Τρίτη 27 Μαΐου 2014

 Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..... ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΙΜΩΝΕΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..





ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΚΠΟΜΠΗ , ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ , ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ .

 


Δεν χρειάζεται η πριν λίγο καιρό, έρευνα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Freedom House που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, ώς τη χώρα με τη μεγαλύτερη επιδείνωση στην Ελευθερία του Τυπού, για να καταλάβουμε πως ειδικά στα μνημονιακά χρόνια η δημοσιογραφία και η ελευθεροτυπία, δέχεται δυνατά χτυπήματα.
 

Το απίθανο περιστατικό που συνέβη με την υποψήφια ευρωβουλευτή της Ελιάς, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και την δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, Κατερίνας Πολύζου, δεν είναι τόσο απίθανο πια, στην Ελλάδα της κατρακύλας στην ελευθερία του Τύπου.
Η δημοσιογράφος θύμωσε την κ. Αλ Σάλεχ, γιατί την ρωτούσε για την θέση του Βαγγέλη Βενιζέλου σχετικά με τις βομβαρδισμό της Συρίας και τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Μετά την συνέντευξη, κόβουν την εκπομπή της δημοσιογράφου Κατερίνας Πολύζου.
Εμείς απλώς θέλουμε να επισημάνουμε πως ο διευθυντής του καναλιου, είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά.
Στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στο Κόκκινο 105,5 η δημοσιογράφος κατήγγελε την πήραν πισω την δυνατότητα διαχείρισης της ιστοσελίδας του καναλιού, και πως της έσβησαν χιλιάδες αναρτήσεις που είχε κάνει. Να σημειωθεί πως παρά της του "κοψίματος" της εκπομπής, εκείνη συνέχιζε να αναρτά ειδήσεις στην ιστοσελίδα


ΠΗΓΗ: http://www.alfavita.gr/
ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: Νέα Τηλεόραση


ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΙΝΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ..
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου