Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!!

 
 
 
 
Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΩΣΥΝΗΣ" , ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ 20 ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΜΑΖΙ ! ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ !
 
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΡΟΥ , ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΑΥΛΟΥ :
 
Η απόκρυψη της αλήθειας από τους επίσημους ταγούς της Ρωμιοσύνης, δηλαδή τους σκοταδιστές της Διανόησης, της επίσημης Ιστορίας, της Ορθοδοξίας, του ίδιου του Νεοελληνικού κράτους, που ως επίσημη ιδεολογία του επιμένει να προτιμά το τραγελαφικό κατασκεύασμα του «Ελληνοχριστιανισμού», έχει εξώφθαλμες βαρύτατες συνέπειες στο παρόν και το μέλλον τού Έλληνα. Εκτρέφει την δεισιδαιμονία, ναρκοθετεί την παιδεία με τον σκοταδισμό της, εκφυλίζει τον πολιτισμό σε ασιατική βαρβαρότητα, πυροδοτεί τα συμπλέγματα εθνικής μειονεξίας και εν τέλει θωρακίζει ένα ενιαίο μεσαιωνικού τύπου πολιτικο-στρατιωτικο-δικαστικο-θρησκευτικό κονφόρμ, που κρατά την Ελλάδα ως χώρα της τελευταίας Θεοκρατίας στην Ευρώπη.
 
Αλλά πάνω απʼ όλα η χείριστη, η θανατηφόρα, θα έλεγα, συνέπεια του Σκοταδισμού αυτού είναι, ότι καταντά τον Έλληνα ιδεολογικά σχιζοφρενή, που παραδέρνει ανάμεσα στους δύο πόλους «Ελληνισμός» - «Χριστιανισμός», δύο πόλους που όχι μόνο κοσμοθεωρητικά είναι απολύτως αγεφύρωτοι ως εκ διαμέτρου αντίθετοι μεταξύ τους, αλλά και ιστορικά ουδέποτε συνυπήρξαν:
Μόλις επικράτησε ο δεύτερος, ο πρώτος δολοφονήθηκε ως ιστορικό μέγεθος. Αυτός ο τρομερός εθνικός διχασμός παραλύει τον Έλληνα, τον καθιστά ένα φοβισμένο, ανασφαλές, δουλικό και κατά συνέπειαν κυνικό και διεφθαρμένο πλάσμα, έναν μεσαιωνικού τύπου άνθρωπο, που δεν είναι παρά μία αξιοθρήνητη γελοιογραφία του προχριστιανικού Έλληνα.
Αγαπητέ παλαιέ φίλε,
Σας εύχομαι υγείαν για το Νέον Έτος.
Με τη συμπλήρωση των τριών ετών από την αναστολή έκδοσης του «Δαυλού» αποφάσισα να παρουσιάσω την κεντρική σκέψη που διαμορφώθηκε στα εικοσιεπτά χρόνια της ιστορικής διαδρομής του σε ένα εύχρηστο βιβλίο 240 σελίδων, το οποίο αποτελεί την κωδικοποίηση των αντικειμένων που ερεύνησε το περιοδικό αλλά και των προτάσεών του για την ανακοπή της δεινής πορείας του Ελληνισμού κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίο είδαμε την πραγματικότητα στα εικοσιεπτά χρόνια της προσπάθειάς μας επαληθεύεται σήμερα με τραγική ακρίβεια, αλλά ταυτόχρονα η μακραίωνη νύχτα του Έλληνα δεν διακόπτεται με την συνειδητοποίηση, ιστορική και πολιτική, των αιτίων, που χωρίς αυτή δεν μπορεί να υπάρξει η επόμενη μέρα της σημερινής μας έσχατης κατάπτωσης.
Το βιβλίο, με τίτλο «Ο Βυζαντινορθόδοξος Ζητιάνος του Πλανήτη.– Θεμελιώδεις σκέψεις πολιτικής αυτογνωσίας», δίνει μια άλλη διάσταση στα αίτια του σήμερα και στο ποθητό αύριο, στους τομείς α) «Ατομικός ψυχολογικός τύπος», β) «Κρατική ιδεολογία», γ) «Συνέπειες στο Δημόσιο βίο», αλλά και παρουσιάζει προτάσεις για την μετάβαση δ) «Από τον Εξουσιασμό στην Πολιτική», που αποτελεί και το τελευταίο, το Δ μέρος του βιβλίου.
Σας ενημερώνω για την έκδοση αυτή, γνωρίζοντας ότι ο προβληματισμός σας ως αναγνώστη του «Δαυλού», ο οποίος έβαινε παράλληλα προς τους δικούς μας προβληματισμούς, αποδελτιώνεται στο βιβλίο αυτό, αλλά και δικαιώνεται δυστυχώς με την σημερινή ελληνική τραγωδία.

Φιλικώτατα
Δημήτρης Ι. Λάμπρου


Υ.Γ.: Κεντρική διάθεση του βιβλίου με την προσιτή τιμή των 14 ευρώ (και ταχυδρομικές αποστολές επί αντικαταβολή): "Εν Αθήναις"-Σίμος Αχιλλέας, Μαυροκορδάτου 9, Αθήνα Τηλ.: 2103830491

Συζήτηση για τα κεντρικά σημεία του βιβλίου στα τηλέφωνα 2109841655 ή 2253051137.– Διαφωτίστε τα σημερινά θύματα του σύγχρονου βυζαντινισμού για την ανείπωτη πραγματική αιτία των δεινών τους.

– Μιλήστε τους για την ύπαρξη αυτού του βιβλίου.


ΠΗΓΗ: www.davlos.gr/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου