Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

 ΤΑ "ΤΕΡΑΤΑ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ....

 
 


 Ο Ιταλός ιστορικός Ευτρόπιος (4ος μ.Χ. αιώνας) και ο εκκλησιαστικός ιστορικός Σωζόμενός (400-450 μ.Χ.) αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος σκότωσε με δόλο το Λικίνιο , σύζυγο της αδελφής του , παρά τις υποσχέσεις που της είχε δώσει για το αντίθετο και το υπέρογκο ποσό χρημάτων που πήρε για να τον αφήσει ζωντανό , και για να κορέσει τα κακούργα ένστικτά του , σκότωσε και τον δεκατετράχρονο γιο της , τον Λικιανό (φοβερή αδελφική αγάπη) ..
 Η μάνα του Κωνσταντίνου , η Ελένη , ήταν μια γκαρσόνα ταβέρνας και παλλακίδα του πατέρα του.
Οι ιστορικοί αποδίδουν όλα τα εγκλήματα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ στις επινοήσεις της πανούργας ΕΛΕΝΗΣ , "την οποία μάζεψε ο πατέρας του από την κοπριά και την ανέβασε στο θρόνο".
 Ο ιστορικός Κωνσταντίνος Σάθας (1842 - 1914) στο βιβλίο του "Μεσαιωνική Βιβλιοθήκη" γράφει:<Αυτή η μητέρα του ιδρυτού του Χριστιανισμού Κωνσταντίνου , η Αγία Ελένη , ήταν ευτελής εταίρα , κόρη ταπεινού πανδοχέα από το δρέπανο της Βιθυνίας , όπου διανυκτέρευσε και γνώρισε αυτήν ο Κωνστάντιος Χλωρός > .

Ο Κωνσταντίνος το 313 μ.Χ. υπέγραψε το "διάταγμα (δήθεν) ανεξιθρησκείας των Μεδιολάνων" , και έβαλε ουσιαστικά την ταφόπλακα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ η οποία δέχτηκε σύντομα την φρικαλέα επίθεση του Χριστιανισμού ..

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ ....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου