Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η ΚΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ (ΔΗΘΕΝ) ΕΝΩΣΕΩΣ...




Στις 11 Ιουλιου του 2003 εληξε η συνεδριαση του Ευρωκοινοβουλίου,οπου προεδρευε ο Γαλλος πρωθυπουργος  ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ.Εκει ειχε ψηφιστει το Ευρωσυνταγμα..
Στο τελειωμα του συνεδριου ο προεδρος ειχε το λογο..
Η δήλωση του Ζισκαρ Ντ’Εσταιν σύμφωνα με την ιρλανδέζικη εφημερίδα «Irish Times» στις 12 Ιουλίου 2003 μία μερά μετά τη λήξη του Συνεδρίου.
http://www.safehaven.com/article/3354/the-euro-why-the-tortoise-could-yet-beat-the-hare

«Το συνέδριο για το μέλλον της Ευρώπης έληξε, με μια τελική επίδειξη μιας ραγδαίας ρητορικής. Ο πρόεδρος του Συνεδρίου, κ.Βαλερι Ζισκαρ Ντ’Εσταιν, έκλεισε την τελευταία συνεδρία μετά από ένα αριθμό αλλαγών της τελευταίας στιγμής στο προσχέδιο του Ευρωσυντάγματος, συμπεριλαμβανομένου πρόνοιας για μια επίσημη σημαία της Ευρωπαικής Ενώσεως, ενός Ύμνου, μιας επετίου-εορτής και ενός σλόγκαν.

Αλλά (ο Ζισκαρ) κράτησε την τελευταία λέξη του για τον Βου Κεϊ (Wu Kei), μια ΧΕΛΩΝΑ με κεφαλή ΔΡΑΚΟΥ που ο κ.Ζισκαρ τοποθέτησε στο γραφείο του κατά την διάρκεια κάθε συνεδρίας.

(Η τελευταία δήλωση του Ζισκάρ ήταν:)
«Το τελευταίο πρόσωπο που θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω είναι η χελώνα μου Wu Kei. Μας ακολούθησε και μας οδήγησε σε όλο το ταξίδι μας. Όταν είμασταν στη μέση του ρέματος, μας καθοδήγησε, όπως έκανε για τους πρώτους Κινέζους αυτοκράτορες, μέχρι που καταφθάσαμε στις όχθες του ποταμού. Και αναμένω, όπως επίσης και πολλοί από σας θα πιστεύετε το ίδιο, δηλαδή ότι από την αρχή, γνώριζε που ήθελε να μας πάει» (!!!)
Ο κ.Ζισκάρ κατόπιν έβγαλε κάποια φυλλαράκια μαρούλι και τάϊσε το αγαλματίδιο της χελώνας. Η χελώνα δεν είπε τίποτε.»

Η ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ είναι το αρχαιο συμβολο των ΚΙΝΕΖΩΝ και βρισκεται στην ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ του Πεκινου...



Ο Γαλλοεβραίος αυτός μογγολόμορφος αρχιμασόνος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, αν προσέξετε ειδικά τα μάτια της φατσας του μοιάζει σαν να είναι Κινέζος...
Ο συμβολισμος της δρακοχελωνας με δικη μου εξηγηση είναι ότι σχεδιάζοντας και προχορωντας αργα σαν την χελωνα, στο τελος θα νικησει ο δρακος.Τα αποτελέσματα τα βλέπετε σημερα,οπου οι Κινέζοι εχουν γονατισει τους δυνατότερους πολιτισμούς του κοσμου,ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΛΑΤΙΝΙΚΟ,ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ,εξαιτιας των θρησκειων (Χριστιανισμου,Μουσουλμανισμου),και των Μασονικων Στοων που οι ιδιοι επινοησαν,και είναι μελη οι κυβερνωντες ολων των κρατων.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου