Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΥΣΕΕ (ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ),ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ.
1700 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ=ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ..


Δελτίο Τύπου υπ' αριθμ. 1 / 17. 7. «1997»
Επί δεκαετίες τώρα εμείς οι Έλληνες Eθνικοί, δηλαδή οι όσοι από τους νεοέλληνες εισέτι σεβόμαστε και τιμούμε τα "ειωθότα και νομιζόμενα" των προγόνων μας αληθινών Ελλήνων, μέναμε (κακώς όμως όπως τελικά απεδείχθη..) σιωπηλοί με στωϊκή υπομονή μπροστά στη συστηματική -και διόλου τυχαία-παραμέληση ή υποβάθμιση της μνημειακής ή ζώσης εθνικής μας παραδόσεως, από ένα "Ελληνικό" Κράτος ουσιαστικά υπόδουλο σε έναν οικονομικοθρησκευτικό κολοσσό του οποίου τα φυσικά, πολιτισμικά και λογικά συμφέροντα δεν προϋποθέτουν ούτε καν στον ελάχιστο βαθμό κάποιον σεβασμό για την αληθινή (δηλαδή την προχριστιανική) εθνική μας παράδοση.
Τον τελευταίο όμως καιρό, ως παρενέργεια ίσως κάποιων πρώτων προσπαθειών να αρθρωθεί οργανωμένα και ο δικός μας λόγος μέσα στη νεοελληνική κοινωνία, διδαχθήκαμε με αρκετά βίαιο τρόπο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να εξακολουθούμε να σιωπούμε μπροστά στον "ήσυχο πόλεμο" που καθημερινά πλέον διεξάγεται σε πλήρη κλίμακα ενάντια στον πραγματικό Ελληνισμό. Γιατί η απέναντι πλευρά, για πρώτη φορά στη μεταμεσαιωνική εποχή, φαίνεται να κατρακυλάει σε μισαλλόδοξες και επιθετικές ενέργειες που μέχρι πρόσφατα τα δημοκρατικά προσχήματα δεν επέτρεπαν να εκδηλωθούν ανοικτά. Είχαμε λοιπόν κατ’εξακολούθηση απειλές ενάντια σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον «αρχαιότροπο χώρο», είχαμε εμπρησμό (!!) βιβλιοπωλείου που ειδικεύεται σε θέματα αρχαιογνωσίας, είχαμε ανοικτές επιθέσεις λάσπης από άμβωνες και ελεγχόμενα ΜΜΕ, καθώς και επιθέσεις (και αυτό είναι το πλέον φρικιαστικό !!) ενάντια σε προχριστιανικά ελληνικά μνημεία και Ιερά.
Κάτω λοιπόν από αυτή τη νέα και τρομακτική πραγματικότητα που βήμα - βήμα διαμορφώνεται ενάντια στον πραγματικό Ελληνισμό, και ενώ κανένας από τους υποτιθέμενους αρμόδιους δεν δείχνει να ευαισθητοποιείται ή να κινητοποιείται, αποφασίσθηκε από Έλληνες Eθνικούς η ίδρυση του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ για τη διάσωση και ανάδειξη της αληθινής Ελληνικής Παραδόσεως.
Σκοπός του είναι η με κάθε νόμιμο μέσον ευαισθητοποίηση του ελληνικού λαού για εξασφάλιση του σεβασμού, της διάσωσης, της φυσικής και ηθικής προστασίας, της αποκατάστασης και, τέλος, της ανάδειξης, των μνημείων, συμβόλων, ιδεών και ζωντανών μορφών της αρχαίας Ελληνικής Παραδόσεως, υπό την έννοια της ευρυτέρας Κοσμοαντιλήψεως, της Φιλοσοφικής Σκέψης, της πολιτικής αντιλήψεως, της εθνικής Θρησκείας, των Καλών Τεχνών, των ηθών και των εθίμων, της γλώσσας, της Μυθολογίας, της Συμβολιστικής, της Ελληνικής Γραμματείας και όλων των συναφών τομέων.
Το παρόν Δελτίο Τύπου αποτελεί την πρώτη μας ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ και προς κάθε αρμόδιο και γενικώς ενδιαφερόμενο φορέα. Ελπίζουμε ότι τόσο αυτή, όσο και οι άλλες που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα τύχουν από μέρους των παραληπτών μιας στοιχειωδώς αντικειμενικής αντιμετωπίσεως, όπως άλλωστε ορίζει η αρχή περί της απολύτου ισηγορίας των πολιτών.
Τιμή και Δόξα Στους Πατρώους Θεούς
Υ.Σ.Ε.Ε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου