Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

 ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ;

 
 


ΤΟΥ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ
                                                                           
Εννοούν την ανάπτυξη των ξένων πολυεθνικών εις βάρος της Ελληνικής κτηνοτροφίας. Θα βαπτίσουν "φρέσκο" γάλα το εισαγόμενο προκειμένου να μειώσουν τις τιμές στο γάλα, λες και φταίει ο Έλλην κτηνοτρόφος για τις υψηλές τιμές στο γάλα. Οι υψηλοί φόροι, το ολιγοπώλιο της λιανικής των μεγάλων αλυσίδων, και το ολιγοπώλιο των βιομηχανιώνσυσκευασίας, δεν λαμβάνονται υπ' όψιν. 

Η κατοχική ληστοσυμμορία αδιαφορεί για την διατροφική αυτάρκεια καθιστώντας την Ελλάδα εξαρτωμένη και στο ζήτημα του γάλακτος από ξένες χώρες. 

Το χειρότερο έγκλημα είναι ότι δι' αυτής της ανθελληνικής πολιτικής ο Ελληνικός αγροτικός πληθυσμός που διέμενε στην επαρχία καταστρέφεται, με συνέπεια το ξεριζωμό του και κατ' επέκταση την αστυφιλία ή την μετανάστευση. Και οι δύο επιλογές υποβαθμίζουν την Εθνική μας Ασφάλεια. 

Η συγκράτηση του αγροτικού πληθυσμού στα σύνορα ή στην επαρχία αποτελεί πυλώνα Εθνικής Ασφαλείας. Αλλά για τους προδότες της ληστοσυμμορίας Σαμαρά προέχει η ανάπτυξη των ξένων πολυεθνικών εταιριών γάλακτος εις βάρος του Ελληνικού αγροτικού πληθυσμού. 

Βαρυτάτη ευθύνη φέρει και ο ανοργάνωτος και αγράμματος πολιτικώς αγροτικός πληθυσμός, ο οποίος αντί να αναζητά συμμαχίες με νέες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις όπως η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. μηρυκάζει την δυστυχία του, διατηρώντας σχέσεις με τα καθεστωτικά ανθελληνικά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου