Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

 MOTOGP 2014 - ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ) ... ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ !!

 
Ο ΗΡΩΪΚΟΣ ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 300 ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ !!
 
 


O Μαρκ Μάρκεθ γίνεται ολοένα και καλύτερος, ακόμα κι αν αυξάνεται ο ανταγωνισμός. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε την έβδομη νίκη σε επτά αγώνες φέτος στο MotoGP στο καταλανικό Grand Prix. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από το 2002 και τον Βαλεντίνο Ρόσι επίσης στη Honda.
Σε έναν αγώνα με δυνατό συναγωνισμό από την αρχή μέχρι το τέλος ο Μάρκεθ υπερίσχυσε στον τελευταίο γύρο του τιμέιτ του στη Repsol Honda, Ντάνι Πεδρόσα.
Οι δύο οδηγοί είχαν επαφή, ο Μάρκεθ κατάφερε να φύγει μπροστά, ο Πεδρόσα έχασε την αγωνιστική γραμμή και επέτρεψε στον Βαλεντίνο Ρόσι (Yamaha) να τον προσπεράσει για να του πάρει τη δεύτερη θέση.
Στην εκκίνηση ο Χόρχε Λορένθο (Yamaha) έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση, προσπερνώντας από την εξωτερική τον poleman Πεδρόσα, με τον Μάρκεθ να πέφτει στην πέμπτη θέση.
Στον 4ο γύρο ο Ρόσι προσπέρασε τον Λορένθο για την πρώτη θέση με τον Ισπανό να μένει στην τέταρτη θέση, δίχως να καταφέρει να ακολουθήσει τους τρεις πρωτοπόρους.
Ο Ρόσι κράτησε το προβάδισμα με τις δύο Honda να τον πιέζουν. Επτά γύρους πριν από το τέλος ο Μάρκεθ προσπέρασε τον Ρόσι. Ακολούθησε μια "μάχη" ανάμεσα στους δύο οδηγούς με συνεχόμενα προσπεράσματα ο ένας στον άλλο.
Ο Πεδρόσα όμως ήταν εκείνος που απείλησε περισσότερο τον Μάρκεθ. Δύο φορές τον προσπέρασε στον τελευταίο γύρο, αλλά ο Μάρκεθ απάντησε.
Πέμπτος ήταν ο Στέφαν Μπραντλ (LCR Honda) για να ακολουθήσουν τα δύο αδέρφια Εσπαργαρό, ο Αλεΐς και ο Πολ. Την πρώτη 10άδα έκλεισαν ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο (Ducati), ο Αντρέα Ιανόνε (Pramac Ducati) και ο Μπράντλεϊ Σμιθ (Tech 3 Yamaha).
 
ΠΗΓΗ: SPORT24.GR
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου