Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..,ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Γ.Χατζημαρκάκης: Παρουσιάζει το πρώτο "γερμανικό" κόμμα στην Ελλάδα!
23/01/14 - 10:10
O Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης θα παρουσιάσει το κόμμα του στη 13:30 το μεσημέρι στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Πρώτος στόχος του η συμμετοχή στις ευρωεκλογές.
Είναι η πρώτη φορά μετά τον 19ο αιώνα που ένα κόμμα θα χαρακτηρίζεται εκ των πραγμάτων με τον τίτλο ενός ξένου κράτους, όπως ήταν κάποτε το γαλλόφιλο, το αγγλόφιλο κλπ.
Στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν οι αρχές και η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.
«Ξεκινάμε παρουσιάζοντας βασικές αρχές και το όνομα του κόμματός μας. Στόχος μας είναι να έχει η Ελλάδα μια ισχυρή εκπροσώπηση στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο. Θέλουμε να εκφράσουμε τη φωνή της ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται αλλά παλεύει και χρειάζεται πραγματική στήριξη για να δημιουργήσει» επισημαίνει ο κ. Χατζημαρκάκης.
«Θέλουμε να στηρίξουμε με έντονη διεκδίκηση τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας στην Ευρώπη. Προτεραιότητά μας είναι να ακουστεί δυνατά η φωνή των πολιτών στην Ευρώπη» σημειώνει.
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Γ.Χατζημαρκάκη «Παράγων Ελλάς-Οι ελληνικές αξίες για μια νέα Ευρώπη» στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου