικής Ένωσης με την Τουρκία, η Άγκυρα τονίζει πώς η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένα κράτος «νεκρό» και της κάνει την… κηδεία. Είναι το Συμβούλιο στο οποίο προεδρεύων ήταν ο Ε. Βενιζέλος, ο οποίος μόνο που δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Τουρκία για τη συμβολή της στην επίλυση του Κυπριακού.
Στο έγγραφο που κατατέθηκε με κάθε επισημότητα η Άγκυρα τονίζει ότι το κράτος της Κύπρου είναι «νεκρό», ενώ αξιώνει ένα «νέο» διζωνικό-δικοινοτικό καθεστώς, με βάση τη λογική των «δύο συνιστώντων κρατιδίων».
Το έγγραφο, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το οποίο συνιστά ουσιαστικά απάντηση στην κοινή θέση της ΕΕ για την Τουρκία, διανεμήθηκε σε όλα τα κράτη-μέλη, περιλαμβανομένης και της φερόμενης ως «εκλιπούσας».
Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, «έως ότου εξευρεθεί μια τελική και δίκαιη λύση στο Κυπριακό πρόβλημα, η ένταξη των Ελληνοκυπρίων σε οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί θετικά από την Τουρκία».
Όπως αναφέρει η Άγκυρα, η υιοθέτηση των απαιτήσεων των Ελληνοκυπρίων για ένταξη σε διεθνείς οργανισμούς, «θα ενίσχυε τον ψευδή ισχυρισμό τους να εκπροσωπούν την εκλιπούσα "Κυπριακή Δημοκρατία" και θα τους αποσπούσε την προσοχή από τον στόχο της λύσης».
Σημειώνει, επίσης, πως η «Ελληνοκυπριακή Διοίκηση», όπως αποκαλεί η Άγκυρα την Κυπριακή Δημοκρατία, «δεν εκπροσωπεί ολόκληρο το νησί». Δεν μπορούν, προστίθεται, να ισχυριστούν αρμοδιότητα, δικαιοδοσία ή κυριαρχία επί των Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι, όπως υποστηρίζεται, έχουν «ισότιμο καθεστώς».
Αυτά ήταν σε γνώση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Ε. Βενιζέλου που ήταν και ο προεδρεύων της συνεδρίασης αλλά ουδεμία απάντηση ή αντίδραση υπήρξε τόσο από τον ίδιο όσο και από Κυπριακής πλευράς, αφού παρίσταντο και ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών.
Είναι αυτό που επανειλημμένα έχουμε γράψει πώς Βενιζέλος, Σαμαράς και Αναστασιάδης ενταφιάζουν το Κυπριακό και παραδίδουν τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων στους Τούρκους.

ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΕ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ , ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΥΓΜΗ , ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
 ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου