Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ...

 
 
 
 
 
 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!!
« Όταν όλοι οι άλλοι καταγίνονται σε λόγια, εμείς ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!!!»
Ελληνικέ Λαέ,
Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», κατόπιν μιας επιδέξιας πολιτικής κίνησης ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕ ΟΛΟ, ΤΟ ΕΚ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ότι το ενδιαφέρον ΟΛΩΝ τους για τον επικείμενο αφανισμό του ελληνικού Λαού είναι μόνο λόγια κούφια και μεγάλα, χωρίς περιεχόμενο.
Μεταβάλλοντας τα λόγια σε ΠΡΑΞΕΙΣ, την 8η Μαΐου 2014 ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ προς το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με το αίτημα, να μη μετάσχουν στις επικείμενες εκλογές:
  α.. τα ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΝΤΑ, από την ΖΙΜΕΝΣ και καταδικασθέντα από το Ειρηνοδικείο του Μονάχου κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τα οποία, ως κυρίαρχα όργανα του κράτους, όχι μόνο ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ αλλά ΤΕΛΕΣΑΝ κατ’ εξακολούθηση και ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ της κατάχρησης εξουσίας και της απιστίας κατά την υπηρεσία,
  β.. καθώς και το βαρυνόμενο με παράνομη δράση κατά τα έτη 2010-2013 κόμμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκ της ασκήσεως ποινικών διώξεων κακουργηματικής μορφής κατά του πολιτικού αρχηγού αυτού και βουλευτών του.
Φυσικά, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο ελληνικός Λαός ενημερώθηκε από τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης για την ΥΨΙΣΤΗΣ σημασίας πολιτική αυτή ενέργεια και τούτο διότι οπωσδήποτε ενοχλεί την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, που δρα στα σπλάχνα της χώρας μας. Έτσι οι μάσκες έπεσαν, αποκαλύπτοντας και τους ΔΗΘΕΝ υπέρμαχους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ καθεστωτικούς πληροφοριοδότες-κονδυλοφόρους.
Ο Άρειος Πάγος, με την υπ’ αριθμόν 65/11-05-2014 απόφασή του έκρινε ότι: «ο συνταγματικός νομοθέτης, με το άρθρο 29 παράγραφος 1 εδάφιο α του Συντάγματος, ανήγαγε τα πολιτικά κόμματα σε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ…» και κατά την ως άνω απόφασή του: «απέφυγε σε όλα τα στάδια θέσπισης και τροποποίησης των αντιστοίχων διατάξεων να διαλάβει επιφύλαξη νόμου και οποιονδήποτε ιδεολογικό ή άλλον περιορισμό, πέραν της θεσπιζόμενης υποχρέωσης η οργάνωση και η δράση τους να υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, ώστε να αποτραπεί κάθε επέμβαση στην ελεύθερη λειτουργία τους με νόμο ή με δικαστική απόφαση. Τέτοια δε ανεπίτρεπτη επέμβαση θα ήταν και η δικαστική απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογές πολιτικού κόμματος…».
ΟΜΟΛΟΓΕΙ δηλαδή ο Άρειος Πάγος ότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ακόμη και αν αυτή είναι παράνομη και ασύδοτη και ακόμη διότι με το άρθρο 86 του Συντάγματος, είναι υποχρεωμένος να στείλει τις δικογραφίες στην Βουλή και αυτή να ασκήσει δίωξη. Όμως στην Βουλή λιμνάζουν πάνω από 142 δικογραφίες κατά πολιτικών για τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας, κατάχρησης εξουσίας και παράβαση καθήκοντος και ΟΥΔΕΠΟΤΕ βρέθηκαν, οι κατά το Σύνταγμα, 30 βουλευτές να ασκήσουν την δικαστική τους υποχρέωση επιβεβαιώνοντάς μας, ότι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Σήμερα όμως, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ«ΕΛ.ΛΑ.Σ.», εκπροσωπούμενη από Έλληνες το γένος, κατόπιν της υπ’ αριθμόν 66/2014 αποφάσεως του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου καθιστάμενη πλέον ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ΔΗΛΩΝΕΙ ότι:
“Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ«ΕΛ.ΛΑ.Σ.» κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 120 του Συντάγματος, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ για την ανατροπή του καθεστώτος της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που έχει επιβληθεί στη χώρα μας από την 13η Αυγούστου 2009 μετά την δημοσίευση της αποφάσεως του Ειρηνοδικείου του Μονάχου κατά Μιχαήλ Χριστοφοράκου [υπόθεση ΖΙΜΕΝΣ], με αποτέλεσμα οι κυβερνώντες πολιτικοί, ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ, να έχουν καταστεί ΟΜΗΡΟΙ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ [Γερμανία] και διεθνών τοκογλύφων ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ, ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, κατ’ εξακολούθηση ειδεχθή εγκλήματα κατά του ελληνικού Λαού [οικονομικά-κοινωνικά-πολιτικά αλλά και κατά της ζωής του μετά από τις 5.500 αυτοκτονίες Ελλήνων ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ τον Ελληνικό Λαό σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ και ως πρώτο βήμα αντίστασης ΣΥΝΙΣΤΑ να σταματήσει να πληρώνει τους άμεσους κεφαλικούς και τεκμαρτούς φόρους [χαράτσια, τέλη επιτηδεύματος, φορολογία εισοδήματος κ.λ.π.] που επέβαλλε το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με το νομικό πλαίσιο, που παρανόμως θέσπισε κατά τα έτη 2010-2014 ως εκβιαζόμενο και να πληρώνει ο ελληνικός Λαός ΜΟΝΟΝ τους φόρους, που του αναλογούν και απορρέουν από τον νόμο 2238 όπως ίσχυε μέχρι το 2008, πριν δηλαδή την επιβολή του ανωτέρω καθεστώτος”.
Για τους ανωτέρω λόγους, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», ΠΑΡΕΧΕΙ πολιτική και νομική κάλυψη σε όλους τους Έλληνες και τους καλεί να εγγραφούν τυπικά και δωρεάν στην ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», ώστε στις υπηρεσίες που θα απευθύνονται, μαζί με την σχετική αίτησή τους να καταθέτουν και βεβαίωση μέλους για να τους παρέχεται και η πολιτική κάλυψη.
ΠΑΤΡΙΔΑ για εμάς είναι τα σπίτια μας και το ιερό χώμα που πατάμε. ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό σπίτι και καμμία πηγή πλουτισμού δεν πρόκειται να χαρίσουμε στα όρνεα του διεθνούς Σιωνισμού. Αυτό είναι η δική μας υποχρέωσις ως Ελλήνων!!! Αυτό είναι το έναυσμα του δικού μας αγώνα εναντίον των δυνάμεων κατοχής!!! Αυτοί είμαστε εμείς που συγκροτούμε την ελπίδα της ΕΛΛΑΔΑΣ. Αυτή είναι η δική μας ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
2. ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
3. ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:
1. ΒΑΓΙΑ-ΒΑΓΙΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Αναστασίου
2. ΒΑΡΒΕΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του Ευαγγέλου
3. ΓΚΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θωμά
4. ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Μιχαήλ
5. ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου
6. ΕΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννου
7. ΚΟΤΣΙΑΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
8. ΚΟΥΚΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Ζήση
9. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΛΙΚΗ του Δημητρίου
10 ΜΑΝΤΖΑΒΡΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ-ΑΝΤΩΝΙΑ του Χαραλάμπους
11. ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Βασιλείου
12. ΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευαγγέλου
13. ΡΗΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Μιχαήλ
14. ΣΙΟΥΤΗ ΖΩΗ του Τιμοθέου
15. ΣΜΥΡΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Σταύρου
16. ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Μιχαήλ
17. ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του Ανδρέου
18. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του Ηλία


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου