Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

 ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ . ΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;;;

 
 
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ...

"Αεροδρόμιο Καστελίου, μεταφορικοί κόμβοι, ένα ολόκληρο νησί είναι πλέον στην ατζέντα των Κινέζων που βλέπουν προοπτικές στην περιοχή.
Την Παρασκευή 20 Ιουνίου το βράδυ θα έρθει στην Κρήτη ο Κινέζος πρωθυπουργός με τη σύζυγο του.  Στελέχη της Πρεσβείας έχουν έρθει στην Κρήτη για να προετοιμάσουν το έδαφος και να εξετάσουν τις συνθήκες ασφαλείας. Το κινέζικο πρωθυπουργικό ζεύγος θα διανυκτερεύσει σε πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στη Xερσόνησο και την επόμενη ημέρα θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού αλλά και το Αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου - μαζί με το ζεύγος Σαμαρά καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός αποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε όλη αυτή την επενδυτική "φιλοσοφία" και το άνοιγμα των Κινέζων.  Τώρα εξετάζονται και οι λεπτομέρειες για το κατά πόσο θα τους παίρνει το βαρύ πρόγραμμα να επισκεφτούν και 1-2 “ευαίσθητες” περιοχές που ενδιαφέρουν τους Κινέζους όπως το Καστέλι για το οποίο Κινέζικος κολοσσός (η China State Construction Engineering Corporation με παρουσία σε όλο τον κόσμο)  έχει επισήμως ενδιαφερθεί όπως και η Fosun.
Μάλιστα, οι δύο πρωθυπουργοί πρόκειται να κάνουν δηλώσεις στο τέλος της επίσκεψης και δεν θα θεωρηθεί έκπληξη εάν γίνει αναφορά στις δύο αυτές επενδύσεις. 

Είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή στη διάρκεια του ταξιδιού ο Κινέζος πρωθυπουργός θα αναφερθεί στο σύνολο των κινεζικών επενδύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί: Πέρα από την COSCO και τις δύο μεγάλες κινεζικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών Huawei και ΖΤΕ, θα γίνει αναφορά στη συμμετοχή της εταιρείας Fosun στο επενδυτικό σχήμα που «έκλεισε» το deal του Ελληνικού (η ίδια εταιρεία είχε εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον για τον ΟΠΑΠ αλλά και τον Αστέρα), αλλά και στην προσπάθεια της State Grid corporation να εξαγοράσει το 66% της ΑΔΜΗΕ – του δικτύου της ΔΕΗ. Όπως, ενδέχεται να γίνει αναφορά στο ενδιαφέρον για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών και του μάνατζμεντ του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», ο διαγωνισμός του οποίου προγραμματίζεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος."  ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ
 
ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ  ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΡΩΜΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΣΥΜΒΑΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ , ΙΔΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
- ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟ.
- ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ , ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΑΛΤΑΡΕΣ ...
 ΕΝΑ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ , ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ , ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ".
 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ .."ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ" . ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
 ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ" .
 ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
 ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ;;;
 ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ :
  ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΕΜΠΑΠ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ , ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΡΕΑΣ.
 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ , ΚΟΡΟΪΔΑ ΡΩΜΙΟΙ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ...
 
 Τρώνε ανθρώπους
 
Τρώνε και σκύλους
 
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου