Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ...

 
 
 


 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ...
 
"«Η ζωή δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος στο τέλος της Νυκτερινής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κίσαμο, το βράδυ της 16ης Μαΐου.
Διακόσια και πλέον παιδιά, μαθητές κυρίως Λυκείων της περιοχής, ανταποκρίθηκαν (ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΤΙΚΑΝ) στο κάλεσμα της Μητροπόλεως, μετείχαν στην Θεία Λειτουργία, η πλειοψηφία των οποίων κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων, και προσευχήθηκαν για επιτυχία της προσπάθειας των στις επικείμενες εξετάσεις.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος ανέπεμψε  ειδική προσευχή-ευχή υπέρ φωτισμού, βοηθείας και επιτυχίας των υποψηφίων. Τόνισε δε την ομορφιά της ευγενούς άμιλλας και την αξία του αγώνα της ζωής. «Πιστεύομε σ΄ εσάς, σημείωσε, και προσδοκούμε από εσάς αυτό τον καλύτερο κόσμο που δυστυχώς εμείς οι μεγαλύτεροι αστοχήσαμε να δημιουργήσομε. Η ασυνέπεια λόγων και έργων μας αιτία αυτής της αστοχίας μας. Όμως η ζωή απλώνεται απλόχερα μπροστά σας.
Μην πάψετε να ονειρεύεστε, να οραματίζεστε και να χτίζετε το μέλλον σας. Μην πάψετε  ποτέ να αγωνίζεστε και να παλεύετε για τα όνειρα και τα οράματα σας. Οι δυσκολίες των καιρών να σας θωρακίζουν με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, υπομονή και επιμονή για τους ευγενής στόχους της ζωής σας. Οι στόχοι σας να είναι υψηλοί, να μοιάσετε με  τους αετούς που πετούν ψηλά για να μπορούν να βλέπουν όλο τον κόσμο. Να έχετε πίστη στον Θεό και εμπιστοσύνη στην Παναγία μας και τους Αγίους μας.
Να προσεύχεστε και όταν σας απογοητεύουν τα ανθρώπινα, να ζητάτε τον φωτισμό και την αγάπη του Θεού και να είστε σίγουροι ότι Εκείνος ως Πατέρας όλων μας θα σας χαρίσει κάθε αναγκαίο και καλό για την ζωή και το μέλλον σας», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος ευχόμενος καλή επιτυχία και μοιράζοντας ως ευλογία Σταυρούς, Εικόνες του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού (...ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΛΕΠΡΩΝ - ΦΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ) και κομποσκοίνια. "

ΠΗΓΗ://www.amen.gr/article18077#sthash.WnEPU9TY.dpuf
 

 Εδώ φιλάνε τα χέρια ανθελλήνων παπαδων...

 Εδώ μοιράζουν και Χριστιανικά στυλό..Μιλάμε για ψιλικατζίδικο...

 
ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΕΧΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΛΕΙΨΑΝΑ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου