Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ...

 

 ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

 
                                                         
 
Απόσπασμα από το άρθρο "Απάντηση στην εκπομπή Μακελειό 8/12/2012" του ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ
 
Η ΚΑΤΟΧΗ στην Πατρίδα μας έχει πολλαπλές διαστάσεις. Υποφέρουμε από θρησκευτική, οικονομική, πολιτιστική, στρατιωτική, και πολιτική κατοχή.
Όποιος μελετήσει την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία θα διαπιστώσει ότι σε όλα τα ζητήματα οι Έλληνες είχαν ως κέντρο αναφοράς την Ελληνική Φυλή, τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φιλοσοφία, και απέρριπταν τελείως τα αντίστοιχα βαρβαρικά.
Η κατοχή είναι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ διότι οι τρεις αβρααμικές θρησκείες(ιουδαϊσμός, χριστιανισμός, ισλαμισμός) όχι μόνον απορρίπτουν πλήρως την Ελληνική Κοσμοθέαση, αλλά έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να αφανίσουν ο,τιδήποτε θυμίζει Αρχαία Ελλάδα(κατέστρεψαν βιβλία, ναούς, θέατρα, αγάλματα, ήθη, έθιμα, φιλοσοφικές σχολές).  
Η κατοχή είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ διότι το οθνείο νόμισμα του ευρώ, και η απώλεια της δημοσιονομικής μας ανεξαρτησίας μάς υποδούλωσε στο 4ο Ράιχ και στην Τρόικα.
Η κατοχή είναι ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ διότι οι τουρκικές και αμερικανικές  τηλεοπτικές σειρές, η ξένη τεχνοτροπία στην αρχιτεκτονική, η ξένη μόδα στα ενδύματα, η ξενομανία στην διατροφή, μολύνουν και διαφθείρουν την Ελληνική Ψυχή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα υποδουλώσεως είναι η συμμετοχή της Ελλάδος στην eurovision, η οποία γίνεται με αγγλικούς στίχους. Η Ελληνική γλώσσα διώκεται από το ίδιο το κράτος. Αυτή η κατάσταση δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για διεξαγωγή πολιτιστικού πολέμου εις βάρος του Ελληνισμού.
Η κατοχή είναι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ διότι τμήματα Ελληνικών εδαφών και πληθυσμών, είναι υπό κατοχή ξένων στρατευμάτων όπως στην Κύπρο, στην Ανατολική Θράκη, στην Βόρειο Ήπειρο, και στην κατεχομένη Ιωνία. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το μισελληνικό κράτος δεν εορτάζει ως Εθνικές Εορτές τις επικές μάχες στις Θερμοπύλες, Μαραθώνα, Πλαταιές, Σαλαμίνα.
Η κατοχή είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ διότι η άρχουσα τάξη έχει εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το 80% των νόμων που ψηφίζει το ρωμέικο κράτος, είναι απλή μετάφραση στα Ελληνικά των οδηγιών της Ε.Ε.  
Η Ελληνική Θρησκεία, η θρησκεία των Πατέρων και Μητέρων μας, τελεί εκτός νόμου επί 17 αιώνες. Με διατάγματα των βυζαντινών μισελλήνων αυτοκρατόρων Θεοδοσίου και Αρκαδίου, το γνωστό «Ες έδαφος φέρειν», γκρεμίστηκαν οι Ναοί των Πατρώων Θεών και των Μητρώων Θεαινών.
Επί βυζαντίου ο Ελληνισμός ως κοσμοθέαση τίθεται εκτός νόμου, και οι Έλληνες θανατώνονται στην πυρά. Οι χριστιανοί σπάνε τα αγάλματα των Θεών, επί Ιουστινιανού κλείνουν οι φιλοσοφικές σχολές των Ελλήνων, οι Ελληνίδες Ιέρειες αποκαλούνται πόρνες και θανατώνονται. Τρόμος επικρατεί παντού. Έτσι επεβλήθη ο χριστιανισμός στην Ελλάδα.
Όσοι πολίτες σήμερα είναι εκχριστιανισμένοι Έλληνες δεν γνωρίζουν την ιστορική αλήθεια. Εν αγνοία τους κάνουν τον σταυρό τους, διότι ουδέποτε διδάχθηκαν στο σχολείο τις θεμελιώδεις αρχές της Ελληνικής Κοσμοθεάσεως.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου