Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΡΩ ...ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ..


Μετα την λειψανολατρεια που εγινε πριν λιγες μερες στην πολη μας,την ερχομενη Παρασκευη σε λειτουργια που θα γινει,ενας χριστιανος ιερεας εκ Ρεθυμνου θα σταυρωσει τους πιστους (ελπιζω εικονικα και όχι κυριολεκτικα) με το θαυματουργο ξυλο του Τιμιου Σταυρου.
Ο Μεσαίωνας επιστρεφει με γοργους ρυθμους στην Κισαμο...
Αληθεια,υπαρχει και ατιμο ξυλο;; Και ποσα μετρα είναι επιτελους ο Τιμιος Σταυρος,και υπαρχει παντου στον κοσμο;;
Και μια εκκληση δικια μου:Επειδη ο πρωην μητροπολίτης Ειρηναιος θα αγιοποιηθεί σε λιγα χρονια,ελπιζω να μην δωθει εντολη από τον σημερινο,να τον κοψουν σε κομματια για να τα προσκυνάνε οι μελλοντικοι Χριστιανοι...ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕ

 Περπατώντας στο Καστελι παρατηρω μια πολύ εντονη αντιθεση.Τα κτιρια που ανηκουν στη μητροπολη είναι στην πενα κυριολεκτικα,ενώ ολες οι υπολοιπες υποδομες και κτιρια είναι ακριβως μιας πολης μετα από βομβαρδισμο.
Ξυπνατε συνΕλληνες,αν οι Χριστιανοπατερες ηθελαν,με τις διασυνδέσεις που εχουν θα ειχαν παει πολύ μπροστα την Παντερμη ΚΙΣΑΜΟ..ΑΛΛΑ μας εχουν επιτηδες σε αυτό το χαλι για ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ.


Ενώ αυτοι κανουν ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ με συναυλιες,και φιλανθρωπιες με ξενα λεφτα.
Αν κανεις υπολογισει ποσα λεφτα δινουν μονο για καταχωρησεις και διαφημιση στην τοπικη εφημεριδα θα καραφλιασει εντελως.Εγω υπολογιζω γυρω στα 300 με 400 ευρω εβδομαδιαίως...
ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΩΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΑΡΙΩΝ.
Εχουν κανει καταληψη της εφημερίδας,και ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.
20 μερες πριν ειχα απευθυνθεί στην εφημεριδα αυτή,για να γραψω πεντε σειρες για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ του ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΥ,η οποια εορταζοταν χιλιαδες χρονια από τους ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ και εορτάζεται ακομα από τους διαρκως αυξανομενους συμπολίτες μας που ελευθερώνονται από τα δεσμα της ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ...
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΡΕ  , ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ.
Ως εκ τουτου οσο υπαρχει ακομα ελευθερο ιντερνετ,θα τους ξεσκεπάζουμε για να φυγουμε επιτελους από αυτή τη ΜΙΖΕΡΙΑ που μας επεβαλλαν.
ΥΠΑΡΧΕΙ ακομα ένα δυναμικο μπλογκ που τους παιρνει τον αερα ,το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ:ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
Εκει θα δειτε τα ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
Ερρωσθε και ευδαιμονειτε φιλοι μου!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου