Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΕΣ...

Από την ιστοσελιδα τους στην Ελλαδα
 

Ο κινέζικος πολιτισμός είναι από τους αρχαιότερους πολιτισμούς στον κόσμο. Τα στοιχεία που κάνουν όμως τον κινέζικο πολιτισμό να έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία και ειδικό βάρος, είναι το γεγονός ότι ο πολιτισμός των Κινέζων, επικρατεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και μέχρι σήμερα, σε μια τεράστια γεωγραφικά περιοχή ως κυρίαρχο έθνος.
Πολλοί "ειδήμονες" συγκρίνουν τον κινέζικο πολιτισμό με άλλους αρχαίους πολιτισμούς, σχεδόν πάντοτε όταν θέλουν να υποβαθμίσουν το γεγονός της μακροβιότητας του πολιτισμού της Κίνας, κάτι για το οποίο οι Κινέζοι ως λαός είναι εξαιρετικά υπερήφανοι. Ταυτόχρονα όμως τρέφουν μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό στους άλλους πολιτισμούς, και ιδιαίτερα στον ελληνικό πολιτισμό, στοιχείο που χαρακτηρίζει όλους τους λαούς με μακραίωνη λαμπρή ιστορία.
Σε αντίθεση με τον ελληνικό πολιτισμό που έχει εξαπλωθεί αλλά ταυτόχρονα έχει διαβρωθεί σημαντικά μέσα από την πορεία του, ο κινέζικος πολιτισμός διατηρεί πολλά από τα στοιχεία του διαμέσου των αιώνων και πάνω από όλα την γλώσσα και την γραφή του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου