Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ - ΘΥΡΣΟΣ -

Για τους συνΈλληνες που μετά από την βαθιά μελέτη της πραγματικής Ιστορίας , σιχάθηκαν τον εβραιοΧριστιανισμό και αναζητούν τις πραγματικές τους ρίζες..



 

Έπειτα από την γνωριμία μας με το ΥΣΕΕ (Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών ) , γνωρίστε την ΘΥΡΣΟΣ ,μια οργάνωση για την επαναφορά της Γνήσιου Ελληνικού τρόπου ζωης και κοσμοαντίληψης.

Σκοποί και Δράσεις* Η Οργάνωση Θύρσος Έλληνες Εθνικοί, συστάθηκε την Άνοιξη του 2787 από πρώτης Ολυμπιάδος («2010» μετά απαρχής χριστιανικής χρονολόγησης) και εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών.
Κύριος Σκοπός της Εταιρείας είναι η Υπεράσπιση, η Έρευνα και Διάδοση με κάθε Νόμιμο και πρόσφορο Μέσον, του Αυθεντικού Ελληνικού Πολιτισμού (προχριστιανικών ετών) με στόχο την επαναπροσέγγισή του από τους σημερινούς Έλληνες Πολίτες αλλά και την γνωριμία με αυτόν από αλλοεθνής Πολίτες. Ακόμη ασκούμε ιδιαίτερα έντονη δραστηριότητα ως προς την Υπεράσπιση των Εθνικών Παραδόσεων εστιασμένη κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, στην Ευρώπη.

Γενικές θέσεις μας περί ζητημάτων που αφορούν την Λατρεία Δηλώνουμε ανοιχτά, απερίφραστα και προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε Λατρευτές και ακόλουθοι της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, δηλαδή αποδεχόμαστε και ενστερνιζόμαστε την Πολυθεϊστική Παράδοση της Ελλάδος στο σύνολό της και σε κάθε έκφανσή της, της εποχής προ της ανάπτυξης του ανατολικού δόγματος που επικρατεί σήμερα στη Πατρίδα μας.

* Σε Ετήσια βάση διοργανώνουμε Ιεροπραξίες συμφώνως με τα Πάτρια Ειωθότα της Εθνικής μας Θρησκείας, προς Τιμήν Θεών και Προγόνων σε διάφορες περιοχές της χώρας αντλώντας πληροφορίες από τις αυτούσιες πηγές της Ελληνικής Γραμματείας, αλλά αντιλαμβανόμενοι ταυτόχρονα και τις σύγχρονες εκφάνσεις στην κατανόηση των Νομιζόμενων της Ελληνικής Πολυθεϊστικής Κοσμοθέασης η οποία δεν έπαψε ποτέ να εξελίσσεται ανά τους αιώνες που υπέστη διωγμούς κάθε είδους.

* Τα Μέλη μας δεν είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη Λατρευτική Μέθοδο, αλλά επιλέγουν τον Τρόπο κατά τη βούλησή τους όπως αυτή προκύπτει μετά από συστηματική και ενδελεχή έρευνα επί των ανεκτίμητης αξίας πληροφοριών και Γνώσεως που μας παραδόθηκαν από τους Προγόνους Μύστες και Λατρευτές.

Περισσότερες πληροφορίες για την Θύρσος στις ιστοσελίδες:
hellenesthyrsos.blogspot.com/
thyrsos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου