Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

 ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ !! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ -  ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΠΡΟΦΑΓΟΣ...ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ  ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ .... ΝΤΡΟΠΗ ...





ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ  9 - 17 ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ¨4  ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΕΖΕΚΙΗΛ ....

9. Και συ λάβε εις σεαυτόν σίτον και κριθήν και κυάμους και φακήν και κέγχρον και άρακον, και θες αυτά εις εν αγγείον και κάμε εξ αυτών άρτους εις σεαυτόν· κατά τον αριθμόν των ημερών καθ' ας θέλεις πλαγιάσει επί την πλευράν σου, τριακοσίας και ενενήκοντα ημέρας θέλεις τρώγει εκ τούτων.
10. Και το φαγητόν σου, το οποίον θέλεις τρώγει εκ τούτων, θέλει είσθαι με ζύγιον, είκοσι σίκλων την ημέραν· από καιρού έως καιρού θέλεις τρώγει εξ αυτών.
11. Και ύδωρ με μέτρον θέλεις πίνει, το έκτον ενός ίν· από καιρού έως καιρού θέλεις πίνει.
12. Και θέλεις τρώγει αυτούς ως κριθίνους εγκρυφίας, και θέλεις ψήνει αυτούς με κόπρον εξερχομένην από ανθρώπου, έμπροσθεν των οφθαλμών αυτών.
13. Και είπε Κύριος, Ούτω θέλουσι φάγει οι υιοί Ισραήλ τον άρτον αυτών μεμολυσμένον μεταξύ των εθνών, όπου θέλω διασκορπίσει αυτούς.
14. Και εγώ είπα, Α, Κύριε Θεέ· ιδού, ψυχή μου δεν εμολύνθη, επειδή από νεότητός μου έως του νυν δεν έφαγον θνησιμαίον ή θηριάλωτον, ουδέ εισήλθε ποτέ εις το στόμα μου κρέας βδελυκτόν.
15. Και είπε προς εμέ, Ιδέ, έδωκα εις σε κόπρον βοός αντί κόπρου ανθρωπίνης, και με ταύτην θέλεις ψήσει τον άρτον σου.
16. Και είπε προς εμέ, Υιέ ανθρώπου, ιδού, εγώ θέλω συντρίψει το υποστήριγμα του άρτου εν Ιερουσαλήμ· και θέλουσι τρώγει άρτον με ζύγιον και εν στενοχωρία, και θέλουσι πίνει ύδωρ με μέτρον και εν αγωνία·
17. διά να καταντήσωσιν ενδεείς άρτου και ύδατος· και θέλουσιν εκθαμβείσθαι προς αλλήλους, και θέλουσιν αναλωθή διά τας ανομίας αυτών.
(Ἰεζεκιὴλ 4:9-17)


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Εδώ ο Χριστιανικός Θεός ,τον οποίο πιστεύουνε και το 90% των παραπλανημένων Νεοελλήνων , διατάζει τον Προφήτη του και προπάτορα των Εβραίων , να φτιάξει κριθαρένια ψωμάκια ανακατεμένα με ανθρώπινα σκατά (μπλιάχ) ,  να τα ψήσει και να τα φάει...
 Ο Ιεζεκιήλ όμως αντιδρά , και τότε ο Χριστιανικός Θεός (καταλαβαίνοντας την μ@κ@κία του) , διορθώνει την διαταγή και του δίνει σκατά βοδιού (ξανά μπλιάχ) να φτιάξει , να ψήσει και να φάει τα ψωμάκια του .....

ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ....
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ...

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΟΥ: bibleonline.ru/bible/ell/26/04/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου