Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ... ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ STATE GRID CORPORATION ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ ΤΗΣ ΔΕΗ..







Η State Grid Corporation of China (SGCC) είναι η μεγαλύτερη κρατική εταιρία ηλεκτρισμού στον κόσμο η οποία παράγει και διανέμει ηλεκτρικό ρεύμα στην Κίνα. Η εταιρία ηλεκτρικής ενέργειας έχει την έδρα της στο Xicheng District, στο Πεκίνο και διαχειρίζεται την διανομή από τις θυγατρικές της σε ολόκληρη τη χώρα.
Έπειτα από τη μεταρρύθμιση του 2002, τα περιουσιακά στοιχεία της State Electric Power Corporation χωρίστηκαν σε πέντε “ομίλους παραγωγής ισχύος” που διατήρησαν τις υπάρχουσες μονάδες παραγωγής. Η εταιρία είναι η έβδομη μεγαλύτερη στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα του    Fortune Global 500 για το 2011 και έχει δυνατότητα παραγωγής 6,47 gigawatts.
Η κρατική Grid Corporation έχει εμπλακεί σε ένα πολυεπίπεδο project για τη δημιουργία έξυπνων δικτύων στην Κίνα που έχει προγραμματιστεί για την περίοδο 2011-2015. Ο σχεδιασμός της Κίνας για τα έξυπνα δίκτυα είναι διαφορετικός από εκείνον στις ΗΠΑ αφού το πλαίσιο της, σε μεγάλο βαθμό, έχει να κάνει με γραμμές υπερυψηλής τάσης. Αρκετά κατασκευαστικά έργα άρχισαν το 2012 να μεταφέρουν μέσω ηλεκτροφόρων καλωδίων υπερυψηλές τάσεις στις επαρχίες Huainan, Wannan, τη Σαγκάη και ακόμη ένα δίκτυο από το Xilingol League στη Nanjing. Μέχρι το 2015, η εταιρεία σχεδιάζει να έχει έτοιμες τρεις οριζόντιες γραμμές υπερυψηλής τάσης μέσω της Δυτικής Μογγολίας στη Weifang, από την κεντρική επαρχία Shanxi-Xuzhou στην Yaan Anhui και 11 άλλες γραμμές μέσα στο 2015.






ΠΗΓΗ:  www.newmoney.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου