Τρίτη 22 Απριλίου 2014

 ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ , ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΣΑΧ (ΠΑΣΧΑ) , ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ...

 
 
 
 
 
Η θανατηφόρα Πασχαλινή παράδοση των βεγγαλικών και των βαρελότων, καλά κρατεί σε όλη την Ελλάδα, με τα στοιχεία της Αστυνομίας να αντικατοπτρίζουν την τραγική εικόνα των ημερών.
Συνολικά εννέα άτομα τραυματίστηκαν αυτές τις ημέρες, πέντε εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η Αμερικανίδα τουρίστρια, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε από την Σαντορίνη .
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, τις τελευταιες ημέρες έγιναν εκατοντάδες χιλιάδες κατασχέσεις σε όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 119.575 κροτίδες, 225 συσκευές εκτόξευσης 448.365 παιδικά αθύρματα και βεγγαλικά και 627 αυτοσχέδιοι πυροτεχνικοί μηχανισμοί στο πλαίσιο 2.277 ελέγχων σε όλη τη χώρα που οδήγησαν σε 105 συλλήψεις.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ !
Λόγω ημερών είπαν οι ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ στην Κίσαμο εκτός από τρόφιμα και ποτά να διαθέσουν και κροτίδες. Όχι μια και δύο αλλά περίπου 12.000 κροτίδες και βεγγαλικά εντόπισαν χθες οι άνδρες των ΤΑΕ που πραγματοποίησαν τον έλεγχο στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Καστέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου